Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Baroš
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
Baros
dobra teraz już będe starał sie robić dobre twarze. Pika/Nord zaczął robić bdb twarze więc teraz chciałbyć samodzilny i mieć własny temat i go rozumiem więc ja też teaz będe miał własny temat choć nie robie takich bdb twarzy przynajmniej jak on (on robi świetne)
będe tu umieszczał te swoje twarze, Jeśli wystawie jakąś twarz to prosze o pisanie co mam poprawić i ocenki wystawiać.
no to tak:
jako pierwsze moje dzieło pokaże (mojego imienika)Radosława Kałużnego którego robiłem dość długo by się nie wstydzić (chyba). (Przy tej pracce pokaże dwa screeny z gry). aha jeszcze dodam że przy nim to dałem czoło z konami bo tak lepiej wygląda i jest to samo co w rzeczywistościu u niego. smile.gif

Radosław Kałużny (preview) unsure.gif

IPB Image
IPB Image

piszcie co poprawić to poprawie i ocenki...

pozdro...
emo07
Dla mnie Kałużny super 9/10
olivier
Kalużny bardzo dobry 9/10 wiem z jakiej fotki robiłeś tak 3maj
T-Mac
5 lat temu powiedzial bym ze fajny kaluzny poniewaz on tak wtedy wygladal
obecnie prezentuje sie tak
IPB Image
Baros
sory ale nie 5 lat temu tylko 1,5 roku bo mam fotke starą troszke
z przed półtora roku temu bo niegdzie nie mogłem znaleźć aktualnej
ale chyba byś go poznał jak byś niewiedział że to on no nie ??
niezniechęcaj mnie tylko oceń i powiedz co poprawić

pozdro...
T-Mac
QUOTE(Baros @ Apr 14 2006, 18:01:48) [snapback]62287[/snapback]

sory ale nie 5 lat temu tylko 1,5 roku bo mam fotke starą troszke
z przed półtora roku temu bo niegdzie nie mogłem znaleźć aktualnej
ale chyba byś go poznał jak byś niewiedział że to on no nie ??
niezniechęcaj mnie tylko oceń i powiedz co poprawić
pozdro...

model masz juz wlasciwie zrobiony to wez go machnij z tej fotki co Ci zapodalem smile.gif
tak to b.d morda smile.gif
.::NorD::.
Tak jak mówiłem kolosalny postęp i wszystko zmierza w dobrym kierunku , oby więcej takich mordek :-)
Baros
dzięki wielkie za ocenki
T-mac ok spróbuje zrobić z tej fotki co mi zapodałeś (może mi wyjdzie)
a masz może albo macie dobrą i aktualną fotke Barosa lub kuyta lub kaki lub może Van Hijdonka ?? jak tak to zapodaj/cie

pozdro...
rav
A tobie się zdjęć w ogóle nie chce szukać? Na tym polega cały dowcip - znajdź dobre zdjęcie i zrób z niego pożytek.

IPB Image

Kuyt
Baros
wielkie dzięki rav
szukałem dobrej fotki i znalazłem kilka ale wszystkie były takie troszke złe bo miały napisy na ustach i nie umiem usunąć napisów z ust lub z dziurek nosa ale tą fotke co mia dałeś to jest super
dzięki wielkie

pozdro...
Zoller
Fajny Kałużny smile.gif Mi się podoba. Widać u ciebie postępy 8/10 smile.gif Pzdr
Baros
dobra to jak mówiłem
to zrobiłem tego Kałużnego ale teraz z Aktualnej fotki którą dał wyżej w poście T-mac i się przyłożyłem dużo
oto efekt:

IPB Image

oceniajcie, mówcie czy podobny i czy dobry i co mam jescze poprawić

pozdro...
albin99
no twarz konkretna mi sie bardzo podoba
szYMsz92
Kaluzny bardzo fajny. Podobny jest. 9,2/10
norek
QUOTE(Baros @ Apr 15 2006, 21:15:00) [snapback]62527[/snapback]

dobra to jak mówiłem
to zrobiłem tego Kałużnego ale teraz z Aktualnej fotki którą dał wyżej w poście T-mac i się przyłożyłem dużo
oto efekt:
IPB Image

oceniajcie, mówcie czy podobny i czy dobry i co mam jescze poprawić
pozdro...

poprzednia wersja radka przypominala ale IMO ta wogole nie podobna...
Pieczar
No Baros według mnie dużymi krokami dochodzisz do Patchy!!

Kaluzny naprawde 10/10
T-Mac
zaznaczylem ci co by jeszcze poprawic
co do ust to az duzo ich nie dawaj do dolu smile.gif tylko nie mow ze sie czepiam bo ja bym sie cieszyl jak ktos by mi tak rospisywal co poprawic bo samemu to wiesz siedzisz siedzisz robisz myslisz ze juz morda jest oki odchodzisz od kompa podlazisz po xx godzinach a tu zonk ja tak mialem z Bakiem smile.gif

http://img236.imageshack.us/img236/4964/ka...ry9ompng2ho.png
Zoller
IMO poprzednia wersja wyszła lepiej, bo był podobny. Popraw jak mówi T-mac i daj inne włosy, najlepiej swoje.

Pzdr
olivier
no bardzo dobry Kałużny tak 3maj
Baros
chciałbym dać inne włosy ale po pierwsze nieumiem robić włosów chyba że ktoś mi zrobi
a po drugie w grze niema dobrych jak bym miał dobierać

nie będe sie sadził t-mac
cisze się że mówisz co poprawić dzięki
ale tak to twarz jaka wg ciebie ??

thx za ocenki

EDIT: ----
nie rozumiem tego co jest tam koło uszu po bokach iczu na końcówkach twarzy co zaznaczyłeś na screenie
a te strałki nad brwiami czyli te brwi mam w góre czy tylko te wewnętrzen końcówki brwi ?? czy co ?
a tak reszte to już rozumiem
te dziurki mam dużo poszerzać ?? tak z dwa razy jedną dziurke może co ?

pozdro...
T-Mac
to co uszy jest to chodzilo mi zebys je poprawil bo on ma takie radary smile.gif
brwi to tylko od srodka do gory
sapki to nie na boki a lekko do dolu smile.gif
i tu co policzki to troszke wezej je daj zeby bylo widac jak uszy sa polaczone z glowa smile.gif

popraw a wtedy ci ocenie smile.gif

Baros
no to chyba wszystko poprawiłem
ysta dwa razy w dół poci ągnąłem uszy (dół i góra) wyciągnąłem i dziurki niżej tak trzy lub cztery razy (niepamiętam) brwi pociągnąłem w góre i teraz powinno być dobrze, aha jeszcze te poliki (końcówki) poprawiłem w góre wziąłem i lekko schowałem do środka.

dobra jeśli to już wszystko to możesz ocenić i powiedzieć czy jest podobny i który kaluzny lepszy sad.gif

wersja preview poprawiona:

IPB Image

oceniajcie teraz i mówcie co poprawić jak krytykujecie tongue.gif

pozdro...
T-Mac
zrob mu takie oczy/brwi jak tu a bedzie git
IPB Image
Baros
to nie będą takie jak na fotce
jesteś pewny ?? (moge spróbować)
na fotce ma takie prawie że niewidoczne a na tej starej fotce ma widoczne mocniej wiec myślisz że będzie lepszy ?
jeśli tak to czyli mam mu takie troszke bardziej otworzyć tak ?? czy jak ??
a brwi ? <niewiem>

może te oczy tylko tak troche bardziej otworzyć mu ??pociągne powieki górną w góre i dolną w dół i może tak zrobić ??
czy nie ??
doradź mi tak żeby było jak najlepiej
T-Mac
kombinuj cos z tymi galami bo one cala morde kszania smile.gif
Baros
ok pokombinuje z tymi oczami, a co z brwiami ?? może zostawie tak jak są tylko lekko same brwi wyostrze ? bo niewiem co w nich jsst nietak

Baros
dobra t-mac poprawiłem oczy tak jak mi teraz pasują powiedz czy teraz jest dobrze
a brwi nie ruszałem chociarz może jeszcze je wyostrze , czy nie wyostrzać ?? piszcie czy wyostrzyć czy nie
t-mac możesz teraz powiedzieć co jeszcze poprawić ? smile.gif i oczywi ście ocenić

a więc:

IPB Image

oceniajcie i co do poprawki

P.S.
sorry za posta pod postem

pozdro...
matrix
Praktycznie teraz nie ma słabych punktów, może jeszcze popróbuj z tymi brwiami sprawdź co wyjdzie , a i czekam na bina tongue.gif pozdro cool.gif
szYMsz92
Teraz juz lepszy Kaluzny. Takze czekam na bina smile.gif
Pieczar
Kałużny swietny, szczególnie usta dobrze zgrywają się z resztą twarzy!!
emo07
Dla mnie jakoś dużo lepsze bmp było w wersji pierwszej
Wyostrz bmp a będzie SPOX

Pozdro..
Baros
tak ci się tylko wydaje
te bmp jest mocno wyostrzone
to tylke mam takie strasznie słabe screeny z gry takie jakieś rozmazan i niewyrażne
mam słabą karte graficzną
dużo wyostrzałem

pozdro....
olivier
Kałużny Świetny tak 3maj

emo07-widziałem bmp barosa i ono jest bardzo dobre smile.gif
emo07
Jak tak to sorka!
bobex77
QUOTE(rav16 @ Apr 14 2006, 22:16:54) [snapback]62370[/snapback]

A tobie się zdjęć w ogóle nie chce szukać? Na tym polega cały dowcip - znajdź dobre zdjęcie i zrób z niego pożytek.

IPB Image

Kuyt

rav gdzie szukac konkretnie takich fotek jak ta??
baros widac potep popraw to co ci pokazal t-mac z moze byc ciekawie pozdro
abus
bobex tu masz tą strone -> http://sportfotografie.nl/
Baros
o fuck
myslalekm że padne
z tą twarzą męczylem się jak narazie dotąd najdlużej bo aż od porannej niedzieli
i myśle że to uznacie i że ten kuyt wam się spodoba
bo już mi się żygać chce robieniem jednej twarzy od niedzieli ranka
AHA moje pierwsze włoski zrobiłem i też troszke się męczyłem

Kuyt(preview)Hair(preview)

IPB Image

myżlę że jest już dobrze bo birę się już zaraz za następną twarzyczke

oceniajcie tą twarz i przedewszystkim mówcie co mam poprawić
proszę..

pozdro...
rav
Oczy zmniejszyć, nos także i poprawić dół mordy, bo wygląda jakby miał za brodą jakiś wielki fałd tłuszczu (od nas po lewej stronie). Włosy nie wyszły za dobrze. Daj ustom więcej koloru. Pracuj, pozdro.
olivier
no Kuyt bardzo dobry tylko zmniejsz mu troche oczy pracuj

Pozdro........
.::NorD::.
Ogólnie Kuyt bdb ale jak mówili poprzednicy usuń te fałdy tłuszczu spod brody , wydłuż usta ( w poziomie ) lub uszczuplij nos . Reszta ok .

Pozdro
matrix
według mnie bdb
PS.czy ten Kuyut jest taki dobry że teraz wszyscy go na forum robią???
Baros
nie ale ja myślę że jak poprosiłem na forum o fotke jego to potem rav go zrobił i od niego zgapił potem odrazu kyle i jakoś tak wyszło ale ja się dlugo strałem go robić bo aż od niedzieli rana.
dzięki za ocenki
rav-postram się poprawić to co mówiłeś ale to pod brodą to nie jest fald tłuszczy tylko szyja i jak to odsune to będzie dzurka w szyi tongue.gif

pozdro...
Baros
Salomon Kalou (preview)

IPB Image

http://www.feyenoordtraining.nl/Wallpapers...mon%20kalou.jpg

mówcie co mam poprawić i czy jest wporzo ta twarzyczka i czy warto mu włosy zrobić własne

pozdro...
konsej15
QUOTE(Baros @ Apr 23 2006, 14:36:32) [snapback]63984[/snapback]

Salomon Kalou (preview)
IPB Image

no no...bardzo ladna morda...naprawde ci sie udal ten Kalou...pzdr
Zoller
No Kalou niezły, ale widać złe łącznie na głowie, powyżej czoła, pod włosami. Popracuj w Oedit, bo wygląda jakby ta twarz ukazana była z boku, oczy krzywo i sporo za duże. Popraw

Pzdr
rav
Włosy do zmiany, to konieczność. Przecież teraz widać, że baniak nie pokrywa się z włosami, widać pod włosami cień głowy, włosy są nad głową, a nie przyczepione do głowy tongue.gif Dlatego wygląda jakby miał ogromne czoło.
A co do samej mordy - BMP było dobre, ale wygląda teraz za staro i trochę mało podobny.
olivier
no Kalou ci wyszedł ale popraw lewe oko z naszej strony bo jest krzywe oby tak dalej smile.gif
Drożdżówa
Kalou wyszedł świetnie bo fota jest świetna smile.gif Żeby dużo było takich fot smile.gif
Baros
hmmm...
chciałbym poprawić to lewe od nas oko ale niewiem jak
a to z tym czołem jak mam poprawić ? wiem że w oedit czoło poci.ągnąć do góry ?

rav - on jest niepodobny ? blink.gif niewiem, a bmp było dobre ? huh.gif a włosy na jakie mam zmienić ? czy mam zrobić samemu ? włoski ?
a wiesz może jak to oko poprawić ? jak tak to napisz mi proszę

dzięki za ocenki

pozdro...
Baros
poprawiłem lekko tego kalou

IPB Image

sory za pota pod postem
a jak to oko poprawić ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.