Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pathe Do Pesa 5!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
pablo TS
Jaki jest najnowszy path z najnowszymi skladami i strojami druzyn!!?? MSG ME FAST
StraY
"wiadomosc mi szybko" que? i po co ci najnowsze sciezki ze skladami i druzynami(cokolwiek to jest) ? a jak chcesz cos nowego i dobrego to... poszukaj... wiem, ze odpadna ci rece, ale czego sie nie robi zeby pograc wink.gif
pablo TS
Nie wiem czemu ale mi zablokowali poprzedni temat o pathach!! Prosze o szybka odpowiedz jezeli wiecie czemu... Moze to na prima aprilis??

QUOTE(StraY @ Apr 1 2006, 20:22:24) [snapback]59947[/snapback]

"wiadomosc mi szybko" que? i po co ci najnowsze sciezki ze skladami i druzynami(cokolwiek to jest) ? a jak chcesz cos nowego i dobrego to... poszukaj... wiem, ze odpadna ci rece, ale czego sie nie robi zeby pograc wink.gif

Moze i masz racje ale w moim poprzednim temacie jakis koles mi napisal ze wie jaki jest najlepszy path ale mi nie powiedzial jaki!! Jak chcialem mu odpisac jak sie nazywa i skad mozna pobrac to mi blokli temat!! sad.gif

Aha jeszcze jedno dawdi17 napisz mi nazwe tego patha co mowiles w moim poprzednim temacie "Potrzebny Path Do Pes5!!" OK??
T-Mac
bo sie od debili zaczeli wyzywac dlatego
do tej pory to juz bys poszukal sam takiego patcha w necie
aktualny to superpatch 3.0 na dzien dzisiejszy
pablo TS
QUOTE(T-Mac @ Apr 1 2006, 20:27:05) [snapback]59950[/snapback]

bo sie od debili zaczeli wyzywac dlatego
do tej pory to juz bys poszukal sam takiego patcha w necie
aktualny to superpatch 3.0 na dzien dzisiejszy

Ale mi nie dziala (naciskam na ikonke i pojawia sie czarny ekran po chwili wraca do windowsa)!!
dawdi17
Słuchaj stary może cię rozczruję, ale chodzilo mi o PowerPatha. Ty jesteś chyba nowy w tych kręgach co nie? Teraz nie ma poprostu żadnego godnego patcha na naszego ukochanego Pro Evo. Serio... a SuperPatch jest o kant dupy potłuc (wg mnie jest paskudny zwłaszcza twarze i Santiago Brenabeu (bezczelnie przerobiony Mestalla). Ja też kiedyś szukałem jak szalony patchy... a teraz gram na gołym PESie, bo mi bardziej odpowiada. Na chwilę obecną najlepsze patche dopiero powstają (PowerPatch, Orange Ekstraklasa, Worl Cup i Wendetta Patch) i trzeba się uzbroić w cierpliwośc. A teraz choćbyś nawet zaczął ściągać jakiegoś patcha to zaraz go wywalisz, bo z pewnością będziesz wolał "nakładkę" chłopców z issonline. Czekaj chłopie, napewno się opłaci... no i w PowerPatchu będzie Wisła, której chyba jest fanem.
pablo TS
QUOTE(dawdi17 @ Apr 1 2006, 20:41:07) [snapback]59953[/snapback]

Słuchaj stary może cię rozczruję, ale chodzilo mi o PowerPatha. Ty jesteś chyba nowy w tych kręgach co nie? Teraz nie ma poprostu żadnego godnego patcha na naszego ukochanego Pro Evo. Serio... a SuperPatch jest o kant dupy potłuc (wg mnie jest paskudny zwłaszcza twarze i Santiago Brenabeu (bezczelnie przerobiony Mestalla). Ja też kiedyś szukałem jak szalony patchy... a teraz gram na gołym PESie, bo mi bardziej odpowiada. Na chwilę obecną najlepsze patche dopiero powstają (PowerPatch, Orange Ekstraklasa, Worl Cup i Wendetta Patch) i trzeba się uzbroić w cierpliwośc. A teraz choćbyś nawet zaczął ściągać jakiegoś patcha to zaraz go wywalisz, bo z pewnością będziesz wolał "nakładkę" chłopców z issonline. Czekaj chłopie, napewno się opłaci... no i w PowerPatchu będzie Wisła, której chyba jest fanem.

Dzieki stary jestem tu nowy bo od niecalego tygodnia na forum siedze!! Tez gram na golym pesie oprocz tego ze mam kitservera!!
Nelson
Prponuje "Lite Patch"

Ja go używam i jestem bardzo zadowolony...
pablo TS
QUOTE(Nelson @ Apr 2 2006, 09:03:29) [snapback]60002[/snapback]

Prponuje "Lite Patch"
Ja go używam i jestem bardzo zadowolony...

A moglbys mi zapodac link do niego??
pablo TS
Ok juz nie trzeba, pobieram juz sobie. Dzieki!!

Niema tego Lite Patcha na jakims innym serwerze?? Bo na rapidshare mi pisze ze mam czekac 80 min.
pablo TS
OK TEMAT ZAMKNIETY MAM JUZ TEN LITE PATCH I MI SIE PODOBA TERAZ SOBIE POCZEKAM NA POWER PATCH!!! DZIEKI ZA PORADE NELSON!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.