Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liceum
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
walczu
W tym roku kończe gimnazjum przy ul. Konwiktorskiej i musze sie zdecydować do którego liceum chce iść. Pojawia się tylko problem, ja nie wiem gdzie chce iść biggrin.gif. Niech ktoś mi poleci jakieś licea w Warszawie. Błagam tongue.gif Tylko mi nie pisać o żadnych samochodówkach, bo ten poziom mnie nie intersuje wink.gif
korzen
QUOTE(walczu @ Mar 10 2006, 19:19:52) [snapback]55985[/snapback]

W tym roku kończe gimnazjum przy ul. Konwiktorskiej i musze sie zdecydować do którego liceum chce iść. Pojawia się tylko problem, ja nie wiem gdzie chce iść biggrin.gif. Niech ktoś mi poleci jakieś licea w Warszawie. Błagam tongue.gif Tylko mi nie pisać o żadnych samochodówkach, bo ten poziom mnie nie intersuje wink.gif

Jezus Maria na Konwiktorskiej.... smile.gif Ja juz się zdecydowalem, wbrałem dosyc renomowane liceum....tylko teraz się tam dostać. Testy próbne poszły mi bdb, oceny z przedmiotow humanistycznych mam bdb, wiec do wlasnie humanistycznej klasy się dostane. A wracając do teamtu to niemam pojęcia wink.gif
lookass
To powiem wam tak... ZDALA OD BACZYŃSKIEGO!!! ph34r.gif ta szkoła śmierdzi i jedyny plus to taki że jest 5 min drogi od Łazienkowskiej a po sąsiedzku mamy kujonków z Batorego i jeśli macie wybierać między tymi szkołami to pójdźcie do tej drugiej biggrin.gif
walczu
QUOTE(korzen @ Mar 10 2006, 19:30:21) [snapback]55988[/snapback]

Jezus Maria na Konwiktorskiej.... smile.gif Ja juz się zdecydowalem, wbrałem dosyc renomowane liceum....tylko teraz się tam dostać. Testy próbne poszły mi bdb, oceny z przedmiotow humanistycznych mam bdb, wiec do wlasnie humanistycznej klasy się dostane. A wracając do teamtu to niemam pojęcia wink.gif

...co nie oznacza ze jestem polonistą tongue.gif
korzen
QUOTE(lookass @ Mar 10 2006, 19:40:19) [snapback]55991[/snapback]

To powiem wam tak... ZDALA OD BACZYŃSKIEGO!!! ph34r.gif ta szkoła śmierdzi i jedyny plus to taki że jest 5 min drogi od Łazienkowskiej a po sąsiedzku mamy kujonków z Batorego i jeśli macie wybierać między tymi szkołami to pójdźcie do tej drugiej biggrin.gif

No Batory to gimnazjum marzenie, nie dość ze przy Mysliwieckiej to jeszcze taki poziom ;p Chciałbym sie przeprowdzic do Wawy no... ;p
kusik
QUOTE(lookass @ Mar 10 2006, 19:40:19) [snapback]55991[/snapback]

To powiem wam tak... ZDALA OD BACZYŃSKIEGO!!!

Ja chodze do szkoły imienia Krzysia Kamila Baczyńskiego więc odpierdolić sie od niego albo będą bany biggrin.giftongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.