QUOTE(rychal @ Apr 15 2006, 08:30:15) [snapback]62408[/snapback]
Tak tylko przed wybieraniem składu był oss i raz mi działało a raz nie i nie wiem w ogóle czy graliśmy ten sam mecz bo u mnie było 2-0 ale dla mnie. Whan ja chciałem dokończyć ten mecz a Ty odmówiłeś. Nie będę już odpisywał na żadne posty bo się wytłumaczyłem.Jedyne co pozostaje mi powiedzieć to sorry Whan i poprosić Cię o dogranie meczu....
PS:Grałeś ze mną nie raz i nie zorientowałeś się że coś Ci to idzie za lekko ze mną....
Dobra to nie dopisujcie tego meczu, dam sobie spokoj z tym meczem, jeden głupi mecz mi różnicy nie robi ale powiem tylko jeszcze raz ja oos nie mialem (nie pojawiło sie logo). I wszystko było normalnie aż do momentu jak strzeliłem 2 bramkę..(i skoro przerwało to jakim cudem po stracie 1 gola rozpocząłeś mecz od środka i nor malnie atakowałeś...

??) .Gdyby od początku był oos to bym na pewno przerwał a nie grał...
Ale jak już mówiłem dam sobie z tym spokój, nie bedę zaśmiecał forum jakimiś bredniami i płakał z powodu jedengo meczu....
PS
Rychal graj fair na przyszłość, przegrywasz to dokończ mecz, ja już tak ponad 50 meczy przegrałem i ani razu nie wyszedłem z gry no bo po co?? Taka gra nie ma sensu a widzisz ze potem same problemy z tego wynikają...