Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Winning Eleven 9 International
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Bizon
Sory że tutaj ten temat ale w sumie nie wiedziałem gdzie to dać. Zassałem wirtualny dysk tej gry chciałem se sprawdzić czy są jakieś róznice ale nie umiem tego odpalić nie wiem czy to czasem nie jest wersja na konsole dlatego daje print screena.

http://img118.imageshack.us/img118/5881/screen2pu.jpg

Może ktoś coś poraci bo nie ma pliku exe żeby to odpalić. A i napiszcie coś o semaj grze czy są jakieś róznice w grywalności.
MeGa
Bo to jest wersja na konsolę smile.gif
naSs_no1
czy Winning Eleven 9 to to samo co WE 2002 blink.gif
mrfish
QUOTE(MeGa @ Mar 2 2006, 13:35:45) [snapback]54808[/snapback]

Bo to jest wersja na konsolę smile.gif

Nie to nie jest TYLKO i WYŁĄCZNIE wersja na konsolę ale jest również wersja na peceta.

Ja naprzykład ją już posiadłem. Nie wiem czy wiesz o tym, ze kazda seria sklada sie z kilku tytułów: Winnig Eleven, Winning Eleven International, oraz Pro Evolution Soccer. Dawno temu wink.gif każda z nich różniła sie znacząco od innych, pod względem inteligencji "cyfrowego, komputerowego" gracza. Czyli inteligencji komputera w poruszaniu graczami. Czy ktoś zauważył, mam nadzieję, żę wszyscy, iż podczas rzeczywistej gry nie sa wyswietlani kibice na trybunach. Moze sie wydawac, że to nic wielkiego ale jednak, ten błąd który byl w wersji Pro Evolution Soccer na PC który miał premiere z pół roku temu, ma tą samą wadę co wersja wydana na początku lutego również na peceta. I Muszę Wam powiedzieć, że nic poza screenami sie nie zmieniło. Po cichu myślałem, że może chociaż zlikwidują beznadziejne przyjmowanie piłki przez zawodników tuż obok linii bocznej boiska, co powoduje wyjście piłki na aut. Poza tym życzyłbym również sobie aby zawodnicy nie zmieniali sie sami podaczas włączonej opcji "manual". Tak samo dośrodkowania, mogłyby zostać poprawione, są jakieś takie "sztywne", a zawodnicy do których to dośrodkowanie jest adresowane, stają nagle w miejscu przed oddaniem strzału. Jest w tej grze uważam sporo błedów, i to takich szczególików ktore potrafią czasami niepotrzebnie irytować. Panowie z Konami śpieszą się na 10 rocznice wydania serii, miejmy nadzieje ze te podstawowe bledy beda poprawione. I bedzie to jedna z najlepszych i najbardziej przelomowych gier serii. Chociaz jak juz widomo, gra bedzie robiona dla graczy na Playstation 2, co oznacza opoznienie w szaie graficznej o pare lat. Aha jeszcze jedno, popatrczie ile bylo wydanych patchy OFICJALNYCH PATCHY, do poprzednich gier z serii na PECETA. A teraz? Niema nic, a szkoda. Co ciekawe, pomimu tych i innych nie wymienionych przeze mnie bledow. Pro Evolution i Winning Eleven sa najlepszymi grami w swojej klasie. Czy jednak brak równorzędnych konkurentów nie powoduje iz seria wolniej sie rozwija? Narazie, kumpel przyszedl trzeba zagrać biggrin.gif
szyma
QUOTE(DeToX @ Apr 7 2006, 19:41:24) [snapback]61036[/snapback]

czy Winning Eleven 9 to to samo co WE 2002 blink.gif

Nie.Winning Eleven 9 to jest to samo co Pes 5 tyle ze w japonskiej wersji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.