Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pawel_mks_87
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
MksPogon
Ten kolesia lubi walić w chuja zgłosił wynik barca-anglia 2-0 dl aniego
a mecz był barca - naewcasle 0-2 dlamnie i jeszcze do tego uciekł 5 minut przed końcem ale to szczegół,
nie mogę przez to wejść nigdzie w rankingu bo wyskakuje żebym mecz potwierdził, nawet gg nie moge jego sprawdzić ten kolo jest jakiś niekochany chyba pozdro dla snake'a proszę o szybkie załatwienie sprawy.

Jeśli nie chciał abym zgłaszał wynik mógł napisać mi na tym nie zależy, ale wurza mnie oszukaństwo, robi się we-league włoska
pawel_mks_87
ty cwaniaku co ty gadasz wogule. oszust no chyba wyjde z siebie.... chyba ci mamusia niedawno internet zalozyla!!!!!!!!! ja wygralem 2-0!! a zresztą nie tylko ja padlem ofiarą oszustwa z jego strony!!!!!!!!!!!!!!!
MksPogon
QUOTE(pawel_mks_87 @ Apr 23 2006, 13:20:10) [snapback]63999[/snapback]

ty cwaniaku co ty gadasz wogule. oszust no chyba wyjde z siebie.... chyba ci mamusia niedawno internet zalozyla!!!!!!!!! ja wygralem 2-0!! a zresztą nie tylko ja padlem ofiarą oszustwa z jego strony!!!!!!!!!!!!!!!

Weź człowieku stul pysk niedawno to tobie mamusia internecik założyła, kurwa ty to musisz być cwaniaj nie??Poza tym wypierdalaj ze swoim internetowym cru i z grożbami to do gimnazjum, do tej pory brałem udział w kilku turniejach i niekt do mnie pretensji nie miał, więc pozrdrawiam Ciebie człowieku bardzo serdecznie i mam nadzieje, że banana połkniesz, jestem ugodowy i nigdy nie robie problemów ale ty to już przekroczyłes granicę.

nom widzę że się przyznałeś do błędu bo usunełeś niprawidłowy wynik nie gram z tobą więcej i unikam takich jak ty, po co robić śmietnik na IO
snake
pawel_mks_87: to już nie pierwszy raz, dlatego dostajesz bana, Wyniku nie widze więc nie wiem co zrobić, MksPogon wpisz poprawny to potwierdzę.
Fajnicki
A do pełni obrazu dzisiejsza miła rozmowa z użytkownikiem Pawel_mks_87:
Paweł 15:16:57
jestes
Ja 15:17:06
a hejka
Ja 15:17:07
jestem
Paweł 15:17:19
dopiszesz sie do mojego posta
Ja 15:17:28
do jakiego?
Paweł 15:17:37
bo many mnie oszukal
Paweł 15:17:41
i wypisuje bzdury
Ja 15:17:56
jaki "many"?
Paweł 15:18:09
pogonMKS
Ja 15:18:32
a co ja mam dopisać?
Paweł 15:18:33
MKS pogon
Ja 15:18:39
przecież to jest sprawa między Wami
Paweł 15:18:39
napisz na niego cos zlego
Paweł 15:18:49
http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&#entry63999
Ja 15:18:56
ja mam pisać coś złego?
Paweł 15:18:57
noi co ale wkoncu kolesiami jestesmy
Ja 15:19:03
przecież ten koleś mi nic nie zrobił
Paweł 15:19:06
no napisz na niego
Paweł 15:19:10
dalem ci linka
Ja 15:19:19
słuchaj - koleżeństwo nie polega na tym, żeby bezczelnie oszukiwać
Ja 15:19:27
nie znam sprawy i nie będę kłamał
Paweł 15:19:52
leszcz i cipa z ciebie nara

I mnie zblokował :]
MksPogon
Dzięki snake przynjamniej jednego dupka brak, wyniku nie będę wpisywał bo nie potrzebne mi są tak bardzo punkty ważne, żeby był porządek , pozdrawiam snake'a.

Ps. Dzięki Fajnicki, że nie uległeś cytuje " napisz na niego coś złego" kurcze ale ma koleś porezane. Pozdro Fajnicki!1
pawel_mks_87
banda dzieciaków wezcie sie lepiej zajmijcie czym innym a nie obrabianiem komus dupy!!!!!!!!!!! ja juz skonczylem sprawe MKSPOGON nie musisz wyniku potwierdzac!!!!!!!! a ty fajnicki jestes zwykly f..... ja ci dalem wygrac 5-0 a ty taki numer robisz !!!!!!!!!1
Fajnicki
a ty fajnicki jestes zwykly f..... ja ci dalem wygrac 5-0 a ty taki numer robisz !!!!!!!!!1

No właśnie! A ja taki numer robie że nie oszukuje! No kurcze co ze mnie za gość, ide się powiesić sad.gif

Ps. Dzięki Fajnicki, że nie uległeś cytuje " napisz na niego coś złego" kurcze ale ma koleś porezane. Pozdro Fajnicki!1

Taki offtopic: co to znaczy "porezane" ? biggrin.gif A może chciałeś napisać "przesrane"? wink.gif

Pozdro dla normalnych tongue.gif
pawel_mks_87
hahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaa cipki jebaneeeeeeeeeeeeeeeee JAK ZOBACZE NA MECZU POGONI FLAGE DRAWSKA POMORSKIEGO TO JĄ ZRYWAM ODRAZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo ta wies jeban sie podlizuje w szczecinie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
snake
Widze że sam ban w rankingu Cie nie uspokoił, dostajesz bana na forum również.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.