Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pad - Czy Długo Sie Ogarnia?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
delus
Zastanawia mnie jedna sprawa. Od zawsze czyli jakis 6 lat grałem na klawiaturze. Nigdy nie mialem w rece pada, nie gralem w PS, PS2 etc. I teraz pytanie. Bo powszechnie wiadomo ze na padzie gra sie o niebo lepiej mam pytanie. Czy dlugo bede ogarniał granie na nim ? Moze podzielicie sie wlasnymi spostrzezeniami. Kumpel raz mi przyniosl to wogoole niewiedzialem co sie dzieje. laugh.gif
grzesio1712
a wiec, ja pada posiadam od miesiaca, ale nie potrafie na nim grac, wole klawiature (na niej tez da sie wykonac takie tricki jak: ruletka, balans cialem, flip-flap, podrzucenie sobie pilki na woleja, itp.)
norek
Ja na padzie gram od zawsze ale naprawde polecam Ci granie na joyu z tego wzgledu iz wszystkie przyciski masz w zasiego dwoch rak i latwiej to wszystko ogarnac jak na klawie...przestawic sie z klawiatury bedzie ciezko ale naprawde warto...
Kriss91
Potwierdzam to co napisałe norek. Na początku bardzo trudno się przyzwyczaić do pada, ale potem gra się o wiele lepiej. Niestety mój pad się "zniszczył" biggrin.gif i jestem zmuszony grać na klawiaturze sad.gif
dawdi17
PES jest stworzony z myślą o padzie, a klawiatura to naprawdę słaba alternatywa. Musiałem przez pewien czas grać na klawie (okres wymiany pada zepsutego na sprawny i uzbieranie nań kasy) i nie wspominam teho dobrze. Na klwiaturze jak naciśniesz zbyt dużo przycisków to się klawisze zacinają, no i (przynajmniej mnie ) bolą dłonie. Nie wyobrażam sobie gry w PESa bez pada.
szyma
Kiedys tez gralem na klawie lecz bedac w sklepie komputerowym zobaczylem zajebistego pada tak mi sie spodobal ze sobie go kupilem no a skoro juz mialem tego zajebistego pada to trza bylo na nim grac lecz ja nie mialem problemu z przyzwyczajeniem sie do niego gdyz pady nie sa mi obce (gralem wiele lat w psx a potem na ps2)ale naprawde wszystkim polecam gre na padzie pzdr
Rokefeler19
ja rowniez gralem na klawiaturze bardzo dlugo ponad 2 lata.kupil pada od playstation z przejsciowka i kwestia kilku meczy i gra sie swietnie.kiedys nie zalezalo mi na padzie.teraz nie wyobrazam sobie Pro bez padzika.pozdro all
delus
przemysle to smile.gif dzieki :]
DeTe
Ja od zawsze gralem na padzie na klawiaturze nie potrafie na począdku miałem tylko Psx

Ja od zawsze gralem na padzie na klawiaturze nie potrafie na począdku miałem tylko Psx i przyzwyczjłem sie do pada pozatym wydje mi sie ze na padzie jest większy konfort gry
chazzzz
Hm, no nie wiem:P ja zawsze grałem na klawie i nie potrafiłem się przyzwyczaić do pada. A co do tego, że niby na klawie gra się gorzej.. To tylko kwestia przyzwyczajenia. Ja tam na klawie mam ruletke na jednym przycisku i robi mi się ją prościej niż na padzie:] Wygrywać też bez problemu można na klawie z tymi co grają na padzie, jeśli grasz dobrze na klawie to nie radze Ci od nowa zaczynać gry na padzie.
DeTe
ty od zasze grałes na klawie i obsuga pade bedzie cieszka ze mną jest na odwrut
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.