Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hackme 3.0
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
saper
Witam !!
Niedawno w necie znalałem fajna stronke gdzie jest gra z łamaniem haseł itp.
Może już ktoś się w to bawił (-;
http://www.uw-team.org/hm3next/
Bardzo polecam jest to taki test gdzie przyda się znanie php, html itp.

Prosze nie pisać odpowiedzi.

Hasło wyławiamy ze źródła smile.gif

prawym na stronce i Pokaż źródło strony (jak ktoś nie wie)

Miłej zabawy ;d
owenik
Bardzo fajna gierka biggrin.gif biggrin.gif jak narazie doszedłem do trzeciego poziomu... tongue.gif
zborek
Trochę dziwna gierka,ale całkiem spoko ja narazie jestem w 2 poziomie.
tongue.gif tongue.gif
Rivaldinho
W drugim sie zawiesiłem.Da ktoś odpowiedzi smile.gif
chazzzz
w drugim 1245:)
kostek
w trzeci wiola a w czwartym twój stary
Rivaldinho
twój stary nie wchodzi tongue.gif, chyba że trzeba wpisać in inglisz smile.gif
Gienia
O co w tym chodzi. Nie umiem pierwszego poziomu przejść, chyba nie jestem dobrym hakerem...
snok3r
QUOTE(adam_gienia @ Aug 8 2006, 17:45:39) [snapback]83367[/snapback]

O co w tym chodzi. Nie umiem pierwszego poziomu przejść, chyba nie jestem dobrym hakerem...

chodzi o to ze trzeba umiec czytac(z kodu afkoz) tongue.gif
Karol Johnn
Ja chyba tez nie umiem czytac... kurna a tyle lat nauki i wszystko jak krew w piach.. biggrin.gif tongue.gif
pzdr jak to sie odczytuje?
snok3r
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 8 2006, 18:31:34) [snapback]83378[/snapback]

Ja chyba tez nie umiem czytac... kurna a tyle lat nauki i wszystko jak krew w piach.. biggrin.gif tongue.gif
pzdr jak to sie odczytuje?

podstawowa wiedza z programowania + logiczne myslenie + przeczytanie znak po znaku tych kilku linijek kodu i to wszystko tongue.gif
dobra nie cwaniaczecze bo tez sie na ktorymstam lev zacialem wink.gif ale pierwsze sa naprawde proste biggrin.gif
Oskarek_89
ja jestem juz w 4 ale dopiero zaczalem i ide probowac dalej smile.gif
Oskarek_89
http://www.uw-team.org/hm3next/wiola i juz jestescie w 4 poziomie smile.gif
snok3r
QUOTE(Oskarek_89 @ Aug 8 2006, 22:52:15) [snapback]83427[/snapback]

http://www.uw-team.org/hm3next/wiola i juz jestescie w 4 poziomie smile.gif

po pierwsze napisales dwa posty pod rzad, a po drugie po kiego %$^%$ ten link? przeciez juz wczesniej ktos chcial sie "wykazac" i odpowiedzi do 3 pierwszych zamiescil(btw. pewnie dlatego w 4 jestes). zupelnie nie rozumiem takiego podejscia.przeciez w tej zabawie chodzi o sprawdzenie wlasnych umiejetnosci. co komus da, ze wpisze sobie siedem hasel z rzedu i zobaczy napis "Hackme 3.0 - level #8"? a jak ktos sobie z 2 czy 3 nie moze poradzic to za reszte sie nawet nie ma po co brac, a takie podawanie hasel/linkow tylko rozrywke odbiera ludziom, ktorzy ten temat czytaja i chcieliby sprawdzic co to za "gra" jest...
siano
do stepu 6 jest latwo,
step 7 jest dosc wymagajacy (jeszcze sie nim zabawiam)
Gienia
QUOTE(siano @ Aug 11 2006, 21:25:42) [snapback]83868[/snapback]

do stepu 6 jest latwo,
step 7 jest dosc wymagajacy (jeszcze sie nim zabawiam)

Po pijaku czy na trzeźwo?? biggrin.gif biggrin.gif
Oskarek_89
QUOTE(snok3r @ Aug 8 2006, 23:27:16) [snapback]83434[/snapback]

po pierwsze napisales dwa posty pod rzad, a po drugie po kiego %$^%$ ten link? przeciez juz wczesniej ktos chcial sie "wykazac" i odpowiedzi do 3 pierwszych zamiescil(btw. pewnie dlatego w 4 jestes). zupelnie nie rozumiem takiego podejscia.przeciez w tej zabawie chodzi o sprawdzenie wlasnych umiejetnosci. co komus da, ze wpisze sobie siedem hasel z rzedu i zobaczy napis "Hackme 3.0 - level #8"? a jak ktos sobie z 2 czy 3 nie moze poradzic to za reszte sie nawet nie ma po co brac, a takie podawanie hasel/linkow tylko rozrywke odbiera ludziom, ktorzy ten temat czytaja i chcieliby sprawdzic co to za "gra" jest...

OK sorka moj błąd a po drugie to sam doszedlem serio smile.gif i jeszcze raz sorka :/
Treno00
Jeśli ktoś coś potrzebuje proszę batrdzo tu macie odpowiedzi na wszystkie wasze pytania odnośnie hack me 3.0

Jacmen
Człowieku jesteś archeologiem czy co ?? Znaleźć post sprzed półtora roku i na niego odpowiadać brawo wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.