Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Deni uciekł z meczu
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Rafalinsky
hmmm, ja mam chyba pecha ostatnie pare meczy konczylo sie ucieczkami (esc). gracz o ksywie Deni proszony o potwierdzenie wyniku,niedokonczonego zreszta meczu. Za duzo osob zlewa regulamin,jakbym mial na kazdego wypisywac to z 5 osob by pkt karne dostalo,pozdro

p.s. zostawilem mu wiadomosc na gg i zaraz dam linka do tego posta,ile jest czasu na reakcje? powinny byc ze 24h chyba
snake
Wyślij mu link do TEGO tematu.
Aha i nie wpisujcie wyników meczów nie dokończonych!

QUOTE(snake @ Apr 4 2006, 18:33:42) [snapback]60448[/snapback]

REGULAMIN RANKINGU
14. Pamiętaj że wszelkie objawy chamstwa, gry nie fair lub oszustwa będą surowo karane punktami ujemnymi, minimum -50.
15. Jeśli ktoś wyszedł z gry, a nie masz pojęcia czemu tak się stało, najpierw wróć z powrotem na serwer i zobacz czy dany gracz tam jest. Jeśli go nie ma to najpierw spróbuj z nim się skontaktować przez GG/maila, a dopiero na końcu napisz o tym problemie na forum, oczywiście musisz poinformować gracza o tym.

Rafalinsky
link wyslalem mu ze 2 dni temu,bez reakcji...

tylko ze nie pamietam juz jakimi ekipami gralismy unsure.gif bylo 2-0 dla mnie i jak wpisalem to +11 mialem sad.gif
snake
Wyniku nie widze. Wpisz go jeszcze raz to go potwierdzę.
Pozdro.

/EDIT:
QUOTE(Rafalinsky @ Apr 13 2006, 10:29:59) [snapback]62036[/snapback]

tylko ze nie pamietam juz jakimi ekipami gralismy unsure.gif bylo 2-0 dla mnie i jak wpisalem to +11 mialem sad.gif

To ja nic nie poradzę na to, wpisuj jakoś na oko a jak będzie za dużo punktów to usuń i znowu wpisz wink.gif
Rafalinsky
dalem slowacje jest +5,niech bedzie dry.gif od biedy
snake
Potwierdzone!
Tak jak chciałeś.
Pozdro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.