Dzisiaj mam urodzinki

Hehe i co dostałem w prezencie ?? Jak to co WE10 NTSC-JAP (PES6)
Podziele sie z wami moimi pierwszymi wrażeniami: Po pierwsze nawet fajne intro poczatkowe, nastepnie menu głowne całe po japońsku, muzyka japońska wiadomo. Odpalam pierwszy mecz i co widze LEPSZĄ GRAFIKĘ niż w PES5 ale odrobinkę lepszą.Co naprawdę cieszy to nowe ładnie wymodelowane postacie czyli piłkarze, wyglądają o wiele lepiej niż w PES5. Jedynym minusem są jakies takie twarze pilkarzy niby podobne ale "jakies" takie dziwne.(Moze za dlugo gralem w poprzednie wersje:) ) Oczywiscie nowe ruchy piłkarzy są super, nowe animacje np z strzał z robiegu i ten zamach extra wyglada jak "żywy" Pod wzgłedem realizmu, KONAMI znów podniosło poprzeczke i to wysoko. Np gdy lobujemy lub dośrodkowujemy
na pole karne to nasz piłkarz charakterystycznie sie przewraca, zalezy to głownie od kąta i siły wykopu.Wyglada to kozacko.Jak z "faulujemy"przeciwnika to albo piłkarz sie kłoci z sędzią albo dostaje od razu kartke, co do sedziego to ten kartki rozdaje rzadziej i odgwizduje faule

Da sie to odczuc podczas meczu.Co zauwazylem to brak ikonki sygnalizujacej przywilej korzyści teraz sedzie sam pokazuje 2 rece podczas meczu jak naprawdę , co nalezy samemu wypatrzyc,co zmusza do tego iz na niego patrzec czasami trzeba.Nie udało mi sie zrobić markowego zwodu Sir Matthewsa, ale spoko mam te piłke od dzisiaj rana

więc praktyka czyni mistrza! Aha pełna licencja na korki i piłki oczywiscie Adidas

Korki 14 sztuk Adidas +Predator Absolute 4 kolory(czerwono-czarne,biało-żółte,biało-niebieskie,szaro-czerwone jak Beckham:) ) Adidas +F50 Tunit 5 kolorów(granatowe,białe,czarne,żółte,czerwone) takie jak Cisse,
Adidas Pathique05 Top 2 kolory(białe i granatowe), Adidas 7406 2 kolory (białe i czarne) i Adidas Copa Mundial kolor czarny.
Piłki mamy je od początku gry nie musimy ich juz kupować.Kupujemy jedynie bonusowe.
Oto co Adidas nam poleca 9 sztuk: +Teamgeist (biała oficjalna), +Teamgesit Power Orange,Roteiro,Pelias II,Telstar 1974,+F50 XITE (czarna i niebieska), classic ball i plain - te 2 ostatnie to niefirmowe.
Najmocniejsze reprezentacje to: Brazylia,Hiszpania,Włochy,Anglia,Argentyna,Francja,Holandia,Czechy,Szwecja,Niemcy pod wzgledem statystyk wyróżniają sie i to sporo od innych państw

Co nowego w WE/PES Shopie otóz tak mozna w nim kupic wszystko to co w poprzednich wersjach + nowe rzeczy (Bonusy)
- 3 nowe stadiony jeden stadion 2000pes
- nowe piłki wrzucone przez KONAMI jako dodatek: Beach ball,melon ball,watermelon ball,meat (doslownie mozna kopac mięsem) i barrel (czyli beczka) jedna pileczka 500pes
- 3 jakies stroje: na jednym pilkarz siedzi na strusiu, na kolejnym na dinozaurze i na ostatnim ma strój pingwina, ach Ci JAPOŃCE oni to maja schizy

jeden stroj 5000pes
-a teraz najlepsze mozna kupic 11 "głów" prawdziwych psów za 500pesów jedna!! Mozna ja kupic i w edit mode zmienic z oryginalnej głowy na jedną z głów psów np. boksera,wilka i smigac po boisku z głową psa. Mozna zrobic całą 11-stkę "ubaw po pachy"
- 2 nowe ujecia kamer: jedna wyglada tak jakbysmy grali w managera, na maxa z gory widac tylko głowy
cos tam jeszcze mozna kupowac ale srry nie znam japońskiego....
Ogolnie chyba są porobione nowe transfery, zmienione składy reprezentacji i klubów nie powiem wam bo piłkarze to tesh krzaczki narazie

Czekam teraz na jakiegos patcha do WE10 JAP, badz na wersje USA-NTSC !! Ok to by bylo na tyle ide troche poszarpac, fajnie sie gra, inaczej znaczy lepiej. Zainteresowanych zapraszam na GG mooj numer 5241454, moge komus wyslac fotki na maila

GRA JEST ZAJE!@#$!A !!!!!! pomimo jezyka. BEST PES EVER!! PEACE