Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kompilacja Rasiak By Kicza
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
kicza
Zrobiłem filmik pokazujący "genialne" zagrania Grzesia z głownie z meczu Polska-Anglia.
Zapraszam do ściągania i komentowania.

Kompilacja rasiak by Kicza
lukaperry
świetnie ci to wszysło, filmik super. Widac co grzesio potrafi. Polecam obejrzec
abus
ładna kompilacja
tylko troche za krótka smile.gif
lookass
Filmik nawet fajny ale pokazuje widać na nim po za meczem z Austrą tylko fragmenty meczu z Anglia ale i tak mi się spodobał ... pokaże swoim dzieciom kiedyś jakich to zawodników mieliśmy w latach 10 tongue.gif
kicza
Nie mam więcej filmików zeby zrobic dłuższą kompilacje. Jak dacie jakieś jego "zwody" to coś mogę skleic. rolleyes.gif
czlapka
Nie żebym Rasiaka jakoś specjalnie lubił,ale tak dla kontrastu http://youtube.com/watch?v=d6Sgu6ac7yY
Crawler
Trzeba przyznać że uważałem Grzesia za drewno do czasu obejrzenia filmiku przedstawionego przez czlapka.
Rasiak może nie jest wybitnym piłkarzem, zdarzają mu sie wpadki. I te wpadki zdarzają się niestety jak gra dla reprezentacji. Bo jak zauważyłem jak gra w klubie to takich wpadek nie ma, tylko dobrze kiwa i strzela.
Jest tak że jak leci mecz Polska z kimś tam to jest na Tvp1 lub Tvp2. A jak jakiś mecz klubowy polskiej ligi lub innej to nie każdy ogląda bo nie każdy ma czas lub posiada np. Canal Plus lub Cyfrowy Polsat. Więc przeciętny Kowalski o obejrzeniu takiego meczu w Tvp1 uważa Rasiaka za drewno.
Nie myślcie jednak że uważam Rasiaka za boga. Dla mnie nadal będzie przeciętnym piłkarzem.

Ps. Ale sie napisałem, jednak mam problem z klejeniem zdań smile.gif
Patriota
firmowe zagranie Rasiaka było najlepsze biggrin.gif:D chciał podać piłke do kolegi tak jak Ronaldinho czyli patrzył się w inną stronę i podawał w inną stronę tongue.gif
Rasiak prawie jak Ronaldinho, prawie robi ogromną różnicę tongue.gif
Justyn1987
Rasiak to prawdziwe drewno no ale coz na mundial i tak pojedzie bo Janas jest w nim zakochany tongue.gif ,a szkoda poniewaz mamy kilku mlodzianow dobrze sie zapowiadajacych i nawet juz lepszych od niego.

Pozdro!
Morte
Grzesiu to jest całkowita klapa. Niewiem co Janosik w nim widzi. Co do filmiku to bomba, podeślij go panom z Konami pewnie zrobią zagranie specjalne dla rasiaka i styl woody do najnowszego Pesa
Gienia
No ten filmik pokazuje co Grzegorz Rasiak sobą reprezentuje. Czasami mi go szkoda tongue.gif Chociaż po obejrzeniu filmiku czlapka, uważam ze Rasiak nie jest taką tragedią.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.