Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe Ligi We2002
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Inne ligi
Cebula
Witam
Ponieważ WE2002 bardzo mnie wciągneło postanowiłem zrobić pare lig o tej tematyce narazie są to oczywiście beta testy myśle że potrwają koło 2-3 tyg jeśli gracze się zapiszą do ligi i zaczną grać smile.gif. Jestem otwarty na propozycje Lig i Turnieji, ponieważ nadal szukam pomocników do zarządzanie tym całym cackiem czyt (moderatorzy od forum, Admini Lig, Grafika, Newsmanów - ale to w swoim czasie kiedy już zrobie system newsów.)
W przyszłości mam zamiar zrobić ranking TOP 20 lub 10, Nowe Turnieje, Dodatkową ligę i nad czymś się jeszcze pomyśli wink.gif. Ostrzegam że ligi nie mają pięknego interfejsu ponieważ nie jestem grafikiem więc mają podstawowy desing. Jeśli macie zamiar się zapisać do ligi to oczekuje od Was pewnych zasad:

- Dojrzałości (nie chodzi mi o wiek)
- Bycia Uczciwym wobec innych
- Nie robienia burdelu mi w lidze...

Jeśli macie jakieś pytania to prosze kierować je na [email protected] lub na gg 4696771

Adres Forum: www.we2002.fora.pl <--- tutaj macie wszystkie odnosniki do lig i strony www (podaje adres forum ponieważ proszę Was żebyście się zarejestrowali i udzielali się na forum bo jest tam cicho i smutno... wink.gif )

Powtarzam są to nadal beta testy więc bez głupich komentarzy, strona też jest w fazie beta.

Czekam na Wasze propozcyje dotyczące nazwy Lig itp bo mi jakoś cięzko coś wymyślić ph34r.gif .

Pozdrawiam
Cebula
Rivaldinho
Jeżeli zakładasz nową ligę,nie licz że odrazu przybędzie stado graczy do ciebie,dołączy do ciebie kilku żółtodziobów któzy nie będą wiedzieli co i jak ustawic gdzie grac jak z kim o czym,lepiej nie próboj stworzyć nowe "religii" we, jeżeli aż tak bardzo lubisz tą gre to dołącz czynnie tutaj ,bo wiadomo że najlepszą ligą polską jest issoonline.pozdrawiam Cię.
snake
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 25 2006, 10:05:49) [snapback]58697[/snapback]

Jeżeli zakładasz nową ligę,nie licz że odrazu przybędzie stado graczy do ciebie,dołączy do ciebie kilku żółtodziobów któzy nie będą wiedzieli co i jak ustawic gdzie grac jak z kim o czym,lepiej nie próboj stworzyć nowe "religii" we, jeżeli aż tak bardzo lubisz tą gre to dołącz czynnie tutaj ,bo wiadomo że najlepszą ligą polską jest issoonline.pozdrawiam Cię.

100% racji.

Aha i Cebula na jakim patchu chciałbyś rozgrywać tą swoją ligę i turnieje? Masz jakiś swój czy co?

Pozdrawiam.
Cebula
Hehe, myślicie pesymistycznie wink.gif przeciez issonline tez od czegoś zaczynało wink.gif . Co do żółtodziobów... jestem czynnym graczem soldata więc pewną gromadkę ludzi zaciągnełem do tej gry, wcale nie takie żółtodzioby wink.gif tylko ze 10 osób to za mało... napewno początki zawsze są trudne ale chwila reklamy tu i tam robi swoje. Co do wersji to nie mam pojęcia, swojego patha nie mam bo nie wiem jak to zrobić jeśli wtajemniczycie mnie to z miłą chęcią spędze troche czasu nad nowym pathem wink.gif.
Cebula
W tej chwili forum jest niedostępne, z tego co wyczytałem to z powodu zmiany czasu i te fora ktore mialy czas zimowy padły wink.gif, w najbliższym czasie zostanie to naprawionie (niezależnie odemnie)

Pozdrawiam
Czarny
Piękny plagiat smile.gif
aż miło popatrzyć wink.gif

mimo wszystko powodzenia życzę
snake
QUOTE(Czarny @ Mar 28 2006, 20:31:40) [snapback]59336[/snapback]

Piękny plagiat smile.gif
aż miło popatrzyć wink.gif

mimo wszystko powodzenia życzę

Plagiat? A czegoż to plagiat? Bo jeśli uważasz że koleś splagiatował Twoje forum no to gratuluje...
PS. popatrzeć.
Cebula
Jaki znowu plagiat? przecież ten skin jest ogólno dostępny na fora.pl ... jakbyś zrobił swój wlasny unikatowy to by był zapewne plagiat, ale jesli Ty tylko edytujesz logo na forum to nazywasz to "plagiatem" ?

Ps: Zapraszam do rejestrowania się na forum i do lig bo przecież w 3 nie będziemy grać wink.gif

Pozdrawiam
snake
QUOTE(Cebula @ Mar 29 2006, 16:43:20) [snapback]59426[/snapback]

Jaki znowu plagiat? przecież ten skin jest ogólno dostępny na fora.pl ... jakbyś zrobił swój wlasny unikatowy to by był zapewne plagiat, ale jesli Ty tylko edytujesz logo na forum to nazywasz to "plagiatem" ?

Czytasz w moich myślach wink.gif
StraY
QUOTE(snake @ Mar 29 2006, 10:58:57) [snapback]59380[/snapback]

PS. popatrzeć.

snake czytalem twoaj strone o kulturze rozmowy poprzez internet i uwazam ja (oprocz emotow tongue.gif ) za bardzo trafna, ale nie czepiaj sie bledow na sile wink.gif szczegolnie gdy ktos (vide Czarny w tym przypadku ) ich nie popelnia ;p

patrzec i patrzyc sa poprawnymi formami ortograficznymi wink.gif
korzen
Czarny smieszne jest to Twoje 'promowanie' [Na wszystkich forach dajesz linki, a najlepsze było jak w kalierze wchodziles i wychodziles zeby kazdy mogl zobaczyc quit msg z linkiem Twojej strony]. Juz napisałem Ci na Twoim forum, ale napisze i tu. Grasz nie fair. Pozatym gdzie Ty widzisz plagiat? W tym że gosciu ma turniej dla amatorow? Ze ma domyślny skin tego portalu/servera?
Czarny
korzen,snake i czytający w Twoich myślach Cebula, chodziło mi tu o pomysł, nie o forum. Jestem pewny, że po wizycie na mojej stronie przyszło mu to do głowy. Forum także zauważyłem, akurat identyczne rozwiązania, ale zapewniam że nie o to mi chodziło, chociaż szczerze mówiąc czekałem na to, aż Cebula skopiuje logo sobie bo akurat pasuje tongue.gif Poza tym, dziwnym trafem przez ostatni rok jak tu jestem nie było czegoś takiego nigdy, teraz nagle kolejna osoba wpadła na wspaniały pomysł wink.gif Myśle że może być więcej smile.gif Aha i jeszcze jedno, nie dogryzam Cebuli bo myśle że to jakaś konkurencja dla mnie czy coś. snake, zajmij się lepiej pilnowaniem praw autorskich swojego patcha. Chyba chęć docinki mojej osobie przyćmiła zlekka to, że Cebula, czytający w Twoich myślach- chce zorganizować na nim ligi smile.gif StraY trafna uwaga wink.gif snake jeżeli tak Ci przeszkadza moja pisownia to nie czytaj, a może chcesz mnie na siłe wpasować do swojej nowej produkcji pt. "jak pisać do snaka" laugh.gif korzen a ja Ci odpisałem na swoim forum. Reklamować mam prawo gdzie chce i ile chce, tymbardziej na kaillerze. Śmieszny jesteś chyba myśląc, że specjalnie wchodziłem i wychodziłem żeby zostawić quick message, często tak zbijam ping. Jak reklamuje to pisze normalnie w głównym oknie. Zresztą nie mam z czego sie Tobie tłumaczyć wink.gif Nie wiem dlaczego wszystko sprowadza się do Waszego patcha... Tak bardzo Was boli to, że rozpocząłem na nim prowadzić swój turniej?nawet quick message jest zastrzeżony? w takim razie sorry już lece zmieniać... Mam jedną prośbę do Was obu (czyt. snake i jego bodyguard korzen)- przestańcie się czepiać wszystkiego... Ja szanuję Waszą ciężką pracę i nigdy nie podpisywałem się pod patchem swoim nickiem. Zarazem jest to "przedmiot" publiczny więc przestańcie to traktować jak za przeproszeniem jakąś "Św. krowę"... Jak chcieliście tak wszystko zastrzec to mogliście między sobą tylko grać sobie na nim... Najpierw był wielki problem z tym że chcę zrobić swoją instalkę ze swoim tutorialem, potem torrent a teraz śmieszny opis na kaillerze. korzen, nie fair to są zagrywki snaka który np. odkleja mój temat z instalką wcześniej przyklejony przez siana (jednego z głównych adminów IO)... Nie mam zamiaru już o tym pisać ani do tego wracać. Mam tylko jedną prośbę- żebyście wrzucili na luz, a w szczególności snake.
Leo

Edit-snake:
Ja nie kozacze, raczej Ty to robisz odkąd dostałeś moda na forum... Jeżeli uważasz, że tworze konkurencje dla IO to dziękuje za rozmowe... Tworze konkurencje na sypiącym się forum gotowcu i na free serverze mulącym?... W dodatku na swojej głównej stronie mam link do IO i na IO głównie się opieram... Szkoda gadać normalnie. Jakoś siano nie miał problemu z umieszczeniem newsa o moim turnieju na IO, a to chyba on pierwszy powinien zaragować. Ja chciałem coś dobrego zrobić dla WE i dla nowych graczy których narosło po moim pomyśle umieszczenia WE na torrencie jak grzybów po deszczu. Widząc problemy z rankiem i brak jakichkolwiek rozwiązań dla nowych, postanowiłem się za to wziąć. Na początku zorganizowałem razem z Tobą nawet snake- turniej dla nowych na forum IO, było tylu chętnych i i takie niedogodności związane z prowadzeniem dużego turnieju na forum w jednym temacie, że postanowiłem coś zrobić w tym kierunku. Tyle ode mnie.
KONIEC
snake
Przeciez teraz masa osob interesuje sie WE2002, to sie nie dziw ze ktos sobie zrobil forum.
A co do tego czepania, to zauwazyles zebym sie czepial kogos kto sobie reklamuje np. turniej na forum IO. Tutaj chodzi poprostu o za dużą reklame z Twojej strony, która szkodzi ISSOnline, kozacz tak dalej to nie będziesz miał na czym grać. Bez odbioru.
korzen
Jaki bodygard? Ja tak jak snake jestem wspołautorem, wiec nie dziw się, że w tej sprawie jesteśmy zgodni. Nie musisz mi się z niczego tłumaczyc, ja tylko mowie to co mysle w tej sprawie...tyle. Tak apropo...Jezeli plagiatem nazywasz to nowe forum Cebuli, to co powiesz o Twojej liscie serverow [zupełnie nie potrzebnej, ale chodzi Ci o reklamę] ? Ja uwazam ze wszystko zostalo powiedziane...."rupta co hceta" smile.gif pzdr.
Cebula
chociaż szczerze mówiąc czekałem na to, aż Cebula skopiuje logo sobie bo akurat pasuje

Wybacz ale tego nie zrobie bo zrobiłes je kompletnie amatorsko, widać że nakleiłeś jakiś inny obrazek po prawej stronie na gotowe logo wink.gif (bez urazy)
Ja próbuje zająć się profesjonalnie rozgrywaniem lig i sezonów WE2002 aczkolwiek jeszcze mało osób zapewnie wie o tym serwisie (?) wink.gif Myśle że znalazłem w miare dobre skrypty rankingowe i ligowe.

Pozdrawiam
vego21
Zauważcie jedną rzecz, mianowicie dzięki torrentom Czarnego i rozleklamowaniu jego turnieju, a co za tym idzie jego strony i forum na IO brzybyła masa nowych ludzi. Jak przyszedłem na IO jakieś 2 miesiące temu to było ono zajebiście zamulone, gdy wchodziłem na np. MSI e-wro o 23 to nikogo tam nie było. A teraz?? Grają nawet i o 3 w nocy a na IO jest od pyty nowych użytkowników, którzy aż się pchają do nowych turów.
Moim zdaniem boli Was że to Czarny tyle zrobił w ostatnim czasie (oprócz Waszego patcha) dla WE2oo2 a nie Wy.
Tyle odemnie Pozdro
kusik
Po raz pierwszy przyznam troszke racji Czarnemu (jego Zagłębie wczoraj przegrało:P). snake, korzen wyluzujcie troche. Mi tez nie pasi do konca zachowanie Czarnego. Zreszta zazwyczaj mu to mowie, nie raz sie klocilismy, nie czarnuchu?smile.gif Ja mysle ze nie ma sie co spinac na inecie. Jak ktos ma jakis problem do kogoś od tego sa komunikatory. Kazdy inny post nie na temat bedzie nagradzany. Pzdr 0-700
StraY
panowie moze troche konstruktywnej dyskusji? :|

Czarny - trafiles w "nisze" ze swoim forum/strona bo jest teraz na rozgrywki we2k2 duze zapotrzebowanie ( wiadomo, nie kazdy ma oryg. pes5 ), ale zostalo jeszcze sporo miejsca i Cebula chce je zapelnic ( chociaz imo watpie czy sobie poradzi z liga ), a nawet jezeli opiera sie w glownej mierze na twoich pomyslach to masz tu cytat z ciebie :
na IO głównie się opieram

snake, korzen - reklama to bardzo wazny aspekt prowadzenia strony, nie mozna z nia przesadzac, mozna jedynie miec lepsza reklame od innych tongue.gif jezeli prawda jest to co pisze Czarny o unsticku jego tematu to, to jest nieuczciwa zagrywka wymierzona w Czarnego bo widze, ze od pewnego czasu snake probujesz go upokarzac ( nie najlepsze slowo ale nie umiem myslec i inne nie nachodzi ;p ) chociaz nie rozumiem powodu, bo Czarny w ostatnim czasie zrobil troche dobrej pracy w kierunku popularyzacji szarakowej wersji we

siano - zawsze byles i zawsze bedziejsz gejem, a JAACA robi ci laski jak tylko kusik nie patrzy :]
Rivaldinho
( wiadomo, nie kazdy ma oryg. pes5 )

Ja mam i co ... unsure.gif
StraY
nie w tym sens wink.gif ja tez gram w pes5 po necie, ale duzo ludzi nie gra bo nie ma oryginalnej gry...
snake
QUOTE(vego21 @ Mar 29 2006, 22:45:36) [snapback]59500[/snapback]

Zauważcie jedną rzecz, mianowicie dzięki torrentom Czarnego i rozleklamowaniu jego turnieju, a co za tym idzie jego strony i forum na IO brzybyła masa nowych ludzi. Jak przyszedłem na IO jakieś 2 miesiące temu to było ono zajebiście zamulone, gdy wchodziłem na np. MSI e-wro o 23 to nikogo tam nie było. A teraz?? Grają nawet i o 3 w nocy a na IO jest od pyty nowych użytkowników, którzy aż się pchają do nowych turów.

Dzięki Ci Czarny Ty Nasz Guru, czuwaj dalej nad dobrem WE2002.

QUOTE(vego21 @ Mar 29 2006, 22:45:36) [snapback]59500[/snapback]

Moim zdaniem boli Was że to Czarny tyle zrobił w ostatnim czasie (oprócz Waszego patcha) dla WE2oo2 a nie Wy.

Leże i płacze ze śmiechu. Bez komentarza.
IMHO najwięcej zrobił tom21 wink.gif

QUOTE(Czarny @ Mar 29 2006, 21:39:37) [snapback]59488[/snapback]

Edit-snake:
Ja nie kozacze, raczej Ty to robisz odkąd dostałeś moda na forum... Jeżeli uważasz, że tworze konkurencje dla IO to dziękuje za rozmowe... Tworze konkurencje na sypiącym się forum gotowcu i na free serverze mulącym?... W dodatku na swojej głównej stronie mam link do IO i na IO głównie się opieram... Szkoda gadać normalnie. Jakoś siano nie miał problemu z umieszczeniem newsa o moim turnieju na IO, a to chyba on pierwszy powinien zaragować. Ja chciałem coś dobrego zrobić dla WE i dla nowych graczy których narosło po moim pomyśle umieszczenia WE na torrencie jak grzybów po deszczu. Widząc problemy z rankiem i brak jakichkolwiek rozwiązań dla nowych, postanowiłem się za to wziąć. Na początku zorganizowałem razem z Tobą nawet snake- turniej dla nowych na forum IO, było tylu chętnych i i takie niedogodności związane z prowadzeniem dużego turnieju na forum w jednym temacie, że postanowiłem coś zrobić w tym kierunku. Tyle ode mnie.
KONIEC

Nie odkąd zostałem modem, tylko odkąd zacząłeś mnie wkurwiać. Rownie dobrze cos dobrego mogles zrobic dla nowych graczy WE2002 na forum ISSOnline, skoro to takie nie wygodne, wystarczyło poprosić siana o to żeby Ci zrobił subforum w dziale turnieje i wszytko byłoby ładnie. Zresztą taki argument że lepiej turniej będzie wygądał na innym foreum do mnie nie przemawia, podobnie jak Twoje argumenty odnośnie Twojej instalki, według mnie zbędnej, co innego Twoje "we2005 patched by Czarny", to co innegoi skoro nie było wtedy instalki która załatwia wszystko. Ale to długa historia i wiesz o co mi chodzi bo Ci napisałem wcześniej.
kusik
IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.