Witam Nie wiem czy to powinienem napisac w tym dziale ale chcialem poinformowac ze gracz "czasi" nie potwierdza wynikow. I chcialem sie jeszcze zapytac gdzie zglaszac takie sytuacje gdy ktorys z graczy nie potwierdza. pozdro
Witam Nie wiem czy to powinienem napisac w tym dziale ale chcialem poinformowac ze gracz "czasi" nie potwierdza wynikow. I chcialem sie jeszcze zapytac gdzie zglaszac takie sytuacje gdy ktorys z graczy nie potwierdza. pozdro
Takie sytuacje można zgłaszać tutaj. A odpowiednie służby się tym zajmą...w najbliższym czasie (np snake), więc nic sie nie bój
27. Problemy dotyczące rankingu należy zgłaszać na forum w dziale Ranking ISSOnline w formie nowego tematu.
Napisz na GG tego czasi: 2797507 Daj mu link do tego tematu, albo od razu poproś żeby potwierdził wynik. Później napisz tutaj jak ma się sytuacja. Pozdrawiam.
jareta
Apr 28 2006, 14:53
Pisalem do niego na gg wczoraj nic nie odpisywal, napisalem dzisiaj i to samo, zobaczymy moze do wieczora odpisze. A jak nie to coz pkt przepadna a i tak za dobrze mi nie idzie, tylko chodzi mi o to zeby takie osoby nie byly bezkarne.Wynik juz skasowalem bo raczej go nie potwierdzi. Napisalem zeby on wyslal wynik a ja potwierdze. pozdro.
snake
Apr 28 2006, 14:56
Ok, poczekamy zobaczymy, lepiej dla Niego żeby wysłał ten wynik
jareta
Apr 28 2006, 19:49
Dobra juz po problemie, potwierdzil wyniki chyba sie przestraszyl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.