Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibice
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
david1321
Włączam sobie mecz Barca-Real na Camp Nou i ustawiam frekwencje kibiców dla mnie na 3 gwiazdki dla nich zero.Strzelam gola i szał na trybunach .Po chwili Real strzela i tez szał sad.gif to mnie własnie deberwuje.Moze mozna zrobic patchem czy jakos żeby jak goście strzelą gola to cały stadion gwizdze albo cisza??Albo gdy goscie przy piłce kibice wyją? Czy takie cos mozna zrobic? NO bo od razu lepiej by sie grało .Niby szczegół ale w wazniejszych meczach wazny.
Nelson
QUOTE(david1321 @ Apr 29 2006, 12:55:54) [snapback]65038[/snapback]

Włączam sobie mecz Barca-Real na Camp Nou i ustawiam frekwencje kibiców dla mnie na 3 gwiazdki dla nich zero.Strzelam gola i szał na trybunach .Po chwili Real strzela i tez szał sad.gif to mnie własnie deberwuje.Moze mozna zrobic patchem czy jakos żeby jak goście strzelą gola to cały stadion gwizdze albo cisza??Albo gdy goscie przy piłce kibice wyją? Czy takie cos mozna zrobic? NO bo od razu lepiej by sie grało .Niby szczegół ale w wazniejszych meczach wazny.

Heh... Nom... ty też jestem ciekaw czy istnieje coś poprawiającego... sam też bym z chęcią użył takiego czegoś rolleyes.gif
david1321
No super by to było i uważam ze to jest spore niedopatrzenie panów z konami ale moze jest na to patch czy cos? Jakos pliki popodmieniac czy cos
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.