Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy Piłkarz Wszech Czasów
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Igor
Moim faworytem jest Marco Van Basten.
Cenie go szczególnie za bramke finału EURO 1988 ze Związkiem Radzieckim.
Niestety szybko bo już w wieku dwudziestu dziewięciu lat zakończył piłkarską karierę,
teraz jednak spełnia się w charakterze trenera Oranje i robi to z dużym powodzeniem.
Czekam na wasze opinie.
Nelson
Platini,Maradona,Pele,Zico,Roberto Baggio no i oczywiście Thierry Henry smile.gif

Pozdro
Sparks
Edson Arantes do Nascimento
dr_idea
Dla mnie - Alessandro Del Piero tongue.gif
jastrzab
QUOTE(Igor @ Apr 10 2006, 18:38:03) [snapback]61573[/snapback]

Moim faworytem jest Marco Van Basten.
Cenie go szczególnie za bramke finału EURO 1988 ze Związkiem Radzieckim.
Niestety szybko bo już w wieku dwudziestu dziewięciu lat zakończył piłkarską karierę,
teraz jednak spełnia się w charakterze trenera Oranje i robi to z dużym powodzeniem.
Czekam na wasze opinie.

Zola, Kazimierz Deyna no i nie zapomniana historia piłki Leonidas-kiedys czytałem, ze podczas mundialu grał na bosaka przez kilkadziesiąt minut... aha dodam jeszcze Koemana-za te piekielne strzały
zborek
Kiedyś wymiatali Pele,Maradona,Zamorano,Salas noi jest oczywiście mnóstwo,ale jakos ich ciągle pamiętam...... tongue.gif tongue.gif
Rivaldinho
Kazimierz Deyna
bobello
Z-I-N-E-D-I-N-E x2.gif - square.gif Z-I-D-A-N-E
korzen
Karwan :pp
Maesky
Mój typ to Ronaldinho...czy widział ktoś, żeby np.śp. Kaziu Deyna wyczyniał takie numery z piłką jak gwiazdor Barcy ? Bo ja nie. Wg mnie piłkarze z tamtych lat, byli o wiele gorsi od tych obecnych. Teraz gra się zupełnie inaczej, jest trudniej. Kiedy oglądam mecze np. z lat 70' to widzę jaki był luz np. w rozgrywaniu, a teraz to dominuje pressing, agresja. Uważam, że jeżeli mamy wybierać piłkarza wszechczasów, to należy skupić się na piłkarzach z czasów obecnych, gdyż, jak już wspominałem teraz gra się najtrudniej i konkurencja, pieniądze oraz presja są ogromne.
lukasso
superpippo
tomek828
el Maestro R9 - czyli boski Ronaldo
Rokefeler19
messi
Karol Johnn
Steven Gerrard - bezapelacyjnie
Justyn1987
Najlepszymi byli:Eusebio,Pele,Zico,Maradona.
baski18
Mirosław Okoński bezapelacyjnie !!
Waldi
Pele i RONALDINHO!!!!!!!!!!
Lanek
R10,Henry wink.gif
Nelson
Absolutnie się zgadzam smile.gif
dr_idea
Tylko powiedzcie mi czemu zaden z nich (R10 i Henry) nie zdobyli LM. Popatrzcie na to czego dokonali, bo ja na razie nic nie widze w nich specjalnego. Dla mnie idolem jest Alessandro Del Piero, zdobyl LM gral w finale, technike ma na pewno niezgorszą, i na dodatek mial fatalna kontuzje, ktora mogla zniszczyc mu karierę, bo zorientowani wiedzą, że gdyby nei ta kontuzja to dzisiaj nie podniecalibyście się Henry czy R10 a właśnie Alexem. Zresztą, co tu dużo gadać - niedługo ustrzeli 200 bramek w JUVE!!
BartekRym
Moim zdaniem są to Puskas, Alfredo di Stefano, Zico i Maradona. Amen.
nikoten
Nie znacie się ludzie.
Najlepsiejszy jest JAN TOMASZEWSKI, który też (nawiasem mówiąc) pozjadał wszystkie rozumy.
szyma
Zinedine Zidane,Rooney,Ronaldinho,Henry,Gerrard,Lampard
JuveR
Moim zdaniem to: Del Piero, Nedved, Zidane.
lukaperry
Według mnie Zico, Garincha, Jaszyn, a z dzisiejszych to Zidane,Ronaldinho.
siara_acm
Teraz was zaskoczę biggrin.gif
Moje typy to:
x2.gif Pele (po prostu legenda)
x2.gif Andriy Shevchenko (talent, talent, talent)
x2.gif Kaka' (najlepszy playmaker na świecie)
x2.gif Ronaldinho (no cuż... dobry jest tongue.gif )
x2.gif Lapmard (świetny strzał z dystansu, ma ducha walki, zwycięstwa, 10X lepszy od Gerrarda)
Morte
Według mnie:
x2.gif Pele
x2.gif Maradona
x2.gif Best
x2.gif Ronaldinho
kostek
Ronaldinho...
a z classic player to pele i diego maradona
Węgluś
!!!GRZESIU RASIAK!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif A TAK SERIO:HENRY,ZIDANE,RONALDINHO,RONALDO(zobaczccie płyte z Rzeczpospolitej), BECKHAM(kiedyś był very good),ROONEY,ROBERTO CARLOS
Lisek
Tak naprawdę to jest tylko jeden taki gracz który potrafi zagrać w obronie, ataku, pomocy i gra na tych pozycjach tak dobrze.. Jest tylko jeden zawodnik który potrafi tak uderzyć, dośrodkować, wyjść na pozycję, genialnie kiwnąć, jedyny który w sytuacji 1 vs 5 machnie nogą i jest w polu karnym sam na sam.. nigdy wcześciej nie bylo takiego gracza i nigdy nie będzie. Jako mały chłopak odrzucony przez kolegów pod pretekstem: ZA BRZYDKI, gral sam, kiwal sie z zabawkami, psami, meblami.. totalnie z wszystkim, a potem wyszedl na dwor i pokazal frajerom ktorzy sie z niego smiali kto rzadzi w futbolu.. RONALDINHO - jedyny ktory sie nie spali tak jak beckhamy czy zidany.. jak dla mnie debesciaq. pozdro for you ronaldinho, szkoda ze tego nie przeczytasz...
baski18
Alessandro Del Piero to zawodnik który już dużo zdobył i miał swoje pięć minut, nadal jest bardzo dobry, ale teraz przyszli zmiennicy np. Ronaldinho ktory raczej zdobiedzie LM, mistrzostwo swiata juz ma i w tym roku pewnie zainkasuje kolejne... a to co robi z pilka - Del Piero moze tylko pomazyc. Chociaz Del Piero jest jednym z moich najlepszych pilkazy to nie ma on w tym momencie szans z Ronaldinho, a R10 dopiero rozpoczyna swoja wielka kariere pilkarska, Del Piero po woli juz ja konczy.

Co nie zmienia faktu ze Mirosław Okoński wymiata!!
Linki do felietonów:

http://www.lechpoznan.net/index.php?akcja=...3201#komentarze
http://www.lechpoznan.net/index.php?akcja=...3231#komentarze
http://www.lechpoznan.net/index.php?akcja=...3262#komentarze
http://www.lechpoznan.net/index.php?akcja=...3335#komentarze
http://www.lechpoznan.net/index.php?akcja=...3418#komentarze

Pozdro
Hayalet
A czy ktos widział popisy Lwa Jaszyna (ot co uważany za najlepszego bramkarza 4ever) ten kolo był niesamowity!!! (nawet gosciarka od religi wie kto to jest - klasa!) kiedys pokozywali jakis filmik czarnobiały z nim na Eurosporcie wyciagał wszystko...

A z innych pozycji piłkarz wszechczasów to Van Basten, Cruyff, Puskas, Romario, Maradona i... Zidane...
Karol Johnn
Only Maradona! To byl gosc na boisku jak i poza nim! Dobry tez byl swietej pamieci George Best ale szybko zakonczyl kariere, teraz dla mnie wymiata Rooney i Gerrard!
kusik
Maciej Jakusik.
tV2
Sebastian "Drewninho" Mila
BoBaN
QUOTE(Majcherinho @ May 2 2006, 19:43:21) [snapback]65551[/snapback]

Tak naprawdę to jest tylko jeden taki gracz który potrafi zagrać w obronie, ataku, pomocy i gra na tych pozycjach tak dobrze.. Jest tylko jeden zawodnik który potrafi tak uderzyć, dośrodkować, wyjść na pozycję, genialnie kiwnąć, jedyny który w sytuacji 1 vs 5 machnie nogą i jest w polu karnym sam na sam.. nigdy wcześciej nie bylo takiego gracza i nigdy nie będzie. Jako mały chłopak odrzucony przez kolegów pod pretekstem: ZA BRZYDKI, gral sam, kiwal sie z zabawkami, psami, meblami.. totalnie z wszystkim, a potem wyszedl na dwor i pokazal frajerom ktorzy sie z niego smiali kto rzadzi w futbolu.. RONALDINHO - jedyny ktory sie nie spali tak jak beckhamy czy zidany.. jak dla mnie debesciaq. pozdro for you ronaldinho, szkoda ze tego nie przeczytasz...

Sorry ale podwaze twoje zdanie, bo każdy się kiedyś wypali, zidane i becks mają juz swoje lata, ale przez lata swojej kariery zdobyli wiele, ronaldinho jest młody i ma jeszcze troche czasu na gre, ale na kazdego przyjdzie pora.

PS. moje typy:

1.Pele
2.Maradona
3.Ronaldo
4.Zidane
5.Ronaldinho ( narazie, za to co do tej pory osiągnął)
Lisek
moze sie wypali ale nie predko, el crack gra na wielkim poziomie od 6 lat, przez ostatnie 2 jest najlepszy na swiecie. czy becks tak dlugo byl swietny? odpowiedz prosta - nie. Zizou byl naprawde dobry, do niego nie mam zastrzezen. Ronaldo - tylko Korea i Japonia, a potem sie obzerał. Owen - tez sie spalil. Gerrard - prawie the best. Zauwazcie ze wszyscy oprocz Gerrarda graja lub grali w realu.... Ronaldo i spółka jest przereklamowany. Tylko Casillas gra z nich na poziomie, choc tez zawodzi, ale czesto ratuje real przed utrata bramki ...
Cinek
QUOTE(Maesky @ Apr 10 2006, 23:36:31) [snapback]61622[/snapback]

Mój typ to Ronaldinho...czy widział ktoś, żeby np.śp. Kaziu Deyna wyczyniał takie numery z piłką jak gwiazdor Barcy ? Bo ja nie. Wg mnie piłkarze z tamtych lat, byli o wiele gorsi od tych obecnych. Teraz gra się zupełnie inaczej, jest trudniej. Kiedy oglądam mecze np. z lat 70' to widzę jaki był luz np. w rozgrywaniu, a teraz to dominuje pressing, agresja. Uważam, że jeżeli mamy wybierać piłkarza wszechczasów, to należy skupić się na piłkarzach z czasów obecnych, gdyż, jak już wspominałem teraz gra się najtrudniej i konkurencja, pieniądze oraz presja są ogromne.

Potwierdzam to co napisal kolega w 100%
Karol Johnn
Ronaldo - tylko Korea i Japonia

to ty chyba jestes krotko na tym swiecie, przed kontuzja Ronaldo to zdecydowanie najlepszy napastnik swiata i dlugo za nim nikt!
BiG
Konrad Pietrzak
grodzik
1.pele
2.henry
3.ronaldinho
4.ronaldo
5.juninho
6.elber (jak grał w B.Monachium)
_DEVIL_
QUOTE(Karol Johnn @ May 3 2006, 18:15:41) [snapback]65722[/snapback]

to ty chyba jestes krotko na tym swiecie, przed kontuzja Ronaldo to zdecydowanie najlepszy napastnik swiata i dlugo za nim nikt!

Dokładnie.Czlowieku ogladnij sobie materialy filmowe jak Ronaldo gral w FC Barcelonie, Interze(przed kontuzja)wrocil po bardzo ciezkiej kontuzji (prawie 2 lata trwarła)i został królem strzelców MŚ, potem transfer do Realu Madryt i chyba jak sie nie myle 2 razy królem strzelców LFP.
Pozdro
Rivaldinho
QUOTE(_DEVIL_ @ May 6 2006, 15:48:59) [snapback]66223[/snapback]

Dokładnie.Czlowieku ogladnij sobie materialy filmowe jak Ronaldo gral w FC Barcelonie, Interze(przed kontuzja)wrocil po bardzo ciezkiej kontuzji (prawie 2 lata trwarła)i został królem strzelców MŚ, potem transfer do Realu Madryt i chyba jak sie nie myle 2 razy królem strzelców LFP.
Pozdro

W PSV Eindhoven też extra grał,zdobył tytuł króla strzelców.
Lisek
przed kontuzja tez, zapomnialem wspomniec, ale i tak sie spalil i w realu oczywiscie...
Bo0os
QUOTE(Maesky @ Apr 10 2006, 21:36:31) [snapback]61622[/snapback]

Popieram zdanie tago pana.Dziś jest prawdziwy futbol.Każdy prawie typuje Pele, a żaden nigdy nie widział jak tak naprawde grał.Oto moja pierwsza trójka.

-Maradona (to naprawde duch futbolu- kto widział bramki ten wie)
-Ronaldinho (poprostu sprawia mu to radość, co widać...)
-Ronaldo (po naprawde ciężkiej kontuzji która mogła zakończyć jego kariere, dostał sie na sam szczyt)

...i inni wielcy których nie wymieniłem
kostek
Nie chce sięgać zbytio wstecz bo naprwde po 2-3 meczach nei jestem w stanie powiedzieć czy lepszy był maradona czy pele czy może jeszcze van basten. Więc jeżeli chodzi o dzisiejszych grajków to do historii napewno przejdą:
- ronaldinho
- maldini
- henry
- ronaldo...
- zidane
tomek_czyz
Witam, moje typy :
Zidane - po prostu kolo wymiata,a tym ktorzy twierdza inaczej niech zdziwi fakt ze w tym roku zdobyl 1 hattrick w zyciu. Duch zespolu, walczak, klasa. To ze caly real gra do dupy nie znaczy ze przez niego, chociaz widac troche po nim ze juz mu sie nie chce, ma juz wszystko.

Ronaldo-wiadomo

Maradona- naprawde, ktos napisal ze w tamtych czasach pilka byla latwiejsza i nikt nie gral tak jak ronaldihno, prawda taka ze ronaldihno moze sie jeszcze wielu sztuczek od maradony nauczyc, pile gasil na lbie to mi oczy wychodzily.

Pele- wydaje mi sie przereklamowany troche tongue.gif

i wydaje mi sie ze do tego grona zaliczylbym jeszcze pilkarza Clarence'a Seedorf'a, swietny pilkarz, i jako jeden z nielicznych o ile nie jedyny pilkarz na swiecie 3 razy wygral lige mistrzow kolejno z Ajaxem, Realem i Ac Milanem, to musi cos znaczyc wink.gif

Rooney, Ronaldihno - czas jeszcze pokaze mi sie wydaje.

zesz ty, zapomnialem jeszcze, oczywiscie Cloud Makalele, kiedy gral w realu real wygrywal, od czasu jak odszedl real sie nie podniosl, za to jest teraz filarem druzyny chelsea ktora zawdziecza mu bardzo duzo. zdecydowanie najlepszy srodkowy defensywny pomocnik.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.