Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecz Z Aimarem
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Shevn
Dzis kolo 15:20 gralem mecz z Aimarem. Ja gralem Wlochami on Brazylia. Po 35 minutach gdy wynik byl 5-0 w moja strone i on gral w 10 wyszedl z gry. Nastepnie powiedzial ze przerywalo choc gra chodzila normalnie, poza tym przez te 35 minut pierwszej polowy mogl grac i nic nie mowil. Zapytalem go co z tym meczem dalej na gg to nie odpowiedzial. Jak zapytalem na serwerze bo akurat byl to powiedzial ze sie nie liczy. Zreszta sami zobaczcie co mi napisal:
Screen 1
Screen 2
Screen 3

I co z tym zrobic? Z tego co sie dowiedzialem od sheva7 to podobno juz kiedys uciekal z meczow, moze by pora na jakies konsekwencje.
whan
Za takie coś od razu BAN! mad.gif
snake
Aimar zbanowany
Wpisz wynik 8-0 dla siebie ja go potwierdze.
Shevn
QUOTE(snake @ Apr 25 2006, 16:48:35) [snapback]64404[/snapback]

Aimar zbanowany
Wpisz wynik 8-0 dla siebie ja go potwierdze.

Wlasnie wrocilem, tylko wyniku nie mam jak dodac bo Aimara nie ma na liscie a przeciw komu innemu nie wpisze przeciez wyniku. To co robic? Jak tam z tym jest jakis problem to olac, nie zalezy mi az tak na tym, wazne ze juz innym krwi nie napsuje.
snake
No to nie wpiszemy wyniku, pozdro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.