Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Można Grać W We2002 Nie Przez Internet?
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
emo07
Chodzi mi o to czy w WE 2002 można grać na komputer lub kolege który gra na padzie, bo jak chce iść do jakiegoś serwera to pisze conetting( czy jakoś tak) i tak ciągle

Bardzo proszę o pomoc!!
Morte
Da się. Poprostu nie podłączasz się pod żaden serwer tylko zamykasz okienko kaillery i gra odpala się normalnie. Możesz grać w pojedynke na kompa albo przeciwko żywemu przeciwnikowi.
Rivaldinho
Jeżeli chcesz grać na dwóch musisz mieć zestaw:
Klawiatura + Klawiatura
Pad + Klawiatura
Pad + Pad
pozdro,miłej gierki smile.gif
snake
Rivaldinho: nieprawda na jednej klawie też da rade grać, tylko niektóre modele "blokują się".
emo07
ale jak ja zamykam to okno to mi wyskakuje zebym wybral jakis mastercard(czy cos w tym stylu) i sa dwa sloty i nie da sie zanego wybrac
Rivaldinho
Bo potwierdzasz kółkiem a nie krzyżykiem(ustaw sobie w controler setting),a także w menu epsxe sprawdz czy masz w memory card na 1 slocie ustawioną memorke do patcha.pozdro
emo07
Dzięki chłopaki, ale mam jeszcze jedną sprawe...
Co mi się dzieje że nie chce sie połączyć do serwera, czy to przez zablokowane porty(mam sieć w bloku)?Jak tak to jakie
kostek
u mnie firewall blkował. i też było ciagle conecting. jak masz firewall to coś tam poszperaj może sie uda wink.gif bo co to za gra w WE z kompem...to trza online pograc zeby wypatrzyć uroki tej gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.