Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurs Dla Face-makerów
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Megadriano
1.O CZYM JEST? smile.gif
Zasady są proste.Najlepsi facemakerzy czyli ci którzy swoje prace pokazują w dziale patch biorą pod swoje skrzydła początkujących i uczą ich po swojemu robić twarze.

2.CO TAKI KONKURS DAJE? smile.gif
Najlepszym możliwość sprawdzenia się w roli nauczyciela i instruktora, a także radości z tego jak ich uczeń się rozwija, a słabszym możliwość nauki od mistrzów tongue.gif . Po konkursie dojdzie co najmniej kilku dobrych facemakerów, a co to oznacza? Więcej twarzyczek do pesa!!!

3.ZASADY smile.gif
Konkurs rozpocznie gdy będzie co najmniej 5 nauczycieli i 5 uczniów. Przydzielanie nauczyciela do ucznia będzie przypadkowe na zasadzie losowania. Podczas nauki komunikatorem miedzy uczniem a nauczycielem jest gadu - gadu. Termin zakończenia konkursu to 1maja, kiedy to uczniowie dostaną przypadkową fotkę i będą z niej robić twarz. Nauczyciele będą rozdawać punkty(brak możliwości oddania głosu na swojego ucznia) Wtedy to poznamy zwycięzce. Uważam że nagrodą powinno być przypięcie temaciku dla ucznia , a dla jego nauczyciela status najlepszego facemakera

ZGŁASZAM SIĘ PIERWSZY tongue.gif - uczeń

Myśle że jest to ciekawe odejście od rutyny czyli ciągłego robienia mordek !!!
coley
zgłaszam sie jako uczeń . myśle że to bdb pomysł i czekam na dalszy rozwój wydarzeń tongue.gif tongue.gif
lukasso
jesli temat sie przyjmie to ja moge byc uczniem
zawsze to cos nowego.. twarze ph34r.gif
bobex77
dobry pomsyl tongue.gif ja jako uczen
T-Mac
nie zglaszam sie jako mistrz - brak czasu
kostek
bardzo chętnie sie poducze pod okiem najlepszych biggrin.gif tylko narazie sami uczniowie a maestro brak unsure.gif
Baros
ja także sie zgłaszam jako uczeń
Megadriano
LUDZIE POPYTAJCIE NAJLEPSZYCH O UDZIAŁ W KONKURSIE biggrin.gif NA RAZIE BRAK NAUCZYCIELI....
daniel1990
Ja chce być uczniem tongue.gif
kicza
Ja zgłaszam sie na ucznia a jak ktos chce moge byc mistrzem pokemon tongue.gif
Hayalet
No no bardzo ładnie pomyslane ale za duzo osob chce sie uczyc a nie ma kto uczyc.... musiały by byc lekcje w grupach na gg biggrin.gif
Lanek
ja zgłaszam się na ucznia ale podejrzewam że nie bedzie mnie miał kto uczyć niestety sad.gif
kostek
no to tyle...brak nauczycieli i juz tongue.gif chyba nie wypasli....
no ale gdyby sie udało...to bede mógł siedziec w pielsej ławce?
Megadriano
no nie wiem czy się to uda. Pomysł dobry ale jak zwykle brak chęci ze strony najlepszych... powinno im zależeć na nowych facemakerach mad.gif
norek
QUOTE(Megadriano @ Mar 13 2006, 19:36:06) [snapback]56648[/snapback]

no nie wiem czy się to uda. Pomysł dobry ale jak zwykle brak chęci ze strony najlepszych... powinno im zależeć na nowych facemakerach mad.gif

1. raczej to nie wypali
2. mi to wszystko jedno czy makerow jest masa czy ich nie ma
3. osobiscie to nie mam czasu i nerwow aby siedziec godzinami i tlumaczyc co jest od czego...
bobex77
to moze jakis tutorialik:P
edit:ten juz widzialem a pozatym rozni sie troche robienie twarzy do pes 4 a 5 np.bmp
coley
no to z konkursu nici a tak fajnie sie zapowiadało sad.gif sad.gif sad.gif
kostek
Konkurs Dla Face-makerów, konkurs jakiego nie było!!!!

konkurs jakiego nie było....i nie będzie cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.