Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Jest ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Rokefeler19
kurde gram sobie ML.zaczela mi sie runda rewanzowa.zagralem 2 lub 3 meczyki i porzyszlo mi zagrac z Benfica.wybieram stroje biore enter a ty przy obrazie z formacjami odrazu zawiasy ratuje mnie tylko restart kompa.sejvy ma tylko 3 wiec to nie przez to.kurde poratujcie jakos bo nie chce mi sie grac od nowa.pierwszy mecz gralem z benfica i bylo ok.pisze ze z benfica bo kazdy inny mecz dziala.uprzedze odrazu niektore wasze wypowiedzi.mam zainstalowanego PP na czysta gre i to od wczoraj.zadnych innych dodatkow nie wrzucalem wiec to napewno nie moja wina.prosze pomozcie zlikwidowac ten problem.odpalalem z 10 razy i zawdsze mam na tym zawiaske:(
snake
Ku**a co to za nazwa dla tematu? Nie umiesz jakoś tego sensownie nazwać?
grzesio1712
Rokefeler19 ja mialem tak samo, chyba juz w trzecim sezonie, gralem Realem Madryt w lidze mistrzow, wszystko bylo spoko poki nie trafilem na Benfice. kiedy ustawialem formacje bylo ok, ale jak wlaczylem meczyk to za kazdym razem wywalalo mnie do pulpitu i wsie savy poszly sie je... stukac tongue.gif
Rokefeler19
sorki SNAKE nastepnym razem nie popelnie tak glupiego wykroczenia smile.gif
czyli mam rozumiec ze tego sezonu juz nie uratuje?
_DEVIL_
Uratujesz ! Dlatego sie wiesza bo za dużo masz pewnie reeplayów w katalogu(folder 1)Tez tak mialem ,ale nie musialem nic kasowac! Tam w save masz Folder1 zrob drugi i nazwij go Folder2 i skopiuj czesc savów do nowego folderu! I jak bedziesz ladowal gre plik z save'm mastre league mozesz miec w 2 slocie!!Mysle że sie jasno wyrazilem! smile.gif pozdroo
Rokefeler19
QUOTE(_DEVIL_ @ Apr 9 2006, 18:12:51) [snapback]61373[/snapback]

Uratujesz ! Dlatego sie wiesza bo za dużo masz pewnie reeplayów w katalogu(folder 1)Tez tak mialem ,ale nie musialem nic kasowac! Tam w save masz Folder1 zrob drugi i nazwij go Folder2 i skopiuj czesc savów do nowego folderu! I jak bedziesz ladowal gre plik z save'm mastre league mozesz miec w 2 slocie!!Mysle że sie jasno wyrazilem! smile.gif pozdroo

przeczytaj wyraznie moj 1 post w temacie. mam tylko 3 SAVY!
_DEVIL_
No sorki jakoś to przeoczyłem! To teraz juz sam nie wiem czemu ci sie tak dzieje! dry.gif
Pelas
oj chyba nie uratujesz ja mialo tez tako wieche na power pathu gralem wislo i jak mialem zagrac mecz to tak samo wiecha a saveów nie maielm w slocie 1 jedynym sposobem bylo skaswoawanie save
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.