Najpierw ściągnij sobie Frapsa

Nim spokojnie ponagrywasz każdą bramkę do formatu avi. Nie powinno Ci to sprawić problemów

Jak już masz wiele brameczek to musisz mieć programik, który je połączy w całość. Jak chcesz po prostu je połączyć to bierzesz Virtual Dub i potem renderujesz filmik w tym programie (najlepiej chyba kodekiem Xvid). Jak chcesz dodać jakieś fajne efekty i zrobić bardziej zaawansowany filmik bierzesz jakiś Adobe Premiere (łatwy w obsłudze, fajne gotowe efekty) albo np Adobe After Effects (trudniejszy bo bez gotowych efektów) lub Ulead Visual Studio (czy jakoś tak - nie pamiętam bo nie używałem). Jak już połączysz wszystko w całość i dodasz muzyke renderujesz filmik w programie w którym go zrobiłeś (naogół te programy mają wbudowane narzędzia do kompresji z wieloma opcjami do wyboru, także można osiągnąć zamierzony efekt).
Musisz włożyć w filmik spoooro pracy, jeżeli ma sie podobać. Nie licząc czasu poświęconego na strzelenie bramek, robiąc mój filmik straciłem na to mnóstwo godzin a i tak montaż jest słaby :/ Grunt to mieć fajny pomysł na filmik (tego mam teraz mnóstwo - ale nie mam jak zrealizować

), dobry materiał i sporo czasu oraz chęci do mozolnego montowania