Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fantastic Goal
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
FishBone
Hejka, jestem tu nowy. Co sadzicie o tym golu strzelonym przezemnie w meczu Wisla:Barcelona 3:0(1:0) ?
LINK
http://www.megaupload.com/?d=X46A7KU8
Maesky
Hmm...jakby nie patrzeć to jest strzał na pustą bramkę, nic specjalnego. Wiem, że z główki nie często strzela sie z 16 m, ale pamiętaj, że była pusta bramka. Na jakim grasz poziomie ? pewnie z 3 *...zobacz bramki strzelane przez innych użytkowników tego forum, to zrozumiesz, co to są piękne bramki smile.gif PLAY BEAUTIFUL wink.gif
Viperdiesel
Nic specjalnego w tej bramce nie widziałem... Pytanie: Po co zakładasz nowy temat skoro już jest takowy założony O TU, rozumiem, że jesteś nowy, ale jednak trzeba najpierw ruszyć mózgiem tongue.gif Moim zdaniem topic do zamknięcia:) Snake działaj tongue.gif Pozdro, miłego strzelania pięknych bramek tongue.gif
FishBone
Tu chodzi o to jak pilka poleciala do bramki. Mowicie ze sa ladniejsze gole. Prawda, ale wy strzelacie je druzynami o swiatowej klasie tak jak Milan, PSV,Manchester,Arsenal,Barca itp. Trudniej jest grac taka wisla co anwet mistrza Polski nie moze miec bo zawala wszsytkie mecze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.