Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By megadriano
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Megadriano
no tak sobie myślałem o tym temacie i mówie do siebie chyba rozpoczne swoją działalność na issonline. Oto moje piewrsze dzieło
IPB Image
emo07
cienki nos słabe bmp, lewe oko od nas:(
Megadriano
widze zastój w temacie więc daje kolejną mordke z cyklu dobre co polskie tongue.gif
IPB Image
PS. nie wiecie może skąd te napisy u góry się wzięły???
lookass
QUOTE(Megadriano @ Mar 21 2006, 17:49:46) [snapback]58058[/snapback]

widze zastój w temacie więc daje kolejną mordke z cyklu dobre co polskie tongue.gif
IPB Image
PS. nie wiecie może skąd te napisy u góry się wzięły???

Przykro mi ale nie koniecznie dobre sad.gif

bmp kaszana
szyma
Tak jak napisal lookass BMP bardzo slabe ale pracuj pzdr
Megadriano
no więc myśle że popracowałem na btm i oto finalna wersja boruca tongue.gif
IPB Image
emo07
Po poprawie fajny:)
Megadriano
znalazłem swój sposób na btm i oto mój ulubiony polski piłkarz smile.gif
IPB Image
olivier
bmp a nie btm a twarz nawet ale ćwicz i jeszcze raz ćwicz smile.gif
Megadriano
pracowałem długo w samotności , chyba ze 100 mordek w między czasie zrobiłem, a oto ta której nie wstydze sie pokazać tongue.gif
IPB Image
jastrzab
QUOTE(Megadriano @ Mar 25 2006, 14:19:52) [snapback]58756[/snapback]

pracowałem długo w samotności , chyba ze 100 mordek w między czasie zrobiłem, a oto ta której nie wstydze sie pokazać tongue.gif
IPB Image

sorry, ale strach wiedziec jak tamte wygladaja tongue.gif
lookass
QUOTE(Megadriano @ Mar 25 2006, 16:19:52) [snapback]58756[/snapback]

IPB Image

Sorry ale ja właśnie bym się troche wstydził chociaż kiedys też gorsze pokazywalem ;P
Hayalet
100 mordek w 2 dni... no no gratuluje widze ze sie przykładasz do kazdej tongue.gif
A tak serio to za bardzo Ci Hartson nie wyszedł ale pracuj dalej, i jw. wiecej czasu poswiecaj 1 mordzie, liczy sie jakosc a nie ilość (czy jakos tak tongue.gif)
szyma
Hartson slaby ale cwicz cwicz a beda efekty
Megadriano
moja nowa mordka(posłuchałem sie rad fotoszopa)
IPB Image
lepiej choś odrobine? tongue.gif
Baros
o fuck
sorry ale ta twarz jest zmasakrowana (sorry)
najlepiej zrób ją od nowa albo daj se z nią spokój
ale jakbyś chciał poprawiać to możesz se poprawiać ale i tak nie będzie miał podobizny.
przykro mi...

pozdro...
Mortin
masakryczny ronaldo :/ nie widze ani krztyny podobizny :/ lepiej odpusc sobie
szyma
Ronaldo calkowicie nie podobny
Capitan Tsubasa
QUOTE(Megadriano @ Mar 30 2006, 16:03:23) [snapback]59562[/snapback]

IPB Image

blink.gif blink.gif blink.gif
driudi
Eee... to mi wogóle nie przypomina Ronaldo. Jedyne co w nim podobne to karnacja biggrin.gif
Megadriano
Tymaczasem moje najnowsze dzieło (osobiście uważam że jest dobry tongue.gif )
IPB Image
T-Mac
QUOTE(Megadriano @ Mar 31 2006, 07:52:56) [snapback]59649[/snapback]

Tymaczasem moje najnowsze dzieło (osobiście uważam że jest dobry tongue.gif )
IPB Image

zyjesz w zaklamaniu smile.gif
Megadriano
A toto jest lepsze? bonciu nie wiem co robie źle i cały czas popełniam te same błedy gadajta co i jak poprawić bo te tutoriale to jedno wielkie g**** tongue.gif
IPB Image
T-Mac
to zrob lepsze gowno
tutorial moj video byl robiony ponad rok temu wiec duzo sie zmienilo
lookass
Ej no sorry ale nie chce tutaj wazeliniarstwa ale właśnie video tutorial t-maca i wcześniej jeszcze tutorial norka (chyba w z ballackiem smile.gif ) najwiecej mi pomogly no i oczywiscie Bartosz05 smile.gif ale na razie nie chce mi sie wrzucac pokemonow... posiedz troche wiecej nad mordami zeby on jeszce byl niepodobny ale dobrej jakosci...
norek
QUOTE(Megadriano @ Mar 31 2006, 18:19:21) [snapback]59717[/snapback]

A toto jest lepsze? bonciu nie wiem co robie źle i cały czas popełniam te same błedy gadajta co i jak poprawić bo te tutoriale to jedno wielkie g**** tongue.gif
IPB Image

skoro z tutorialem wychodzi cos takiego co widzimy wyzej to co by bylo gdyby takowego tutorialu nie bylo...z Timakiem zaczynalismy na sucho....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.