Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kometarz Dariusza Szpakowskiego
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Rokefeler19
czy mozecie podawac linki do bramek z meczow w ktorych kometuje dariusz szpakowski.Ja posiadam tylko bramki z meczu milan - lyon. bardzo bym chcial kometarz z obu meczy EL MS 2006 polski z anglia. bardzo prosze o podawanie linkow, i oczywiscie nie tylko tych meczow a tu link do bramek milan lyon >KLIK<
haslo: www.aok.forumer.pl
matrix
a co robisz komentatora polskiego do pesa???? powodzonka
Rokefeler19
QUOTE(matrix @ Apr 10 2006, 09:36:01) [snapback]61444[/snapback]

a co robisz komentatora polskiego do pesa???? powodzonka

wez pomysl zanim cos napiszesz do kur.. nedzy.czy napislaem cos ze robie cos do pro? nie kur.. nie napisalem wiec po hu. wpierda.... sie z takimi postami.zalosne. ponawiam moja prosbe o podawanie linkow
Regz
QUOTE(Rokefeler19 @ Apr 10 2006, 09:39:44) [snapback]61446[/snapback]

wez pomysl zanim cos napiszesz do kur.. nedzy.czy napislaem cos ze robie cos do pro? nie kur.. nie napisalem wiec po hu. wpierda.... sie z takimi postami.zalosne. ponawiam moja prosbe o podawanie linkow

Zluzuj poślady R-feler mad.gif
Gość sie normalnie pyta a ty tu od razu wyjeżdżasz do niego z takimi tekstami
Za taką niewyparzoną gębe powinieneś dostać jakieś %
Nara kozaku...
Rokefeler19
ale chyba wyraznie napisalem to w dziale w przerwie meczu wiec chyba logiczne ze nie bedzie to zaden kometarz. masz racje troche przesadzilem.sorki for all:)
Rivaldinho
Od Szpakowskiego lepszy jest duet Kołtoń-Borek,oni cały mecz zabijają tekstami. laugh.gif laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.