Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Walkarze
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
budzo
Jeden gosc o nicku rodzyn. Gralismy mecz Celtic - Lyon, wygralem 4:2 gosc potwierdzil bez problemu, ale potem wpisal wynik jeszcze jeden Lyon - Brazylia 1:0 dla niego. Taki mecz rzecz jasna nie odbyl sie. Co mam zrobic i kto mi to sciągnie/naprawi ? W sumie w trakcie pisania tego posta gosc to skasowal ale mysle, że i tak warto o tym wspomniec.

Drugi gosc o nicku Vego21 przegrywal 3:0 po czym wyszedl z gry i na forum zaczął mówić, że oszukuję i że dostanę bana na forum. Dałem sobie spokój z wpisywaniem wyniku...
korzen
ile mozna powtarzac zeby umawiac się na Gadu lub ircu?
T-Mac
rodzyna proponuje go usunac z rankingu
tez mialem z nim konflikt nie chcial mi potwierdzic meczow
pisalem do niego na gg - zero reakcji
wywalic go i kropka
vego21
Co do vego21 to jak chcesz z nim zagrać to umawiaj się przez gg albo na IRCu tongue.gif bo napewno ze mną nie grałeś.
Pozdro
Rivaldinho
marcin181-no gość wporządku,gdyby tylko 1-2 nie grał sad.gif
snake
QUOTE(Rafalinsky @ Apr 10 2006, 23:43:08) [snapback]61624[/snapback]

hmmm, ja mam chyba pecha ostatnie pare meczy konczylo sie ucieczkami (esc). gracz o ksywie Deni proszony o potwierdzenie wyniku,niedokonczonego zreszta meczu. Za duzo osob zlewa regulamin,jakbym mial na kazdego wypisywac to z 5 osob by pkt karne dostalo,pozdro

p.s. zostawilem mu wiadomosc na gg i zaraz dam linka do tego posta,ile jest czasu na reakcje? powinny byc ze 24h chyba

Twórz nowy temat tak jak na WEL.tk wink.gif
lookass
QUOTE(budzo @ Apr 12 2006, 14:15:07) [snapback]61873[/snapback]

Nie wiem jaki jest w takich sprawach regulamin, ale troche mnie to podnioslo cisnienie.

Grałem z gosciem o ksywie michu. Warunki nie były za dobre, troche lagowalo ale ogólnie dało się grać. Przy stanie 0:0 pod koniec pierwszej połowy ziomek wychodzi z gry. Pytam go co jest, a ten, że sorki ale on nie gra na takich lagach.

Moja interpretacja jest taka, że spodziewał się chłopak łatwego zwycięstwa, które jednak nie przychodziło, więc postanowił wyjść.

Co się robi w takich wypadkach ?

Chyba żartujesz stan 0 : 0 i pewnie lagowało jak cholera to sie nie dziw że gośc nie skończył meczu. Grałem z Michu pare razy i jest w porządku więc nie wymyślaj takich historii że spodziewał się łatwego zwycięstwa i dlatego wyłączył przy stanie 0 : 0 laugh.gif
whan
Dobra będe sie streszczał mad.gif :
Grałem mecz z Rychalem. Ja Rosją on Brazylią. Po jakiś 20 minutach było 2:0 dla mnie i nagle widze ze koles sie przestaje ruszac, oos nie było, to pisze mu dlaczego nie gra a on ze prowadzi 2:0 i ja nie gram blink.gif
No sorry ale potrafie rozróżnić kiedy jest oos a kiedy nie (jak jest oos to przeciwnik albo stoi albo biega dziwnie), a on normalnie grał do momentu 2:0 potem mu sie widocznie odechciało.... to tyle mad.gif
Morte
Dla takich graczy powinny być surowsze kary. Jakieś wątliwości, numery, świrowania ban z miejsca. Założe się, że Ci którzy by chcieli pozostać w rankingu zaczęli by grać uczciwie.
Czarny
Masakra jest z tymi oszustwami... co rusz coś nie tak dry.gif
Już chyba nie da się wymyślić innych sposobów żeby w ch** zawalić niż niektórzy to robią... mad.gif
rychal(rsix)
QUOTE(whankus @ Apr 14 2006, 17:17:18) [snapback]62267[/snapback]

Dobra będe sie streszczał mad.gif :
Grałem mecz z Rychalem. Ja Rosją on Brazylią. Po jakiś 20 minutach było 2:0 dla mnie i nagle widze ze koles sie przestaje ruszac, oos nie było, to pisze mu dlaczego nie gra a on ze prowadzi 2:0 i ja nie gram blink.gif
No sorry ale potrafie rozróżnić kiedy jest oos a kiedy nie (jak jest oos to przeciwnik albo stoi albo biega dziwnie), a on normalnie grał do momentu 2:0 potem mu sie widocznie odechciało.... to tyle mad.gif

Tak tylko przed wybieraniem składu był oss i raz mi działało a raz nie i nie wiem w ogóle czy graliśmy ten sam mecz bo u mnie było 2-0 ale dla mnie. Whan ja chciałem dokończyć ten mecz a Ty odmówiłeś. Nie będę już odpisywał na żadne posty bo się wytłumaczyłem.Jedyne co pozostaje mi powiedzieć to sorry Whan i poprosić Cię o dogranie meczu....
PS:Grałeś ze mną nie raz i nie zorientowałeś się że coś Ci to idzie za lekko ze mną....
whan
QUOTE(rychal @ Apr 15 2006, 08:30:15) [snapback]62408[/snapback]

Tak tylko przed wybieraniem składu był oss i raz mi działało a raz nie i nie wiem w ogóle czy graliśmy ten sam mecz bo u mnie było 2-0 ale dla mnie. Whan ja chciałem dokończyć ten mecz a Ty odmówiłeś. Nie będę już odpisywał na żadne posty bo się wytłumaczyłem.Jedyne co pozostaje mi powiedzieć to sorry Whan i poprosić Cię o dogranie meczu....
PS:Grałeś ze mną nie raz i nie zorientowałeś się że coś Ci to idzie za lekko ze mną....

Dobra to nie dopisujcie tego meczu, dam sobie spokoj z tym meczem, jeden głupi mecz mi różnicy nie robi ale powiem tylko jeszcze raz ja oos nie mialem (nie pojawiło sie logo). I wszystko było normalnie aż do momentu jak strzeliłem 2 bramkę..(i skoro przerwało to jakim cudem po stracie 1 gola rozpocząłeś mecz od środka i nor malnie atakowałeś... huh.gif ??) .Gdyby od początku był oos to bym na pewno przerwał a nie grał...
Ale jak już mówiłem dam sobie z tym spokój, nie bedę zaśmiecał forum jakimiś bredniami i płakał z powodu jedengo meczu....

PS
Rychal graj fair na przyszłość, przegrywasz to dokończ mecz, ja już tak ponad 50 meczy przegrałem i ani razu nie wyszedłem z gry no bo po co?? Taka gra nie ma sensu a widzisz ze potem same problemy z tego wynikają... sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.