Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Matrix
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
matrix
Siemka wszytkim! No więc najpierw pare zasad obowiązujących w mojim temacie dry.gif przestrzegać!
1. Wystawiam tu w szczególności twarze polaków , a także skupie się na tych których w grze jeszcze nie było
2. Moge robić mordki na zamówienie na zasadzie: Ktoś daje fotkie a ja z niej robie faca. Tylko bez zasypywania mnie fotkami jak zobaczycie że ktoś dał jakąś fotkie to znaczy że robie teraz ją do gry!
3. Żebym zrobił mordkie na zamówienie fota musi być z przodu i dobrej jakości
4. Nie robić syfu w temacie! biggrin.gif

Tymczasem moje pierwsze 2 dzieła do pesa. Są to Smolarek i Niedzielan. Oceńcie!
IPB Image
IPB Image
norek
QUOTE(matrix @ Apr 5 2006, 19:22:02) [snapback]60626[/snapback]

Siemka wszytkim! No więc najpierw pare zasad obowiązujących w mojim temacie dry.gif przestrzegać!
1. Wystawiam tu w szczególności twarze polaków , a także skupie się na tych których w grze jeszcze nie było
2. Moge robić mordki na zamówienie na zasadzie: Ktoś daje fotkie a ja z niej robie faca. Tylko bez zasypywania mnie fotkami jak zobaczycie że ktoś dał jakąś fotkie to znaczy że robie teraz ją do gry!
3. Żebym zrobił mordkie na zamówienie fota musi być z przodu i dobrej jakości
4. Nie robić syfu w temacie! biggrin.gif

Tymczasem moje pierwsze 2 dzieła do pesa. Są to Smolarek i Niedzielan. Oceńcie!
IPB Image
IPB Image

Niedzielan slabiutki..ale smolarek ma niezly model...moznaby tylko bmp mu poprawic..pozzdro
Zoller
Myślę, że jak na początki to nie jest aż tak źle jak z moimi.
norek ma rację, że może wyjść niezły Smolarek. Popracuj smile.gif Powodzenia..
Lanek
popieram przedmówców twarz nie są aż tak fatalne, ale bardzo słabe bmp jak na moje robisz wink.gif .
Pieczar
twoje pierwsze twarze są o niebo lepsze od moich pierwszych więc pracuj!!
szyma
Niedzielan slaby ale Smolarek juz lepszy jak na pierwsze twarze to bdb
Drożdżówa
Smolarek podobny jest do Maldiniegi tongue.gif
matrix
no to po dłuższej przerwie daje kolejną mordke

IPB Image

PS. od kiedy mam PP to jakość screenów mi się zjeba** jak to naprawić tongue.gif
Rokefeler19
QUOTE(matrix @ Apr 10 2006, 09:39:16) [snapback]61445[/snapback]

no to po dłuższej przerwie daje kolejną mordke

IPB Image

PS. od kiedy mam PP to jakość screenów mi się zjeba** jak to naprawić tongue.gif

moja ocena to 6+/10 podobny ale do ideału mu duzo brakuje.ale mimo to gratuluje pracujcie dalej a efekty zapewne bede duzo lepsze.pozdrawiam
matrix
kolejna mordka z mojego warsztatu tongue.gif Mówcie co i jak robić żeby było lepiej
IPB Image
T-Mac
oj nie wyszlo Ci wogole nie widze podobienstwa ;/ powiem ci ze morda reiss to jedna z najgorszych mord do zrobienia
Johnes
Reiss nie wyszedł Ci, bardzo słąba mordka, 0 podobieństwa. Pracuj cool.gif
matrix
Ostania na dziś mordka (najprawdopodobniej tongue.gif ) - Ławek z arki gdynia

IPB Image
rav
Łoo, odpocznij chłopie dzisiaj. Spójrz na BMP, lepiej nie publikuj więcej takich twarzy ;P Baszczu na razie chyba najlepszy, bo nawet podobny.
olivier
bmp bardzo słabe musisz dużo popracować nad bmp ale ćwicz smile.gif
matrix
Sorki za ostatniego pokemona (chyba za dużo sie podjełem jak na 1 dzień) postanowiłem więcej popracować nad bmp i oto tego rezultaty cool.gif Błagam o jakieś wskazówki czego użyawać więcej czego mniej a co poprawić i jak bo chcę sie rozwijać a nie stać w miejscu tongue.gif
IPB Image
T-Mac
dzis mialem go robic wink.gif bo dorabiam do update PowerPatcha CSKA wiec przydalaby sie jego mordka smile.gif
pracuj pracuj juz widac postepy
abus
Olic słaby, ale najlepszy z Twoich dotychczasowych twarzy

P.S. T-mac już myślałem że napiszesz "dziś miałem go robić, ale już nie muszę" smile.gif

matrix
Po paru cennych wskazówkach od lepszych taki nuno mi wyszedł tongue.gif Dalej prosze o jakieś wskazówki smile.gif
IPB Image
To twarz której brakowało mi w PP tongue.gif
.::NorD::.
QUOTE(matrix @ Apr 12 2006, 08:05:30) [snapback]61830[/snapback]

Po paru cennych wskazówkach od lepszych taki nuno mi wyszedł tongue.gif Dalej prosze o jakieś wskazówki smile.gif
IPB Image
To twarz której brakowało mi w PP tongue.gif

Nie widziałem fotki więc nie wiem co by można ewentualnie poprawić w oedicie , natomiast jeśli chodzi o bmp to napewno wyostrz brwi ( doda realizmu ) :-)

Pozdro
matrix
Postanowiłem robić twarze Szwedów na MŚ06 a oto 1 Allback. Powiedźcie czy dobrze cool.gif
IPB Image
Lanek
Na moje to Allback słaby, cienkie bmp.
matrix
oto kolejna próbka mojich możliwości tongue.gif
IPB Image
lookass
QUOTE(matrix @ Apr 13 2006, 13:29:36) [snapback]62067[/snapback]

oto kolejna próbka mojich możliwości tongue.gif
IPB Image

Popraw brode szczególnie kształt no i zwęż oczy bo wygląda jak chinczyk. Popraw też nos smile.gif
matrix
zmieniłem zupełnie sposób robienia bmp i wyszedł mi taki Jace Bąk. (może jestem nie skromny ale uważam że to najlepszy jaki narazie przynajmniej powstał tongue.gif )
IPB Image
A oto bmp:
IPB Image
Licze na jakąś pomoc z waszej strony co zrobić żeby moje twarze były jeszcze lepsze cool.gif
Hayalet
No jestes bardzo nieskromny bo wogle niepodobny....
i chyba poprzedni sposob robienia bmp był lepszy

Pozdro

A co do Twojego pytania do staraj sie więcej pracować w OEDIT bo kwintesencją twarzy jest poprawny model a dopiero potem bmp (przynajmniej tak mi sie wydaje)
kostek
bardzo słaby bąk...model kupa. a maloney jak poprawisz brode i kilka szczegółow bedzie naprawde niezły. pracuj i...troche więcej samokrytyki tongue.gif
olivier
bąk słaby ale pracuj,pracuj i jeszcze raz pracuj smile.gif
Mortin
QUOTE(matrix @ Apr 13 2006, 15:33:52) [snapback]62092[/snapback]

zmieniłem zupełnie sposób robienia bmp i wyszedł mi taki Jace Bąk. (może jestem nie skromny ale uważam że to najlepszy jaki narazie przynajmniej powstał tongue.gif )

oo kurwa ale mnie rozjebales tym textem... hahahaha to bylo zalosne jezeli mowiles serio... blink.gif huh.gif widziales baka nord'a(wczesniej pika) jak tak to przetrzyj oczy i jeszcze raz spojrz bo jest zajebisty, a jezeli nie to go zobacz ohmy.gif
rav
Mwhehehehehe, dawno temu norek zrobił milion razy lepszego Jacuszka, jakiś czas temu pika/nord całkiem przyzwoicie go wykonał. Człowieku - twój Bąk jest w ogóle nie podobny. BMP fatalne. Poradzić Ci mogę tylko tyle - naucz się obsługiwać Photoshopa i dopiero potem się zabierz za mordy.
matrix
QUOTE(rav16 @ Apr 13 2006, 23:14:57) [snapback]62140[/snapback]

Mwhehehehehe, dawno temu norek zrobił milion razy lepszego Jacuszka, jakiś czas temu pika/nord całkiem przyzwoicie go wykonał. Człowieku - twój Bąk jest w ogóle nie podobny. BMP fatalne. Poradzić Ci mogę tylko tyle - naucz się obsługiwać Photoshopa i dopiero potem się zabierz za mordy.

Sorry stary że ci to powiem, ale cwaniaczka strugasz a sam robisz mordy na gotowych modelach od konami. moge znieść krytyke ale od razu wszyscy tak na mnie naskakują, a mordke norda widziałem i sam sie z siebie śmiałem że mi bąk tak lipnie wyszedł.
matrix
tak wiem post pod postem sorry , ale chce żeby to wizualnie ładnie wyglądało. Moja najnowsza pracka smile.gif
IPB Image
matrix
Tak wiem znowu tongue.gif Ale musiałem bo nikt mi nie odpisuje żadnych komentarzy może teraz
IPB Image
Wielkie dzięki dla Mortina za wskazówki i dobre rady!!!! cool.gif
Tak wiem broda ... poprawie to
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.