Lekkie sprostowanie... otoz,
Jak sie przekonalem, same stworzenie stronki i wrzucenie jej to kwestia 3-4 dni, jestem pewien ze nie mialbym z tym najmniejszego problemu. Ale. Jesli mysle tutaj o stronie, ktora mialaby bys popularna, ktra odwiedzalo by wiele osob, to musialoby byc na niej cos z PHP. Mianowicie rejestracja, logowanie, wlasne konto i takie bajerki. Jesli ktos chetny chce sie troche zaangazowac lub pomoc, to zapraszam na gg 2710062, KAZDA, nawet byle jaka pomoc mile widziana. Przypominam, to nie byla by moja strona lecz i wasza, poprostu, NASZA. Mam taki pomysl, dac poprostu forum i wtedy mamy konta, kazdy swoje. Da sie rangi odpowiednie, co weekend bedzie ktos aktualizowac tabele. Potworzy sie topici odpowiednie dzialy itp td. Co wy na to ? Oczywiscie nie byle jakie forum i phpBB CHYBA raczej odpada... Chyba, ze jednak chcecie strone, zamiast forum. To prosze bardzo, jednak to bylby SAM html BEZ php, bez rejestracji itp. A wszystkie aktualizacje, w tabeli, w downloadzie w jakichs tutorialach czy gdzie tam trzeba bedzie robic RECZNIE, co moze okazac sie istna zmora... wiec prosze o jakies sugestie w sprawie tej strony, ktora i tak powstanie, tak czy siak, ale postawie bo widze, ze osob chetnych jest wiele, jak na sam poczatek. Pozdrawiam.