Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa World Cup 2006 [demo]
board.issonline.pl > Inne > Gry
lookass
Zapraszam na stronkę FIFA WC 2006 może nie wszyscy jeszcze wiedzą ale wyszło właśnie demko najnowszej odsłony Fify MŚ jesli kogoś itneresuje jedyna konkurencja i póki co marna to może zassać i sam przekonać się o gameplayu... nie jestem fanem fify ale sam zasysam z ciekawości pozdro... smile.gif
Dorin
zassam, zobacze....i pewnie usune jak co roku tongue.gif
szyma
Zassam z ciekawosci nie zaszkdzi sprawdzic choc i tak zostane przy swoim ulubionym we 2k2
Lanek
No mam już 18%, zobaczymy co to będzie,ale podejrzewam że po prostu mała przeróbka fify 2006.
lookass
Z tego co przeczytałem w komentarzach na razie jeden koleś zassał o to jego opinia

Grzechu - Poniedziałek 10.04.2006 o 19:34
Po rozegraniu pierwszego i raczej już ostatniego spotkania w tym demku stwierdzam, iż jest to praktycznie w 100% sklonowana FIFA 06 :| Jedyne co mi się podoba to wstęp do meczu. Tutaj można naprawde poczuć klimat MŚ 2006, bowiem są serpentyny, balony i różne takie latające gówienka jak to zawsze na MŚ. Na kolejny + zasługują podania. Wysunięcie zawodnika jest naprawde realistyczne, podobnie normalne podanie co mi się bardzo podoba. Strzeliłem 1 bramke, jedyną Lukasem Podolskim(ponieważ grałem mecz Niemcy - Anglia) i można powiedzieć, że troszke się różnią strzały od tych w FIFA 06, są również bardziej realistyczne ale już nie tak jak podania. Tyle odemnie. Pogram może jeszcze troszke w to demko, ale niezbyt mi się podoba :/ Trzeba również zwrócić uwage, że jest to dopiero demo...

Tak jak przypuszczałem ... zassam jeszcze dla pewności rozegram pare meczy a potem bede czekal na Pro Evo 6 biggrin.gif

Ps. MAM 35% tongue.gif
Maciek2
CO za obuchy haha myślą ze jak dadzą pare bajerów z fify 2002 world cup to gra będzie czadowa.Przyznam fifa 2002 world cup podobała mi sie ale to jedyna częsc z seri fifa.To co teraz wypuscili totalne gówno
Dorin
sciagnolem i jedyna rzecza ktora mi sie podobra jest to zwalnianie i kiwanie sie na "małym" tępie, a reszta....no coz poprostu fifa, grac sie w to nie da ,a najbrdziej mnie smieszy to obracanie pilkazy co 45 stopni. smile.gif
kusik
Ta oprawa jest gorsza niż w WC2002, gra rowniez. Wc 2002 jeszcze jakoś uszło w tłoku chociaż te "złote strzały"... ;p Nie warto ściągać demo. Dla czekających na PES6 PC radzę ściągnąć PowerPatch'a i cierpliwie czekać na "szósteczkę".
Rokefeler19
niesamowity badziew.tego sie spodziewale.jedyne co mi sie podoba to oprawa i kibice.o grywalnosci nie ma mowy.
T-Mac
fifiarze sie smieja z pesa ze nie ma licenci na ligi zawodnikow itp
my mozemy sie smiec z fify ze nie ma licenci na gre w pilke gameplaya a no i chyba na twarze graczy bo jak zbaczylem khana w demie to myslalem ze spadne z krzesla biggrin.gif
jeden mecz w takie gowno to zdecydowanie za duzo smile.gif
wszystko do dupy procz odglosow z tybun smile.gif
CJ-2005
oprawa fajna
gameplay- do dupy
Lanek
Gameplay beznadziejny, fajny komentarz i odgłosy kibiców wink.gif .
Lisek
Miałem ściągać i zobaczyć kolejne gów(pipi) z serii FIFA, pomyślałem, że się może w końcu wysili, ale po innych postach widać, że dalej nie sięgają nawet ISS PRO 1. Najgorsze, że wszyscy moi kumple mają to badziewie...
lukaperry
Ja mam to na dysku ale nie instaluje. Obrzydziliscie mi te gre swoimi komentarzami wink.gif
Nie bede inastalował jak to taki chłam jak mowicie!!
Crawler
Hehe, oni tak zawsze smile.gif Zawsze możesz zainstalować i samemu się przekonać.
Ściągałem to... i mi światło wyłączyli. Nie chciało mi się od początku ściągać więc nie pogram sobie w to... zresztą nie mam ochoty.

PS. To był dar Boski... może. smile.gif
szyma
Jak dla mnie nie jest az tak zle choc do Pesa jeszcze im duzo brakuje ale podobaja mi sie odblosy z trybun poczatek meczu tez fajnie wyglada podania sa niczego sobie o twarzach nie wspomne wygladaja poprostu sztucznie a ja podobnie jak T-Mac jak zobaczylem Kahna to mi sie zle zrobilo strzaly ujda i tak zrobili spory postep w strzalach bo np w fifie 2005 wychodziles sam na sam bomba na bramke a tu bramkarz wylapuje twoj strzal normalnie paranoja a i jeszcze jedno skoro T-Mac powiedzial o licencjach to ja tez do nich nawiaze fifa niby taka bajerancka licencje na ligi pilkarzy itd a w butach jakich biegaja :/ EA
Maesky
Zagrałem w nowy szrot od I EJ SPORTS jakieś 10 minut i.....tak jak zwykle nie przypadła mi gierka do gustu. Właśnie w takich momentach doceniam, że na moim dysku spoczywa PES 5, w którym czerpię przyjemność z gry....
atomic
Jak zwykle fifowata.. mierny gameplay poprzedzony schematami i kiczem.
walczu
Plusy:
kibice
oprawa meczu (czuc klimat mistrzostw)

Minusy:
Jak kazda fifa. Nie bede wypisywac bo mi sie w poscie nie zmiesci biggrin.gif

Ogolem mowiac jak ktos sciagnal to moze zobaczyc co i jak ale znudzi mu sie po 2-3 meczach, a jak ktos jeszcze nie sciagnal to niech nie sciaga bo nie warto

IPB Image
Venomik
No różne już błedy widzialem w tej poj...grze ze stajni EA SPORTS ale czegos takiego to jeszcze nie: Gram sobie meczyk Italy-Korea na tym (chyba jakis nowy poziom trudnosci w pipce??)poziomie trudnosci co sie zwie UBER. koncowka meczu Korea wygrywa ze mna 1:0 biegne Totim wbiegam w pole karna oddaje strzal...pilka wpada do bramki...i co slysze??gwizdek koncowy i radosc KOREi ze zwycienstwa 1:0...smiech i zenada to zamalo zeby to okreslic...gra jest tak kiczowata jak zawsze...jedynie ta oprawa i dosyc naprawde fajowe odglosy z trybun...i to tyle...PES RULES:P(a no moze tez jest to na plus ze da sie mijac zawoodnikow na biegu np takim Owenem bo w PESIE troszeczke ta sprawe zepsuli na wysokim poziomie...irytujace jest to ze taki wolny obronca jak Cambell jest w stanie dogonic Owena gdy mam nim co najmniej metr przewagi...troche jest to zjebane...ja wiem ze zawodnik biegnacy z pilka biegnie wolniej od zawodnika bez galy ...ale bes przeesady)moze poprawia to w PES6...
Riki101
QUOTE(atomic @ Apr 11 2006, 20:07:41) [snapback]61799[/snapback]

Jak zwykle fifowata.. mierny gameplay poprzedzony schematami i kiczem.

Ladnie to ujołeś
_DEVIL_
Fifa WC2006 nic specjalnego! Ale mi sie wydaje ze gameplay troche lepszy niz w 2006!
rav
Gdyby PES6 miał taki komentarz (angielski) i ogólnie oprawę dźwiękową (w szczególności podczas meczu), to niepotrzebne by były nawet licencje, bo z tym mogą sobie poradzić patchmakerzy wink.gif
Udźwiękowienie - zajebiste.
Grafika - przeciętna.
Gameplay - fatalny.
onix_the_chosen
czytalem przed sciagnieciem dema wywiad z jednym z tworcow FIF i mowil, ze nie chca robic gry, w ktorej tylko co roku poprawiaja stroje i sklady, ale gre ktora bedzie czyms innym, ktora bedzie krokiem do przodu dla EA Sports, ktora wciagnie nie na 30 min gry, ale na dni ........... i co sie okazalo ??? Ze poprostu ufac kolejnym odcinkom tej "gry" i jej genialnym "tworcom" to jeden wielki blad, bo widocznie co by nie powiedzieli, to i tak to bedzie ta sama gra ......... a szkoda. Powiem tak - grafika BEZNADZIEJNA, oprawa meczow taka sobie, za duzo confetti, odglosy przyzwoite i dobry komentarz, reszta do bani. Na filmach z XBOX 360 ta gra wyglada 10x lepiej, na PC jak zwykle ta sama grafika co za glupota dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.