No to mam stadion Old Traford i bramki na tym stadionie bardzo mi sie nie podobaja, gralem na stadionie saporrro i zobaczylem wyrombane bramki gdzie w srodku jej sa takie fajne paski co daja piekny urok bramce wyglada to tak :
Old Traford (nie chce zeby tak bramka wygladala)
A ta bramka wyrombista wyglada tak
Jak zrobić aby taką bramke przenisc na stadion Old traford ? Wiecie chyba o co mi chodzi prosze o pomoc bo to wazne jest moze jakies bmp co poprawia takie bramki ?
korzen
Feb 25 2006, 20:41
Rotfl, co wy za problemy macie
Bax Boy
Feb 25 2006, 20:43
QUOTE(korzen @ Feb 25 2006, 20:36:10) [snapback]54262[/snapback]
Rotfl, co wy za problemy macie
to sa przynajmniej dla mnie isttotne problemy
Bax Boy
Feb 26 2006, 13:43
kto pomoze !!!!!!
walczu
Mar 9 2006, 23:19
Nic prostrzego. Wchodzisz w ggs. Otwierasz stadion ten gdzie Ci sie siatki podobaja, przerzycasz sobie teksture siatki do tego okienka glownego w ggs, potem otwierasz oldtraford i tam przeciagasz ta siatke co wyeksportowales wczesniej...
kusik
Mar 9 2006, 23:52
Mysle walczu, ze kolega raczej nie zrozumiał Twojej instrukcji Zresztą nie wiem po co od razu zakładać temat. Jest taka opcja 'private message' na forum (prywatna wiadomość).
Bax Boy
Mar 13 2006, 10:31
walczu mnie nie chodzi o siatki tylko o belki w bramce, probowalem przeciagnac BMP odpowiedzialne za słupki (ustawiłem opacity na 100) ale nic dalej nie pomaga i belek nie ma w bramce na Old . Slyszalem ze trzeba to wykonac w hexedit ale na tym sie nie znam moze Ty walczu cos wykombinujesz w xexedit?
mackoo
Apr 16 2006, 08:38
Moze ktos przeslac mi pm dotyczacy tych siatek, tez chcialbym sobie pozmieniac. Taka instrukcje dla sieroty jak mozna. Dzieki z gory
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.