Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Odpaleniem Pesu-3;4
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
SZYBKI_MAREK
hejka mam problem jestem zagorzalym maniakiem pilki noznej. problem polega na tym ze nie moge odpalic pesa 3 i 4 , chcialbym sie dowiedziec czy te gry beda chodzic na zintegrowanej karcie graf. kupilem niedawno ge forca 4 mx 440 ale okazalo sie ze mam uszkodzony port na plycie glownej. gry mam wgrane tylko jak sie wnie gra to mecz jest bardzo wolny!!! chcialbym wiedziec czy odpale pesa 2 na zintegrow. karcie graf. karte mam sism760gx. PROSZE POMUZCIE COS LUB DORADZCIE
snake
PESa2 nie ma na PC.
Na zintegrowanej karcie graf to możesz se pograć, taki komp to do biura.
Sprawdź lepiej TO!
SZYBKI_MAREK
QUOTE(SZYBKI_MAREK @ Apr 13 2006, 18:27:09) [snapback]62110[/snapback]

hejka mam problem jestem zagorzalym maniakiem pilki noznej. problem polega na tym ze nie moge odpalic pesa 3 i 4 , chcialbym sie dowiedziec czy te gry beda chodzic na zintegrowanej karcie graf. kupilem niedawno ge forca 4 mx 440 ale okazalo sie ze mam uszkodzony port na plycie glownej. gry mam wgrane tylko jak sie wnie gra to mecz jest bardzo wolny!!! chcialbym wiedziec czy odpale pesa 2 na zintegrow. karcie graf. karte mam sism760gx. PROSZE POMUZCIE COS LUB DORADZCIE

DZIEKI POWIEDZ MI JESZCZE JAKA KARTE MUSIALBYM MIEC ZEBY MI PESY DZIALALY W MIARE. ZGODZE SIE Z TOBA NA TEMAT KOMPA ALE PLYTE GL. MAM NA SZCZESCIE NA GWARANCJI

QUOTE(SZYBKI_MAREK @ Apr 13 2006, 18:39:28) [snapback]62113[/snapback]

DZIEKI POWIEDZ MI JESZCZE JAKA KARTE MUSIALBYM MIEC ZEBY MI PESY DZIALALY W MIARE. ZGODZE SIE Z TOBA NA TEMAT KOMPA ALE PLYTE GL. MAM NA SZCZESCIE NA GWARANCJI

snake
Nie wiem bo nie gram w PESy.
Ja osobiście mam Radeona 9200SE 128MB.
Polecam coś wyżej.
SZYBKI_MAREK
QUOTE(snake @ Apr 13 2006, 18:52:29) [snapback]62114[/snapback]

Nie wiem bo nie gram w PESy.
Ja osobiście mam Radeona 9200SE 128MB.
Polecam coś wyżej.

OK.DZIEKI ZA INFORMACJE NARQA POZDRO.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.