Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa W Pes5 Retail
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
AdekPS2PL
Siema ma ktoś z was namiary do patcha lub option file z całą Polską Orange Ekstraklasą???? NA PS2???
Oryginalne Herby,Koszulki,Nazwiska,Statystyki Piłkarzy,Wygląd Jesli ktos ma to niech mi poda linka na email [email protected] Ja mam zrobioną polską lige ale bez herbów itp tongue.gif Jeśli ktos zna jakiegos patcha lub option file to niech pisze !!!! Pozdro to ALL
Pabloo Diabloo de la Dranios
z tego co wiem to nigdy nie wyjdzie ph34r.gif
AdekPS2PL
Nigdy nie wyjdzie ???? sad.gif sad.gif Ja mam,ale nie profesionalne wydanie,sam bawiłem sie w trybie edycji tongue.gif Może komuś uda sie zrobić Polska Ligę w 100% Troodnoo pozostaje mi czekać na dokładny "przepis" na Orange Ekstraklasę PEACE wink.gif
a jak chcesz wemerica na pes5 napisz mi pw na gg 4239383 biggrin.gif (mam spaczowana działa jak nic
wendette na we9 tez mam ale tylko filmik chodzi mad.gif )
cambel
A moze ktos napisac jak nagrac plyte na ps2 bo sciaglem patch VEGA na pes5 i jest napisane ze to isso sa pliki tylko nie wiem jak mam nagrac bo jak nagrywam w nero to wyskakuje mi na ps2 no cd jesli ktos wie to prosze o pomoc . Pozdrawiam
AdekPS2PL
QUOTE(Boski1985 @ Mar 16 2006, 12:03:10) [snapback]57044[/snapback]

A moze ktos napisac jak nagrac plyte na ps2 bo sciaglem patch VEGA na pes5 i jest napisane ze to isso sa pliki tylko nie wiem jak mam nagrac bo jak nagrywam w nero to wyskakuje mi na ps2 no cd jesli ktos wie to prosze o pomoc . Pozdrawiam

Yo jakie masz rozszerzenie ISO ??? Jak tak to nagraj w Alcoholu ustaw speed na 2x lub 4x. Napisz ile ten patch zajmuje i czy jest spakowany?? To juz jest PES5 + Vega Patch ?? Czy sam patch ??
cambel
to sa same pliki i to juz jest pes5 + vega patch tylko trzeba je nagrac ale nie wiem jak

a zajmuje 2.14gb i juz jest rozpakowany
AdekPS2PL
QUOTE(Boski1985 @ Mar 16 2006, 13:51:50) [snapback]57054[/snapback]

to sa same pliki i to juz jest pes5 + vega patch tylko trzeba je nagrac ale nie wiem jak

Ok pojemnosc sie zgadza mniej wiecej tongue.gif Ile masz tych plików i jakie nazwy i rozeszerzenia ?? Mozesz nie rozpakowywac plikow tylko od razu włącz Alcohol 120% 1.9.5.3105 lub nowszy wez nagrywanie>znajdz>obraz(moze byc w Rarze) i wypal jak najwolniej 2x lub 4x biggrin.gif

Ludzie Option File lub jakiś patch do PESa5 na PS2 z polską ligą. Moze byc napisane w notatniku lub na jakies stronce, tylko ze był profesionalny opis jak zrobić herby,koszulki,statystyki piłkarzy,wyglad piłkarzy i całe zespoły w 100% ?? Pliz
cambel
jest 21 plikow sa tam 0-text i itd , system , foldery 2 IOP , NTCNFBIN
AdekPS2PL
QUOTE(Boski1985 @ Mar 16 2006, 14:07:00) [snapback]57060[/snapback]

jest 21 plikow sa tam 0-text i itd , system , foldery 2 IOP , NTCNFBIN

O ja to musisz to spatchowac jeszcze tak mi sie wydaje w dkz.studio srry ale nie wiem jak to sie robi tongue.gif
Masz samego patcha.Musisz zrobic obraz gry na dysk i podmienic pliki za pomoca programu dkz studio zaaplikowac patcha, poszegolne pliki chyba .... wink.gif
cambel
Dzieki za pomoc a moze ma ktos nagrana juz spachowana gre ze skladami i strojami najnowszymi to by mi wyslal ja za przesylke zaplace
AdekPS2PL
Spoko ja mam spatchowaną piłkę Team PES5 X.DE zobacz sobie http://www.pesinsight.com/showthread.php?t=29589 obrazki na dole wg mnie jeden z najlepszych patchow do PES5 na PS2 biggrin.gif Fajny jest wszystko na licencjach POLECAM !!! Inne super patche to Wendetta Lab 2.0 i Wemerica Ole V3 i nadchodząca V4
Jak ktos ma Wendette 2.0 to moge sie wymienic biggrin.gif Na Zyczenie moge komus wyslac Team Pes-X.De Prosze ze mna gadac na GG

P.S. Piszcie o patchach w dziale Patche do PS2 ok ??? z gory dziex mooj numer gg 5241454 biggrin.gif triangle.gif circle.gif x2.gif square.gif
cambel
to super a transfery od kiedy sa i czy bys mogl mi ja wyslac za plytke i prtzesylke zaplace
QUOTE(Boski1985 @ Mar 16 2006, 13:51:50) [snapback]57054[/snapback]

kolezko proponuje ci te pliki nagrac w nero
wejdz w dvd
pliki udf\iso nagraj jak najwolniej
powinno działac
pozdro cool.gif
AdekPS2PL
Ludzie Option File lub jakiś patch do PESa5 na PS2 z polską ligą. Moze byc napisane w notatniku lub na jakies stronce, tylko ze był profesionalny opis jak to zrobić: herby,koszulki,statystyki piłkarzy,wyglad piłkarzy i całe zespoły w 100% ?? !!!!!!
AdekPS2PL
Udało sie komus stworzyć w 100% (koszulki,herby,wyglad pilkarzy,statystyki) PL Orange Ekstraklasę ???? Jak tak to podajcie jakies namiary biggrin.gif Byłbym wdzięczny.... PES for LIFE !!!
AdekPS2PL
Ma ktoś z was (nas) posiadaczy konsole PS2 , piłkę PES5 przerobioną patchem doskonale odwzorującym POLSKĘ jako reprezentacje i PL Orange Ekstraklasę???? (Chodzi mi tutaj o bdb zrobione twarze pl piłkarzy,przyblizone do oryginałow, jak najbardziej podobne, statystyki równiez zblizone, herby na koszulkach oraz przy wyborze danego PL klub, koszulki,stadiony itp.) Jak ktos cos ma w tym stylu to podajcie "przepis" lub patch(z tego co wiem to patcha nie ma:( ) Byłbym bardzo wdzieczny!!!! 3majcie sie PLFani PESa biggrin.gif Play Football Beautiful !!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.