Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błagam O P O M O C
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
dolek
nie mam pojecia co robic.
mialem swego czasu pes3 i wszystko bylo w porzadku dopoki nie zmienilem karty graficznej, tak mi sie zdaje, bo od tamtej pory nie moglem juz uruchomic gry. Dalej mam ta karte (geforce 5200 fx) i mialem nadzieje, ze to tylko jakis indywidualny proglem gry z karta, ale no cóz...
teraz mam pes5 i dokladnie to samo:
gra uruchamia sie do momentu pojawienia licjencji adidasa, potem to juz amba.

moze ktos mial ten sam problem, nakierujcie mnie na jakiegos patcha albo sterowniki, bo sam to juz chyba nie dam rady dry.gif
whan
QUOTE(dolek @ Apr 1 2006, 16:20:17) [snapback]59907[/snapback]

nie mam pojecia co robic.
mialem swego czasu pes3 i wszystko bylo w porzadku dopoki nie zmienilem karty graficznej, tak mi sie zdaje, bo od tamtej pory nie moglem juz uruchomic gry. Dalej mam ta karte (geforce 5200 fx) i mialem nadzieje, ze to tylko jakis indywidualny proglem gry z karta, ale no cóz...
teraz mam pes5 i dokladnie to samo:
gra uruchamia sie do momentu pojawienia licjencji adidasa, potem to juz amba.

moze ktos mial ten sam problem, nakierujcie mnie na jakiegos patcha albo sterowniki, bo sam to juz chyba nie dam rady dry.gif

Ojj ludzie ludzie huh.gif

Przyczyna na 100% w sterach do k.graf lub windowsie.

PS
Zmień ten nazwę tego tematu człowieku............. unsure.gif
dolek
QUOTE(whankus @ Apr 1 2006, 17:25:05) [snapback]59918[/snapback]

Ojj ludzie ludzie huh.gif

Przyczyna na 100% w sterach do k.graf lub windowsie.

PS
Zmień ten nazwę tego tematu człowieku............. unsure.gif

gratuluje Kolumbie odkrycia ameryki...
słucham: jakie sterowniki, podaj link albo strone, bo jakos mi ciezko z tym

...uwierz, w ciągu tego roku ze 30 razy zmienialem sterowniki, nie mowiac reinstalacjach roznych windowsow, masz jeszcze jakies zlote mysli?

ps. pytalem, czy ktos poradzil sobie z takim problemem i w jaki sposób - konkretnie
StraY
ale diagnoza kolegi raczej jest dobra tongue.gif na konkretne stery cie nie nakieruje bo nie znam sie na tym za bardzo, ale jestem pewien, ze jak poprobujesz stery od 50.00 ( takich nie ma, ale tak przyblizam ;p ) to problem powinien zniknac
dolek
nie neguje podpowiedzi, bo każda jak najbardziej jest mile widziana, no i sam szukam rozwiązania gdzies miedzy windowsem, a sterownikami, aczkolwiek moja reakcja wywolana byla nie trescia a ...sam widzisz czym

wracając do tematu: fakt, ostatnio próbowałem 84.21. jakby co, dam znac, co mi sie udalo z tym kolo 50.00

z gory dziekuje
Bartass
dolek a czy pojawia Ci się czarny ekran?
daunwid
Cłopie nic prostrzego

ja tak miałem i wiesz co robiłem

wkurwiony kiedyś właczam pes i to samo

i tak kilka razy próbowałem i w końcu raz z nerwów gdy się cały czas gra załanczała ja wciskałem enter

czyli"

jak juz uruchomisz gre to cały czas wciskaj enter

odpowiedz czy zadziałało

biggrin.gif

serio serio

u mnie tak działalo

pozdro
dolek
no niech mnie cholera, zebyscie wiedzieli dziala!!!
biggrin.gif wystarczy tylko wcisnąc enter ... tak ze 30 razy blink.gif
wielkie dzieki, huh.gif szczena mi
dolek
...opadła
norek
QUOTE(dolek @ Apr 2 2006, 14:53:09) [snapback]60062[/snapback]

...opadła

mam nadzieje ze opadla jeszcze nizej...10% ostrzezenia...pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.