Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Razy Pes 5 Na 1 Kompie
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Pelas
mianowicie rozhcodzi sie o to ze chce miec 2 pathe zgrane na 2uch pes 5 bo chce zahcowac power patcha i dograc se Wc 2006 path jak ktos wie jak zainstalowac 2 wersje na 1 kompie jakbyco to piszczie biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
hamer_sopot
Zainstaluj na odzielnych partycjach blink.gif
qweqweqwe
World Cup Patch i tak jest odzielna gra - nie trzeba 2 razy instalowac pes'a tylko przeczytac readme laugh.gif
Pelas
no dobra a co bedzue jesli bedzie to range extraklassa patch??/bo jak wkaldam plytke to pojaiwa sie uninstall
Rivaldinho
Nie da rady, bo pes5 korzysta z jednego pliku rejestru i za kazdym razem bedzie sie wlaczal plik pes5.exe.
Viperdiesel
Myślę, że musisz przekopiowac wszystkie pliki z folderu z PES'em do nowego utworzonego przez Ciebie i tam dopiero patchowac:) aa no i jeszcze zostaje kwestia save'u za każdym razem kiedy będziesz wchodził do gry, będziesz musiał wczytywac save z odpowiedniego patcha, nie wiem czy mam rację co do tych spraw, ale najlepiej by było jakby się ktoś wypowiedział kto tak ma zrobione:) Osobiście postanowiłem dokona czegoś takiego tylko raz no i w sumie to mi wyszło, PES uruchamiał się z folderu do którego go skopiowałem, no i jakoś się pykało:P Nie zapewniam, że to jest odpowiedni sposób, ale możesz spróbowac.pozdro
Pelas
dzieki napewno dzis sprobuje i powiem czy paca:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.