chazzzz
Mar 7 2006, 17:29
No właśnie jak w tytule.
Co dajecie/robicie na dzień kobiet dla swojej dziewczyny, dziewczyn z klasy, mamy czy jeszcze dla kogoś innego?
Ja jak zawsze dla mamy kwiaty,a dla dziewczyny tez kwiatuszki i zawsze jakies upominek itp.
heh... 8 marzec i 14 luty... 2 dni w roku gdzie trzeba cos dac zeby dziewczyna dala... mowi sie trudno, 9 marca juz leci bez prezentow
QUOTE(StraY @ Mar 7 2006, 20:23:00) [snapback]55614[/snapback]
heh... 8 marzec i 14 luty... 2 dni w roku gdzie trzeba cos dac zeby dziewczyna dala... mowi sie trudno, 9 marca juz leci bez prezentow

hahahaaaaa no StraY trafiles w 10
Karol Johnn
Mar 8 2006, 09:15
No dzisiaj jest ten dzien kiedy to pierwszy raz w zyciu w dzien kobiet porzadniej sie wykosztuje (przynajmniej jak dla mnie).... podstepem dziewczyna wiedzac o tym nadchodzacym dniu, trzy dni temu zaciagnela mnie do sklepu, wskazujac palcem na perfumy, powiedziala: aleee fajneeee... ja juz wiedzialem ze to oznacza strate 60 zlotych hehe ale coz... zaraz od matki kase sie sciagnie... heh
lazy_bum
Mar 8 2006, 09:58
Jako przeciwnik głupich komunistycznych i, wspomnianych wyżej, amerykańskich (czy też jak to niektórzy mówią "żydowskich") świąt kupię SOBIE piwo i obejrzę mecz. <-:
a tak zabawiaja sie anarchistki ze szczecina
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.