Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Damian13 I Jego Urojony Mecz
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
anochi
Mam potwierdzic jakis mecz ktorego nigdy nie gralem co mam teraz zrobic ?
Justyn1987
Nie potwierdzac tylko wyjasnic sparwe .
anochi
Nie mam jego numer gg, nie mam jego numeru telefonu, nie mam nic. Nie moge wejść na listę uczestników, bo musze potwierdzić wynik. Jak mam to wyjaśnić, może ktoś ma władze usunięcia tego meczu ? Więc proszę to usunąć.
Zresztą powinna być opcja NIE potwierdzania.
bluble
QUOTE(anochi @ Apr 20 2006, 12:13:28) [snapback]63280[/snapback]

Nie mam jego numer gg, nie mam jego numeru telefonu, nie mam nic. Nie moge wejść na listę uczestników, bo musze potwierdzić wynik. Jak mam to wyjaśnić, może ktoś ma władze usunięcia tego meczu ? Więc proszę to usunąć.

No to by się dopiero działo..."NIE potwierdzam" bo sędzia dał dupy, "NIE potwierdzam" bo przeciwnik za często w formacje wchodził, "NIE potwierdzam" bo u sąsiada była impreza, "NIE potwierdzam bo mnie pszczoła w dupe ugryzła...NIE NIE NIE... wink.gif
makgregor
QUOTE(anochi @ Apr 20 2006, 12:13:28) [snapback]63280[/snapback]

Pomysl b. dobry z tym ze jesli zawodnik bylby konfliktowy (np. niepotwierdzenia z 3 roznymi graczami ) dostawalby bana.
Mysle ze nawet calkiem nowi nie naduzywaliby tego a zniknolby problem straty punktow przez przymus potwierdzenia aby zobaczyc czyjs numer gg itp.
anochi
Do pmscp'a:
Człowieku o czym ty w ogóle mówisz. Bardzo szybko można takich ludzi wyeliminować. Fakt zdarzają debile tego typu, ale jest ich bardzo mało i nie trzeba wcale z nimi grać. Można stworzyć pewien system, mianowicie stworzenie opcji która pozwalała by zawiesić zaakceptowanie wyniku w celu weryfikacji autentyczności. Jednocześnie można akceptować inne mecze rankingowe z zawieszonym wynikiem. Wydaje mi się, że taki system jest o wiele lepszy.
Do makgregor'a:
Oczywiście pewne zasady trzeba ustalić i wdrożyć system w życie. Mój pomysł to tylko szkic, trzeba go po prostu pokolorować.
bluble
QUOTE(anochi @ Apr 20 2006, 13:50:29) [snapback]63288[/snapback]

stworzenie opcji która pozwalała by zawiesić zaakceptowanie wyniku w celu weryfikacji autentyczności. Jednocześnie można akceptować inne mecze rankingowe z zawieszonym wynikiem. Wydaje mi się, że taki system jest o wiele lepszy.

Teraz jestem za. smile.gif
szyma
QUOTE(pmcsp @ Apr 20 2006, 14:13:26) [snapback]63291[/snapback]

Teraz jestem za. smile.gif

Tu masz nr gg damiana 2615236
Damian
Dobra usune wynik.Skoro nie gralem z Anochim.Choc o ile pamietam gralem juz z nim pare meczy....i zawsze bral SiCz...ale to o niczym nie swiadczy.Przepraszam anochiego.Od za pomylke,ale slowa typu urojony nie bylo konieczne wink.gif Jeszcze raz przepraszam to moja wina ja umowilem sie na kailerze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.