Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By S1ntex
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
s1ntex`
Twarze robię od niedawna, więc proszę nie oczekiwać żadnych 'pro' =d mord. Zrobiłem bodajże 10 twarzy, ale dam tylko 2 bo 'chyba' są najlepsze z tych 10.

IPB Image

IPB Image

Codziennie robię przeważnie 1 twarz, więc temat będzie aktualizowany..

'pozdro od jacka' =d
s1ntex`
IPB Image
Drożdżówa
twarzyczki fajne, a Lahm ma oczy jakby był kosmitą. Ogólnie mordki bdb biggrin.gif
Mortin
zrob mordke, ktorej modelu w grze nie ma, bo takto nie mozna ocenic zadnej z Twojej pracki
pozdro
s1ntex`
IPB Image
jastrzab
QUOTE(s1ntex` @ Apr 26 2006, 20:08:27) [snapback]64642[/snapback]

IPB Image

co mi tu smierdzi kradzionymi modelami no i moze nie tylko, no ale narazie niema co wysuwac pochopnych wnioskow...
s1ntex`
Własnie ja tez tu czegos nie jarze.. po zainstalowaniu PP to wszystkie te cyferki z twarzami mi sie po*ebały i juz nie wiem ocb.. i juz sam nie wiem czy to jest moja twarz :x Chyba sobie zainstaluje od nowa pesa..
jano
No stary teraz to dałeś !! biggrin.gif Instaluj, instaluj, bo niedługo wstawisz jakąś twarz Cigmana. Heheh pechową masz trzynastke przy poście !!! tongue.gif
rav
Heh, to jest model i BMP Mańka, inne są tylko włosy ...
s1ntex`
hehe własnie sie zczailem ;] to jest morda manka a to moja :

IPB Image

Narazie nie zamierzam robic twarzy przy zainstalowanym PP bo za duzo mam klopotow niz przyjemnosci ;]
Dżeford
Ty ziom jakieś ściemy walisz - ostatnia morda - i jeszcze Butt - model identyczny jak tego w PP!!!!!!!!!!!
s1ntex`
IPB Image
s1ntex`
IPB Image

Model jeszcze muszę poprawić, szczególnie usta i nos. Proszę o oceny Alexa.
T-Mac
z jakoscia bmp sobie juz radzisz ale pracuj wiecej z modelem smile.gif
adam920
Alex nie przypadl mi do gustu, czegos mi brakuje.
Ale Inzaghi jest bardzo dobry!
s1ntex`
QUOTE(T-Mac @ May 7 2006, 14:04:48) [snapback]66356[/snapback]

z jakoscia bmp sobie juz radzisz ale pracuj wiecej z modelem smile.gif

Jeżeli miałbym siebie ocenić, to właśnie coś takiego bym powiedział tongue.gif
s1ntex`
IPB Image
Simi93
Świetny Cafu !
Ale może zrób go z innej fotki
IPB Image
T-Mac
fajnie fajnie
ale czemu podwaliles moj model twarzy oraz wloski ???
skad wiem to wiem, laczenie glowy z wlosami jak na moim, ja musialem sporo wlosy obnizyc zeby sie zgrywaly z glowa
no i morda hehehhe
s1ntex`
Oczywiscie wloski sa twoje, zapomnialem dopisac, a co do modelu to przepraszam ale meczylem sie chyba 30 minut aby fajnie wyszlo. Pozatym pracuje na powerpatchu dlatego moze masz takie wrazenie wink.gif
T-Mac
a w powerpatchu jest moj cafu wiec dlatego to jest moj bin
Mortin
QUOTE(s1ntex` @ May 26 2006, 00:17:01) [snapback]69311[/snapback]

... ale meczylem sie chyba 30 minut aby fajnie wyszlo...

jednym slowem moge to skomentowac : "lol"
skoro uwazasz 30 minut za meczenie sie z modelem, to gratuluje.... a co powiesz jak czolowi facemakerzy(w tym i ja tongue.gif ) robimy twarz 2-4 godziny a czasem nawet dluzej ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.