Zna ktos tytuł piosenki gdzie spiewa pewna pani ale nie wiem własnei jak sie nazywa. Pamiętam troche refren ale napisze to tak jak słyszałem bo po angielsku to nie wiem
Cytat
eny lajo lajo lajo lajo
jakos tak szedł refren i taka spiewa kobieta troche młode jak to było słychac po głosie awiec ja kktos zna niech poda wykonawczynie albo tytuł piosenki THENX
Depor
Nov 22 2004, 21:22
Dobry jesteś koleś :wink:
Sory ale czy to czasem nie szło :
Cytat
any lua loe louao
?
P.S. Jak ktoś skapnie się co to za piosenka ma u mnie browca :wink:
Pik
Nov 22 2004, 22:27
Cytat
Dobry jesteś koleś :wink: Sory ale czy to czasem nie szło :
Cytat
any lua loe louao
?
P.S. Jak ktoś skapnie się co to za piosenka ma u mnie browca :wink:
hehe zadanie arcy trudne :]
v@d!m
Nov 26 2004, 15:32
A wiecie moze kto spiewa tę piosenke
wiem że idzie jakoś tak :
Cytat
Na na na na na na na na na eo eo nanana
:?
wąski
Nov 26 2004, 17:02
V@D!m-kojarzę ją...niedawno chyba w radiu leciała .Ale ona raczej idzie tak:
Na na na na na na na la la eo eo eo nananana
...i śpiewa ją chyba 7 miesięczne dziecko (biorąc pod uwagę słowa :wink: )
v@d!m
Nov 26 2004, 17:13
Cytat
V@D!m-kojarzę ją...niedawno chyba w radiu leciała :) .Ale ona raczej idzie tak:
Na na na na na na na la la eo eo eo nananana
...i śpiewa ją chyba 7 miesięczne dziecko (biorąc pod uwagę słowa :wink: )
Nooo o to mi chodzi wiesz może kto ją pluje ?
wąski
Nov 26 2004, 21:23
No kuna! Jasne że wiem!Przecież to DJ Bobas! Zresztą, co ja Ci tu będę tłumaczył-"Od przedszkola do Opola" nie oglądasz? Ziomek tam wymiòtł konkurencję! Szczegòlnie jak wszamie troche więcej Bobo-Fruta to mu wychodzą freestyle'y niesamowite...
v@d!m
Nov 27 2004, 09:21
Cytat
No kuna! Jasne że wiem!Przecież to DJ Bobas! Zresztą, co ja Ci tu będę tłumaczył-"Od przedszkola do Opola" nie oglądasz? Ziomek tam wymiòtł konkurencję! Szczegòlnie jak wszamie troche więcej Bobo-Fruta to mu wychodzą freestyle'y niesamowite...
Amo rzeczywiście stary ! tak własnie myślałem że to jakiś DJ , ale nie chciałem strzelać ! nooo teraz to już wiem kto pluje tę piosnke ..Zaraz ide do Kazy :oops: :twisted: :twisted:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.