Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Classic Teams An Players
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
matthew
Ostatnio mam w PES5 taki dziwny problem. Otóż kiedy zdobyłem już tyle punktów PES że w PESSHOP kupilem wszystko zaczalem kolejna kariere w Master League. Jednak po zakonczeniu okna transferoweego zobaczylem ze co do lepszych druzyn zostali kupieni zawodnicy tacy jak PELE czy MARADONA. Jest to spowodowane przez kupienie w PES SHOP zawodnikow oraz Klasycznych Druzyn. Przeszkadza mi to poniewaz wole grac tymi zwodnikami ktorzy sa teraz a glupio sie czuje grając np Gran Derby i w skladzie Realu widzac Maradone czy Best'a. Czy da się to jakoś wyłaczyc? moje gg 8733734
Pelas
o ile sie orietnuje to nie jedynym spoosohbem jest jwkejenia e czystefo ofa bez odblokwanaych legend
matthew
a skad mam wziasc tego option file;a? nie ma innej mozliwosci??
Mortin
wchodzisz w moje dokumenty i masz folder konami, wystarczy ze zmienisz nazwe tego folderu na jakis inny, albo wejdziesz do srodka i w folderze : "folder1" jest plik KONAMI-WIN32PES5OPT i wystarczy ze go usuniesz
pozdro
lukaperry
QUOTE(ronnie10 @ Apr 25 2006, 16:39:42) [snapback]64402[/snapback]

a skad mam wziasc tego option file;a? nie ma innej mozliwosci??

Of-a możesz wziaść z kąd kolwiek, np z power patcha, a innego sposobu na to nie ma, niestety
Capitan Tsubasa
Odpalasz PesFan Editor 5, otwierasz OF'a i blokujesz sobie caly sklep ( czyli masz tak jak bys nic nie kupil ).
matthew
Dzieki chłopaki, działa:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.