Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ballpack Dla Geforce Mx
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Kriss91
Stworzyłem ballpacka dla wszystkich, którym przez piłki gra wychodziła do Windowsa. W ballpacku tym są:
-Adidas Finale (Blue)
-Adidas Finale (Orange)
-Adidas Teamgeist (może niezbyt wygląda, ale...biggrin.gif)
-Nike Aerow Yellow
-Nike Aerow White/Red
-Nike Aerow LFP (White/Orange)
-Nike Merucial (wersja, którą grała polska reprezentacja z USA)
-Umbro Digital X
W paczce umieściłem zarówno piłki jak i miniatury i nazwy. Mam nadzieje, że ballpack komuś się przyda. biggrin.gif
http://rapidshare.de/files/16459428/BALLPA..._KRISS.zip.html
BoBaN
Dysponuję tym nieszczęsnym mx'em więc chętnie pobiore twojego ballpacka. Mam nadzieję, że wszystko będzie działać. Pozdro!
rav
Dżizas chłopie! Jak to zadziała, to wbijaj do Krzyża na piwsko smile.gif Już sprawdzam!

edit

Działa smile.gif Adidas Teamgeist - ta faktycznie może nie jest super, ale ważne, że jest smile.gif THX joł!
Gwidon
nie łatwniej zainstalować super piłeczki ball revolution z jeszcze bardziej super texturkami i mieć te wszystki pilki w super jakości
a żeby działały na tym geforce ( tez mam MX) wystarczy odpalic PESa przez 3D analyzer i działa jak ta lala

pozatym stadioniki importowane z programów 3d też będą wymagały tego programu więc lepiej się zopatrzcie w to wink.gif

Kriss91
Nie bardzo cię rozumiem. Ja mam zainstalowane stadiony z SuperPatcha i wszystko lux chodzi bez 3D Analyzera. A poza tym, kto chce to ściągnie tą paczkę, bo praktycznie tylko TeamGeist wygląda niezbyt fajnie. Też używałem 3D Analyzera, ale Pes się bardzo długo załączał i wogóle wszystko się jakoś trochę muliło. Teraz używam swojej paczki i w sumie nie narzekam. Piłki najgorsze nie są.
rav
Heh, ale ja gram w PES5 z 3DAnalyzerem, bo mam zbyt słabą kartę graficzną, a mimo to wywala mnie do Windy przez piłeczki.
Kriss91
Ale chyba nie z moimi?? blink.gif
rav
Chodziło mi o to, że ja pykałem od zawsze w PESa z 3DA, bo mam zbyt słabe sprzęciwo. Twoje piłeczki spisują się znakomicie smile.gif Jakbyś znalazł coś jeszcze działającego na słabszych kartach to zarzucaj, zarzucaj :]
szymonbrzecki
Cytat(Kriss91 @ Mar 26 2006, 12:28:09) [snapback]58881[/snapback]
Stworzyłem ballpacka dla wszystkich, którym przez piłki gra wychodziła do Windowsa. W ballpacku tym są:
-Adidas Finale (Blue)
-Adidas Finale (Orange)
-Adidas Teamgeist (może niezbyt wygląda, ale...biggrin.gif)
-Nike Aerow Yellow
-Nike Aerow White/Red
-Nike Aerow LFP (White/Orange)
-Nike Merucial (wersja, którą grała polska reprezentacja z USA)
-Umbro Digital X
W paczce umieściłem zarówno piłki jak i miniatury i nazwy. Mam nadzieje, że ballpack komuś się przyda. biggrin.gif
http://rapidshare.de/files/16459428/BALLPA..._KRISS.zip.html

witam! Czy mógłbyś wrzucić jeszcze raz te piłeczki? bo jak naciskam na ten link to wyświetla mi, że nie może znaleźć tego pliku.
z góry dziękuje!
misztall??
Cytat(szymonbrzecki @ Oct 3 2007, 14:01:28) [snapback]188719[/snapback]
witam! Czy mógłbyś wrzucić jeszcze raz te piłeczki? bo jak naciskam na ten link to wyświetla mi, że nie może znaleźć tego pliku.
z góry dziękuje!

wzbacycie ... ale nie moglem sie powstrzymać:

HAHAHAHAAHAHAHa....HAHA

smile.gif
perONE
niewiem co bylo w tym takiego smiesznego. po prostu poprosil reupload tego ballpacka i tyle. nie wiem co cie w tym poscie rozbawilo blink.gif
Auriko
Rzeczywiscie sie wykazales dry.gif dry.gif

Nie moge sie powstrzymac "misztall?" co za pustak laugh.gif laugh.gif
madajek
To jak będą jeszcze raz te piłki ??
misztall??
smile.gif

ach.

Jakby nie patrzeć prosi on o cos co bylo 1,5 roku temu wink.gif wiec watpie ze ktokolwiek mialby ÓW ballpack smile.gif

Widze, ze i inni nie grzesza inteligencja.

KSG1946
chyba od tego jest forum blink.gif
a po drugie to skad mozesz wiedziec czy ktos ma te pilki i co do tego ma inteligencja???
ps. mi tez by sie przydaly te pileczki
costarican
Hej Krissu, mogłbym Cię prosić o reupload tych piłeczek?smile.gif
freeq12123
Cytat(costarican @ Mar 22 2008, 16:08:29) *
Hej Krissu, mogłbym Cię prosić o reupload tych piłeczek? smile.gif

Przyłączam się do tej prośby
Też mam GF4 MX i nigdzie nie znalazłem innych pilek na moją karte więc bardzo cię prosze smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.