Zastanawia mnie jedna sprawa. Od zawsze czyli jakis 6 lat grałem na klawiaturze. Nigdy nie mialem w rece pada, nie gralem w PS, PS2 etc. I teraz pytanie. Bo powszechnie wiadomo ze na padzie gra sie o niebo lepiej mam pytanie. Czy dlugo bede ogarniał granie na nim ? Moze podzielicie sie wlasnymi spostrzezeniami. Kumpel raz mi przyniosl to wogoole niewiedzialem co sie dzieje.
grzesio1712
Apr 2 2006, 09:47
a wiec, ja pada posiadam od miesiaca, ale nie potrafie na nim grac, wole klawiature (na niej tez da sie wykonac takie tricki jak: ruletka, balans cialem, flip-flap, podrzucenie sobie pilki na woleja, itp.)
Ja na padzie gram od zawsze ale naprawde polecam Ci granie na joyu z tego wzgledu iz wszystkie przyciski masz w zasiego dwoch rak i latwiej to wszystko ogarnac jak na klawie...przestawic sie z klawiatury bedzie ciezko ale naprawde warto...
Kriss91
Apr 2 2006, 10:05
Potwierdzam to co napisałe norek. Na początku bardzo trudno się przyzwyczaić do pada, ale potem gra się o wiele lepiej. Niestety mój pad się "zniszczył"

i jestem zmuszony grać na klawiaturze
dawdi17
Apr 2 2006, 10:42
PES jest stworzony z myślą o padzie, a klawiatura to naprawdę słaba alternatywa. Musiałem przez pewien czas grać na klawie (okres wymiany pada zepsutego na sprawny i uzbieranie nań kasy) i nie wspominam teho dobrze. Na klwiaturze jak naciśniesz zbyt dużo przycisków to się klawisze zacinają, no i (przynajmniej mnie ) bolą dłonie. Nie wyobrażam sobie gry w PESa bez pada.
Kiedys tez gralem na klawie lecz bedac w sklepie komputerowym zobaczylem zajebistego pada tak mi sie spodobal ze sobie go kupilem no a skoro juz mialem tego zajebistego pada to trza bylo na nim grac lecz ja nie mialem problemu z przyzwyczajeniem sie do niego gdyz pady nie sa mi obce (gralem wiele lat w psx a potem na ps2)ale naprawde wszystkim polecam gre na padzie pzdr
Rokefeler19
Apr 2 2006, 11:54
ja rowniez gralem na klawiaturze bardzo dlugo ponad 2 lata.kupil pada od playstation z przejsciowka i kwestia kilku meczy i gra sie swietnie.kiedys nie zalezalo mi na padzie.teraz nie wyobrazam sobie Pro bez padzika.pozdro all
przemysle to

dzieki :]
Ja od zawsze gralem na padzie na klawiaturze nie potrafie na począdku miałem tylko Psx
Ja od zawsze gralem na padzie na klawiaturze nie potrafie na począdku miałem tylko Psx i przyzwyczjłem sie do pada pozatym wydje mi sie ze na padzie jest większy konfort gry
chazzzz
Apr 2 2006, 21:36
Hm, no nie wiem:P ja zawsze grałem na klawie i nie potrafiłem się przyzwyczaić do pada. A co do tego, że niby na klawie gra się gorzej.. To tylko kwestia przyzwyczajenia. Ja tam na klawie mam ruletke na jednym przycisku i robi mi się ją prościej niż na padzie:] Wygrywać też bez problemu można na klawie z tymi co grają na padzie, jeśli grasz dobrze na klawie to nie radze Ci od nowa zaczynać gry na padzie.
ty od zasze grałes na klawie i obsuga pade bedzie cieszka ze mną jest na odwrut
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.