Chciałbym zaprezentować swoje nanowsze działo
Instalke WE2002 spaczowaną najnowszym patchem WE2006PL by korzen&snake z Instrukcją "jak grać Online" mojego autorstwa
EDIT(Update)
Instalka WE2002 spaczowana najnowszym patchem "WE2006PL by korzen&snake IO&PolEvo" z Instrukcją "Jak grać Online" mojego autorstwa. Instalka oraz Instrukcja jest w dwóch językach: polskim i angielskim. Instrukcję na język angielski przełożył StraY i z tego miejsca chciałbym mu bardzo podziękować. Sama Instrukcja została zrobiona w PDFie i zawiera text+foto. Dodatkowo znajdziecie w niej "Servery by Czarny" czyli 8 najlepszych serverów do gry Online, z największą liczbą graczy WE2002. Myślę, że każdy, nawet totalny początkujący poradzi sobie i pozna cały config WE2002.
DOWNLOAD! (Waga=24mb)
Instrukcja Online w języku polskim oraz angielskim, opisująca cały config emulatora ePSXe pod spaczowaną już grę WE2002. Instrukcja wyjaśnia ponadto zachowanie się gracza w kaillerze (plugin online), wszystkie jej funkcje i możliwości. Zawiera także opisną Konfigurację Klawiszy (Button Configuration), screen przedstawiający najlepsze ustawienia graficzne, oraz ogólne zasady i wymagania gry Online w WE2002.
DOWNLOAD:
POLSKA Instrukcja---> LINK(Waga=2mb)
ENGLISH Instruction--->LINK (Waga=2mb)
Servery by Czarny czyli 8 obecnie najlepszych serverów do gry Online, z największą liczbą graczy WE2002. Lista serverów które są w paczce:
MSI e-wro,
aep-emu.de Kailleraserver,
Bohramt EmuLinker Server,
Reps EmuLinker 0.99.24 Server,
Geomatischer SWOS-Server 1,
Headoff Kaillera,
Unkown serv0r x 2
Aby wgrać sobie tą paczkę należy poprostu 2 razy kliknąć na niej lewym przyciskiem myszy, potem wybrać "Akceptuj" (Accept) i ona w ciągu sekundy sama się załaduje :wink:
DOWNLOAD! (Waga=100kb)
Jak ściągać z RapidShare?(click)
Resztę znajdziesz tu:
http://www.we2002online.up.pl