Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecz Justyn-jareta
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Justyn1987
Gralem dzisiaj z niejakim Jareta w 30 minucie meczu bylo 3:0,ziom wylaczyl sie po strzeleniu prze zemnie bramki na 4:0 (miejsce to mialo w samej koncowce 1 polowy)

Wnioskuje o wykasowanie tego lecza z rankingu!

Pozdro
snake
Link mu wysłałeś na GG do tego tematu? Jak nie to wyślij i czekamy na jego odzew.
Justyn1987
Poslalem link juz z 4 razy mad.gif Szkoda ze sa tacy zawodnicy ktorzy nie wytrzymoja psychicznie tongue.gif biggrin.gif tongue.gif

Pozdro
snake
Wpisz wynik 7-0 dla Siebie, daj mi znać to potwierdzę. I używaj słownika ortograficznego wink.gif
Justyn1987
Dzieki za wyjasnienie sprawy snake.A co do slownika to musisz mi wybaczyc poniewaz mam dyslekcje tongue.gif
snake
QUOTE(Justyn1987 @ Apr 16 2006, 16:22:36) [snapback]62649[/snapback]

Dzieki za wyjasnienie sprawy snake.A co do slownika to musisz mi wybaczyc poniewaz mam dyslekcje tongue.gif

Nie ma za co.
Co do słownictwa to to Cie nie tłumaczy smile.gif

Ponieważ większość użytkowników forum to Polacy, posty powinny być pisane poprawną polszczyzną, z dbałością o zasady gramatyki i interpunkcji. Przy notorycznym łamaniu tej zasady, użytkownik może zostać usunięty z forum a zaproszenie do powrotu może (acz nie musi) nastąpić po otrzymaniu wykształcenia, pozwalającego na swobodne posługiwanie się językiem polskim. Jeżeli masz dysleksję - napisz swą wypowiedź w edytorze tekstów z funkcją sprawdzania pisowni, popraw błędy i następnie wklej wypowiedź do forum. Oszczędzisz czytającym kłopotu z rozszyfrowaniem Twojej wypowiedzi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.