lookass
Apr 10 2006, 18:51
Zapraszam na stronkę
FIFA WC 2006 może nie wszyscy jeszcze wiedzą ale wyszło właśnie demko najnowszej odsłony Fify MŚ jesli kogoś itneresuje jedyna konkurencja i póki co marna to może zassać i sam przekonać się o gameplayu... nie jestem fanem fify ale sam zasysam z ciekawości pozdro...
zassam, zobacze....i pewnie usune jak co roku
Zassam z ciekawosci nie zaszkdzi sprawdzic choc i tak zostane przy swoim ulubionym we 2k2
No mam już 18%, zobaczymy co to będzie,ale podejrzewam że po prostu mała przeróbka fify 2006.
lookass
Apr 10 2006, 19:28
Z tego co przeczytałem w komentarzach na razie jeden koleś zassał o to jego opinia
Grzechu - Poniedziałek 10.04.2006 o 19:34
Po rozegraniu pierwszego i raczej już ostatniego spotkania w tym demku stwierdzam, iż jest to praktycznie w 100% sklonowana FIFA 06 :| Jedyne co mi się podoba to wstęp do meczu. Tutaj można naprawde poczuć klimat MŚ 2006, bowiem są serpentyny, balony i różne takie latające gówienka jak to zawsze na MŚ. Na kolejny + zasługują podania. Wysunięcie zawodnika jest naprawde realistyczne, podobnie normalne podanie co mi się bardzo podoba. Strzeliłem 1 bramke, jedyną Lukasem Podolskim(ponieważ grałem mecz Niemcy - Anglia) i można powiedzieć, że troszke się różnią strzały od tych w FIFA 06, są również bardziej realistyczne ale już nie tak jak podania. Tyle odemnie. Pogram może jeszcze troszke w to demko, ale niezbyt mi się podoba :/ Trzeba również zwrócić uwage, że jest to dopiero demo...
Tak jak przypuszczałem ... zassam jeszcze dla pewności rozegram pare meczy a potem bede czekal na Pro Evo 6
Ps. MAM 35%
Maciek2
Apr 10 2006, 20:13
CO za obuchy haha myślą ze jak dadzą pare bajerów z fify 2002 world cup to gra będzie czadowa.Przyznam fifa 2002 world cup podobała mi sie ale to jedyna częsc z seri fifa.To co teraz wypuscili totalne gówno
sciagnolem i jedyna rzecza ktora mi sie podobra jest to zwalnianie i kiwanie sie na "małym" tępie, a reszta....no coz poprostu fifa, grac sie w to nie da ,a najbrdziej mnie smieszy to obracanie pilkazy co 45 stopni.
Ta oprawa jest gorsza niż w WC2002, gra rowniez. Wc 2002 jeszcze jakoś uszło w tłoku chociaż te "złote strzały"... ;p Nie warto ściągać demo. Dla czekających na PES6 PC radzę ściągnąć PowerPatch'a i cierpliwie czekać na "szósteczkę".
Rokefeler19
Apr 11 2006, 08:27
niesamowity badziew.tego sie spodziewale.jedyne co mi sie podoba to oprawa i kibice.o grywalnosci nie ma mowy.
fifiarze sie smieja z pesa ze nie ma licenci na ligi zawodnikow itp
my mozemy sie smiec z fify ze nie ma licenci na gre w pilke gameplaya a no i chyba na twarze graczy bo jak zbaczylem khana w demie to myslalem ze spadne z krzesla
jeden mecz w takie gowno to zdecydowanie za duzo
wszystko do dupy procz odglosow z tybun
CJ-2005
Apr 11 2006, 12:10
oprawa fajna
gameplay- do dupy
Gameplay beznadziejny, fajny komentarz i odgłosy kibiców

.
Miałem ściągać i zobaczyć kolejne gów(pipi) z serii FIFA, pomyślałem, że się może w końcu wysili, ale po innych postach widać, że dalej nie sięgają nawet ISS PRO 1. Najgorsze, że wszyscy moi kumple mają to badziewie...
lukaperry
Apr 11 2006, 14:46
Ja mam to na dysku ale nie instaluje. Obrzydziliscie mi te gre swoimi komentarzami
Nie bede inastalował jak to taki chłam jak mowicie!!
Crawler
Apr 11 2006, 15:06
Hehe, oni tak zawsze

Zawsze możesz zainstalować i samemu się przekonać.
Ściągałem to... i mi światło wyłączyli. Nie chciało mi się od początku ściągać więc nie pogram sobie w to... zresztą nie mam ochoty.
PS. To był dar Boski... może.
Jak dla mnie nie jest az tak zle choc do Pesa jeszcze im duzo brakuje ale podobaja mi sie odblosy z trybun poczatek meczu tez fajnie wyglada podania sa niczego sobie o twarzach nie wspomne wygladaja poprostu sztucznie a ja podobnie jak T-Mac jak zobaczylem Kahna to mi sie zle zrobilo strzaly ujda i tak zrobili spory postep w strzalach bo np w fifie 2005 wychodziles sam na sam bomba na bramke a tu bramkarz wylapuje twoj strzal normalnie paranoja a i jeszcze jedno skoro T-Mac powiedzial o licencjach to ja tez do nich nawiaze fifa niby taka bajerancka licencje na ligi pilkarzy itd a w butach jakich biegaja :/ EA
Maesky
Apr 11 2006, 16:04
Zagrałem w nowy szrot od I EJ SPORTS jakieś 10 minut i.....tak jak zwykle nie przypadła mi gierka do gustu. Właśnie w takich momentach doceniam, że na moim dysku spoczywa PES 5, w którym czerpię przyjemność z gry....
atomic
Apr 11 2006, 21:19
Jak zwykle fifowata.. mierny gameplay poprzedzony schematami i kiczem.
walczu
Apr 11 2006, 21:28
Plusy:
kibice
oprawa meczu (czuc klimat mistrzostw)
Minusy:
Jak kazda fifa. Nie bede wypisywac bo mi sie w poscie nie zmiesci

Ogolem mowiac jak ktos sciagnal to moze zobaczyc co i jak ale znudzi mu sie po 2-3 meczach, a jak ktos jeszcze nie sciagnal to niech nie sciaga bo nie warto
Venomik
Apr 11 2006, 21:29
No różne już błedy widzialem w tej poj...grze ze stajni EA SPORTS ale czegos takiego to jeszcze nie: Gram sobie meczyk Italy-Korea na tym (chyba jakis nowy poziom trudnosci w pipce??)poziomie trudnosci co sie zwie UBER. koncowka meczu Korea wygrywa ze mna 1:0 biegne Totim wbiegam w pole karna oddaje strzal...pilka wpada do bramki...i co slysze??gwizdek koncowy i radosc KOREi ze zwycienstwa 1:0...smiech i zenada to zamalo zeby to okreslic...gra jest tak kiczowata jak zawsze...jedynie ta oprawa i dosyc naprawde fajowe odglosy z trybun...i to tyle...PES RULES:P(a no moze tez jest to na plus ze da sie mijac zawoodnikow na biegu np takim Owenem bo w PESIE troszeczke ta sprawe zepsuli na wysokim poziomie...irytujace jest to ze taki wolny obronca jak Cambell jest w stanie dogonic Owena gdy mam nim co najmniej metr przewagi...troche jest to zjebane...ja wiem ze zawodnik biegnacy z pilka biegnie wolniej od zawodnika bez galy ...ale bes przeesady)moze poprawia to w PES6...
Riki101
Apr 11 2006, 21:29
QUOTE(atomic @ Apr 11 2006, 20:07:41) [snapback]61799[/snapback]
Jak zwykle fifowata.. mierny gameplay poprzedzony schematami i kiczem.
Ladnie to ujołeś
_DEVIL_
Apr 11 2006, 21:33
Fifa WC2006 nic specjalnego! Ale mi sie wydaje ze gameplay troche lepszy niz w 2006!
Gdyby PES6 miał taki komentarz (angielski) i ogólnie oprawę dźwiękową (w szczególności podczas meczu), to niepotrzebne by były nawet licencje, bo z tym mogą sobie poradzić patchmakerzy

Udźwiękowienie - zajebiste.
Grafika - przeciętna.
Gameplay - fatalny.
onix_the_chosen
Apr 12 2006, 18:36
czytalem przed sciagnieciem dema wywiad z jednym z tworcow FIF i mowil, ze nie chca robic gry, w ktorej tylko co roku poprawiaja stroje i sklady, ale gre ktora bedzie czyms innym, ktora bedzie krokiem do przodu dla EA Sports, ktora wciagnie nie na 30 min gry, ale na dni ........... i co sie okazalo ??? Ze poprostu ufac kolejnym odcinkom tej "gry" i jej genialnym "tworcom" to jeden wielki blad, bo widocznie co by nie powiedzieli, to i tak to bedzie ta sama gra ......... a szkoda. Powiem tak - grafika BEZNADZIEJNA, oprawa meczow taka sobie, za duzo confetti, odglosy przyzwoite i dobry komentarz, reszta do bani. Na filmach z XBOX 360 ta gra wyglada 10x lepiej, na PC jak zwykle ta sama grafika co za glupota
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.