QUOTE (Rivaldinho @ Apr 21 2006, 00:19:02)

1/Uspokuj się,wydaje mi się że masz taki sam ryj w rzeczywistości jak na tym obrazku2/sie podniecasz3/Aż tak Cie te słowa wzruszyły ? 4/ale ty jestes wspaniały
p.s to nie jest miejsce na twoje babskie łzy ,wylej je sobie w
pracy przy zmiotce i szufelce.A bonusu powinni Ci dodać 200 ,bo wygrałeś przecież ze mną.4/Trabelsi na ataku,no dobry pomysł,taktyka twoja5/jesteś jak pasztet zajęczy5/tylko nie odpisuj 6/....pressing....stosujesz w życiu identycznie jak w grze.7/norbi to twój ziomek 8/nie prowokuj tak jak to ja Cię zupełnie przypadkiem tylko...
9/nie lubie Cie 10/twoje dziecko nigdy nie zagra w winning eleven
11/wiedziałeś że odpisze i teraz się czaisz na odpowiedz 12/brak mi słow
13/bo to twoja liczba ulubiona 14/pozdro siostro
Chyba nie zrozumiałes o co mi do konca chodzi

graj sobie w tej lidze

ale w niej nie dostaniesz zadnego bonusu

i tak jak sie tam pojawisz tak stamtąd znikniesz bo z twoimi umiejętnościami ciężko Ci tam bedzie i za chwile wrócisz do rankingu
A teraz odpisze na twoją wypowiedz:
ad1.Wole mieć taki

niż taki jak Ty masz w "tym obrazku" (powiem ci pocichutku ze to avatar sie nazywa)
ad2.Nie podniecam sie bo nie ma czym , jakbym tyle wygrał z np.Snakem to bym sie podniecał

bo takiego pionka jak Ty zbić to nie ciężko jest,a miejsce w lidze jak juz Ci pisałem zawdzięczasz tylko pkt bonusowym !!
ad3.Które słowa... ?
ad4.No moja taktyka która jak narazie w meczach z Tobą nie zawodzi

ad5."Ty jesteś tak głupi sam z siebie czy Ci za to płacą ??"
ad6.Co ty sie tak czepiasz tej taktyki ??przecież skótkuje więc o co biega ??
ad7.??
ad8.mam w dupie twoje prowkocje, tak samo jak Ciebie!!
ad9. "RESPECT"
ad10.Zastnawiam sie czy teraz wogole chce mieć dzieci bo sie boje że może cos wyjsc Rivaldinho podobne!!
To tyle :)pozdro