Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czasi Nie Potwierdza Wynikow
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
jareta
Witam
Nie wiem czy to powinienem napisac w tym dziale ale chcialem poinformowac ze gracz "czasi" nie potwierdza wynikow. I chcialem sie jeszcze zapytac gdzie zglaszac takie sytuacje gdy ktorys z graczy nie potwierdza. pozdro
Justyn1987
wlasnie tutaj masz to zglaszac tongue.gif

Pozdro
whan
QUOTE(jareta @ Apr 27 2006, 23:16:01) [snapback]64808[/snapback]
Witam
Nie wiem czy to powinienem napisac w tym dziale ale chcialem poinformowac ze gracz "czasi" nie potwierdza wynikow. I chcialem sie jeszcze zapytac gdzie zglaszac takie sytuacje gdy ktorys z graczy nie potwierdza. pozdro

Takie sytuacje można zgłaszać tutaj. A odpowiednie służby się tym zajmą...w najbliższym czasie (np snake), więc nic sie nie bój biggrin.gif
snake
jareta: Regulaminu się nie czytało? wink.gif

QUOTE(REGULAMIN_RANKINGU @ Apr 4 2006, 18:33:42) [snapback]60448[/snapback]

27. Problemy dotyczące rankingu należy zgłaszać na forum w dziale Ranking ISSOnline w formie nowego tematu.

Napisz na GG tego czasi: 2797507
Daj mu link do tego tematu, albo od razu poproś żeby potwierdził wynik.
Później napisz tutaj jak ma się sytuacja.
Pozdrawiam.
jareta
Pisalem do niego na gg wczoraj nic nie odpisywal, napisalem dzisiaj i to samo, zobaczymy moze do wieczora odpisze. A jak nie to coz pkt przepadna a i tak za dobrze mi nie idzie, tylko chodzi mi o to zeby takie osoby nie byly bezkarne.Wynik juz skasowalem bo raczej go nie potwierdzi. Napisalem zeby on wyslal wynik a ja potwierdze. pozdro.
snake
Ok, poczekamy zobaczymy, lepiej dla Niego żeby wysłał ten wynik wink.gif
jareta
Dobra juz po problemie, potwierdzil wyniki chyba sie przestraszyl biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.