Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Sezon Ligi Io
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
snake
Co robimy w związku z nowym sezonem? Czekamy aż siano ukończy prace nada rankingiem i on będzie wyznacznikiem dla nowych ligowców? Czy może przeprowadzimy jakieś eliminiacje które wyłonią przyszłych ligowców, miejsc jeśli mają byc 3 ligi jest 13 + [Chyba ze będa 4 ligi] ewentualnie ci gracze co chcą odejść po zakończeniu obecnego sezonu. Popatrzyłęm, chwile po forum i znalazłem graczy którzy mieli by się starać o miano gracza ligowego ISSOnline:

Raffels
Dumian
bushmen
LeMie
ArekŁDZ
Rivaldinho
Giuly
Rasialdinho
Dj Dario
lukassoronaldo
macho_21
owenik
Justyn
machel
mlody_dg
szyma2
Damian13
vego21
Czeres4
kostek
kaimada
makgregor
Aim
Koniuszy
Wierzba
Drwal
tom21
Songo Q
grodzik
songo
Master p
uderzam
Deni
SooSh
Johnes
pudel88

Jeśli ktoś z tej listy nie chce grać w lidze IO/albo kogoś pominąłem niech napisze w tym temacie, albo na PW.
Chciałbym aby wypowiedzili się "ludzie z IO" wszelkie zbędne posty są zbędne ;P
Pozdrawiam.

/EDIT: Na wyższych szczeblach dowiedzialem sie że wyznacznikiem będzie Ranking, liga tak na oko ma ruszyć za miesiąc.
Wszystkiego się dowiece w swoim czasie, Pozdrawiam.

/EDIT2: Czarny: o tomie zapomniałem bo szukałem ludzi tylko po turniejach, a on tam nie gra niestety.
Czarny
Nie widze coś toma21, a myślę że napewno zasłużył na zauważenie i dość długo jest na scenie WE2002 wink.gif
Co do rankingu czy eliminacje to myślę że to wszystko zależy na kiedy siano by go wkońcu ukończył, jeżeli już niedługo czyli max miesiąc to warto byłoby zaczekać i zrobić tak jak wszystko było planowane, a jeżeli prace potrwają dłużej to myślę że nie ma na co czekać i zorganizować jakieś eliminacje wink.gif
mlody_dg
Ja bym chciał także grać w lidze... mój nick : mlody_dg albo samo młody:) Jest jakaś szansa?
misiek315
Mógłbym ja też zagrać?? Prosze WAS bardzo mój nick to misiek315 a nr.GG 9756146!! Proszę o jak najszybaszą odpowiedz.
snake
QUOTE(snake @ Mar 26 2006, 21:50:48) [snapback]59052[/snapback]

/EDIT: Na wyższych szczeblach dowiedzialem sie że wyznacznikiem będzie Ranking, liga tak na oko ma ruszyć za miesiąc.
Wszystkiego się dowiece w swoim czasie, Pozdrawiam.

Czy Wy k**wa jesteście ślepi czy coś z głową macie? No przecież napisałem że wyznacznikiem będzie ranking który będzie dostępny dla każdego, najlepsi trafią do ligi!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.