Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Zagrać W Jakiejś Lidze,ew. Turnieju?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Turlacz
Jak w temacie,chciałbym zagrać w jakiejś lidze,lub turnieju,ale za cholere nie wiem co i jak.
Mam nadzieje że ktoś mi pomoże.
Pzdr
snake
Do ligi będzie się można dostać poprzez gre w rankingu, ranking ma być dostępny za jakiś czas wink.gif
A do turniejów na forum jak chcesz się zapisać to poprostu musisz to zrobić jak są zapisy, poprostu musisz zdąrzyć.
bluble
QUOTE(snake @ Mar 27 2006, 09:44:53) [snapback]59084[/snapback]

Do ligi będzie się można dostać poprzez gre w rankingu, ranking ma być dostępny za jakiś czas wink.gif
A do turniejów na forum jak chcesz się zapisać to poprostu musisz to zrobić jak są zapisy, poprostu musisz zdąrzyć.

To moze jakis e-mail do uzytkownikow, cobysmy wiedzieli ze takowe zapisy maja wlasnie miejsce...?smile.gif

Pozdrawiam
Lisek
To moze jakis e-mail do uzytkownikow, cobysmy wiedzieli ze takowe zapisy maja wlasnie miejsce...?

Na issonline.pl w prawym górnym rogu są tematy w których ktoś coś niedawno napisał (ten temat się teraz pojawi na samej górze) więc gdy zobaczysz tam nazwę jakiegoś nowego turnieju to wchodzisz, logujesz się na forum i piszesz co tam organizator wymaga... np. nick
Proste....
snake
QUOTE(pmcsp @ Mar 29 2006, 01:25:18) [snapback]59354[/snapback]

To moze jakis e-mail do uzytkownikow, cobysmy wiedzieli ze takowe zapisy maja wlasnie miejsce...?smile.gif

Pozdrawiam

I może jeszcze na tacy mam Ci zaproszenie wysłać? ... Boże!
bluble
QUOTE(snake @ Mar 29 2006, 10:53:32) [snapback]59369[/snapback]

QUOTE(snake @ Mar 29 2006, 10:53:32) [snapback]59369[/snapback]

Wysłanie e-maila tej samej treści do określonej grupy użytkowników to dla Ciebie taki problem, że nawet Boga wzywasz do pomocy...Ok, nie było tematu, tylko zapytałem. A co do zaproszenia to miło by było...wink.gif
snake
QUOTE(pmcsp @ Mar 29 2006, 10:55:51) [snapback]59373[/snapback]

Wysłanie e-maila tej samej treści do określonej grupy użytkowników to dla Ciebie taki problem, że nawet Boga wzywasz do pomocy...Ok, nie było tematu, tylko zapytałem. A co do zaproszenia to miło by było...wink.gif

Pomyśl troche. To naprawde nie boli. Niby do kogo miałbym to wysłać? Przecież to nie w moim interesie jest żeby ktoś się zapisał do turnieju, jeśli ktoś będzie chciał się zapisać to na pewno nie przeoczy zapisów. A co do rankingu to jak powstanie, to będzie news na stronie issonline.pl więc każdy będzie wiedział smile.gif
bluble
QUOTE(snake @ Mar 29 2006, 12:02:57) [snapback]59381[/snapback]

Pomyśl troche. To naprawde nie boli. Niby do kogo miałbym to wysłać? Przecież to nie w moim interesie jest żeby ktoś się zapisał do turnieju, jeśli ktoś będzie chciał się zapisać to na pewno nie przeoczy zapisów. A co do rankingu to jak powstanie, to będzie news na stronie issonline.pl więc każdy będzie wiedział smile.gif

No i wielkie dzięki za kompleksową odpowiedz:)

Pozdrawiam:) i do zobaczenia "na boisku"
StraY
ale zaraz zaraz... o co sie pytamy a co dostajemy w odpowiedzi? watpie czy autor pyta sie we2k2 bo to gra na psx a post w dziale PC, a odpowiedzi raczej skierowane na szarakowa wersje unsure.gif tak mi sie wydaje tongue.gif

a jezeli koledze chodzi o lige pes5 to polecam www.pes5.pl chociaz nie wiem czy prowadza akurat zapisy, ale sa zaprzyjaznieni z issonline wiec nie boje sie zemsty sianeksa paprykarzem smarowanego ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.