korzen,snake i czytający w Twoich myślach Cebula, chodziło mi tu o pomysł, nie o forum. Jestem pewny, że po wizycie na mojej stronie przyszło mu to do głowy. Forum także zauważyłem, akurat identyczne rozwiązania, ale zapewniam że nie o to mi chodziło, chociaż szczerze mówiąc czekałem na to, aż Cebula skopiuje logo sobie bo akurat pasuje

Poza tym, dziwnym trafem przez ostatni rok jak tu jestem nie było czegoś takiego nigdy, teraz nagle kolejna osoba wpadła na wspaniały pomysł

Myśle że może być więcej

Aha i jeszcze jedno, nie dogryzam Cebuli bo myśle że to jakaś konkurencja dla mnie czy coś. snake, zajmij się lepiej pilnowaniem praw autorskich swojego patcha. Chyba chęć docinki mojej osobie przyćmiła zlekka to, że Cebula, czytający w Twoich myślach- chce zorganizować na nim ligi

StraY trafna uwaga

snake jeżeli tak Ci przeszkadza moja pisownia to nie czytaj, a może chcesz mnie na siłe wpasować do swojej nowej produkcji pt. "jak pisać do snaka"

korzen a ja Ci odpisałem na swoim forum. Reklamować mam prawo gdzie chce i ile chce, tymbardziej na kaillerze. Śmieszny jesteś chyba myśląc, że specjalnie wchodziłem i wychodziłem żeby zostawić quick message, często tak zbijam ping. Jak reklamuje to pisze normalnie w głównym oknie. Zresztą nie mam z czego sie Tobie tłumaczyć

Nie wiem dlaczego wszystko sprowadza się do Waszego patcha... Tak bardzo Was boli to, że rozpocząłem na nim prowadzić swój turniej?nawet quick message jest zastrzeżony? w takim razie sorry już lece zmieniać... Mam jedną prośbę do Was obu (czyt. snake i jego bodyguard korzen)- przestańcie się czepiać wszystkiego... Ja szanuję Waszą ciężką pracę i nigdy nie podpisywałem się pod patchem swoim nickiem. Zarazem jest to "przedmiot" publiczny więc przestańcie to traktować jak za przeproszeniem jakąś "Św. krowę"... Jak chcieliście tak wszystko zastrzec to mogliście między sobą tylko grać sobie na nim... Najpierw był wielki problem z tym że chcę zrobić swoją instalkę ze swoim tutorialem, potem torrent a teraz śmieszny opis na kaillerze. korzen, nie fair to są zagrywki snaka który np. odkleja mój temat z instalką wcześniej przyklejony przez siana (jednego z głównych adminów IO)... Nie mam zamiaru już o tym pisać ani do tego wracać. Mam tylko jedną prośbę- żebyście wrzucili na luz, a w szczególności snake.
Leo
Edit-snake:
Ja nie kozacze, raczej Ty to robisz odkąd dostałeś moda na forum... Jeżeli uważasz, że tworze konkurencje dla IO to dziękuje za rozmowe... Tworze konkurencje na sypiącym się forum gotowcu i na free serverze mulącym?... W dodatku na swojej głównej stronie mam link do IO i na IO głównie się opieram... Szkoda gadać normalnie. Jakoś siano nie miał problemu z umieszczeniem newsa o moim turnieju na IO, a to chyba on pierwszy powinien zaragować. Ja chciałem coś dobrego zrobić dla WE i dla nowych graczy których narosło po moim pomyśle umieszczenia WE na torrencie jak grzybów po deszczu. Widząc problemy z rankiem i brak jakichkolwiek rozwiązań dla nowych, postanowiłem się za to wziąć. Na początku zorganizowałem razem z Tobą nawet snake- turniej dla nowych na forum IO, było tylu chętnych i i takie niedogodności związane z prowadzeniem dużego turnieju na forum w jednym temacie, że postanowiłem coś zrobić w tym kierunku. Tyle ode mnie.
KONIEC