Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Ml "powerpatch"
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Adi
Siema wszystkim jak wiadomo ściagłem PowerPatcha i jestem mile zaskoczony, wspaniała robota wszystko jest wypasione. Czekałem na tego patcha juz dłuższy czas bo miałem zamiar zacząć grać na nim w ML, moj problem tyczy sie własnie ML kiedy włańczan żeby juz grac mecz wchodzi normalnie do ustawienia formacji i wtedy gra mi sie zawiesza, ( w opcji mecz towarzyski wszystko działa ) ustawiam spotkanie przechodzi do formacji i nic sie na zawiesza, ale dlaczego tak się dzieje w ML ??? POMOCY!!! próbowałem juz z savami myslałem że to od tego, przeinstalowałem PESA na nowo i wgrałem patcha na czystego PESA i nic nie pomogło, Byłem tak szcześliwy że wreszcie zagram Master Lige na nowym patchu aż do tej chwili kiedy mi sie zawiesiło byłem załamany PROSZE O POMOC !!! i pozdro dla wszystkich.
mic
dokladnie mam ten sam problem sad.gif
gralem sobie pieknie sezon w ML na Powerpatchu (jestem juz po 1 okineku w negocjacjach), rozpoczyna sie runda rewanzowa, wlaczam mecz i puh... gra kompletnie wisi ;(
myslalem, ze to wina zbyt duzej ilosci save'ow ale pousuwalem wszytkie oprocz tego i dalej nie hula sad.gif blink.gif

co zrobic, panowie ? sad.gif

pzdr!
norek
nie wiem panowie co jest nie tak...u siebie testowalem po zobaczeniu tego tematu i ML dziala bezproblemowo (czyt. nic mi sie nie wiesza)...
T-Mac
a zainstalowaliscie latke 2.1 ??
wczesniej sie zawieszalo ale po zainstalowaniu latki 2.1 wsio dziala pieknie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.