Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Opisz Poprzednika...
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
siara_acm
Zakładam nową grę, w której chodzi oto, by... no właśnie, jak zacząć../ tongue.gif
Powiem krótko:
następny użytkownik który się tu wipsze opisuje w kilku zdaniach moją osobę, a tą osobę opisuje nastepny użytkownnik i tak do usranej śmierci...
NP. użytkownik "X" musi opisać mnie, a następny np. "Y" opisuje uzytkownika "X"
w opisie danej osoby może być np. zainteresowania, co lubi, a czego nie, komu kibicuje, jakim jest userem ITP...
owenik
siara_acm założył dziwną i nową grę na forum, ma 37 postów, jako awatara ma fajną dziewczynę, Dołączył: 15-November 05, i to chyba tyle wink.gif pozdrawiam tongue.gif
Rivaldinho
owenik wali się młotkiem w głowe nabija posty i o miano administratora jest zazdrosny.
Bushmen
rivalidnho ciagly napicz sceny wink.gif w awatarze ma dobre piwo ;D
zborek
Bushmen-nielubi pedałow (very good),ogólnie spoko ziom chcoiaz nigdy niemiałem przyjemności z nim porozmawiac.

tongue.gif tongue.gif
_DEVIL_
Zborek lubi grac w pesa , jest kibicem Arsenalu i fanem Fabregasa! tongue.gif
rav
_DEVIL_ - kibic Realu Madryt, lubi Robinho oraz Baptistę wink.gif Daje fajne oceny za mordki (np. moje), ogólnie postrzegam go jako spoko kolesia wink.gif
JuveR
rav16 Robi spoko mordki.Napisał już 249 postów.Dołączył do nas 25 grudnia 2005 roku.
T-Mac
temat nie ma sensu, wszystko co napisaliscie mozna wyczytac z avatara podpisu lub liczby postow jednym slowem z panelu gracza
zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.