Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie Moge Dodac Wyniku
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Fidos'ek
gralem z mauger_ht sobie dzis 2mecez, dodalem 1 i jak chcialem drugi to posze ze gralem juz z nim dzis 3mecez a ostatnio gralismy 2dni temu dry.gif
Pete
Fidos mam cos podobnego, chcialem dodac nasz meczyk , ktorzy Snake skasował, z poprawieniem na Tunezje, ale wyskakuje mi po dodaniu , ze niby JA to jakis "rychlu" i niby graliście dzisiaj 1 mecz.
Cos w skrypcie chyba sie uszkodziło
whan
QUOTE(Pete @ Apr 30 2006, 20:26:13) [snapback]65230[/snapback]
Fidos mam cos podobnego, chcialem dodac nasz meczyk , ktorzy Snake skasował, z poprawieniem na Tunezje, ale wyskakuje mi po dodaniu , ze niby JA to jakis "rychlu" i niby graliście dzisiaj 1 mecz.
Cos w skrypcie chyba sie uszkodziło

Tak jest błąd w skrypcie... sad.gif , jak sianecki znajdzie czas to pewnie naprawi...psując coś nowego biggrin.gif . Na razie pozostaje wam zapisywanie meczów na kartce tongue.gif i czekanie aż problem zostanie rozwiązany...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.