Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga Photoshop'a ?
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
zyga
Witam. Wpadl mi pewien pomysl do glowy. Mozna by stworzyc taka mala Lige Photoshop'a. A dokladniej chodzi o sigi. Wszystko odbywalo by sie jak np. w Primera Division. Zalozmy, ze startuje 20 uczestnikow i co np. 2 dni kazdy z kazdym ma bitwe, kto zrobi lepszego siga na dany temat (oczywiscie pilkarski). Lige mozna zrobic tutaj, na tym forum, albo moge sam postawic oddzielne, moze nawet strone www. Chcialbym poznac wasze opinie na ten temat. tongue.gif
ppatrykk
Niezly pomysl ja bym byl chetny ^^ .
bobex77
ja również:_)
norek
QUOTE(zyga @ Feb 25 2006, 13:12:43) [snapback]54176[/snapback]

Witam. Wpadl mi pewien pomysl do glowy. Mozna by stworzyc taka mala Lige Photoshop'a. A dokladniej chodzi o sigi. Wszystko odbywalo by sie jak np. w Primera Division. Zalozmy, ze startuje 20 uczestnikow i co np. 2 dni kazdy z kazdym ma bitwe, kto zrobi lepszego siga na dany temat (oczywiscie pilkarski). Lige mozna zrobic tutaj, na tym forum, albo moge sam postawic oddzielne, moze nawet strone www. Chcialbym poznac wasze opinie na ten temat. tongue.gif

no w porzadku ale do tego trzeba by blyo oddzielny site zrobic gdyz na forum byloby to nie przejzyste i klopotliwe...a na stronie wszystko by bylo widac jak nalezy..tabela itd...
przemasem
Fpytke pomysł biggrin.gif moze byc smiesznie, jak co to sie pisze na to (najwyzej będe ostatni mówi sie trudno wink.gif )
zyga
QUOTE(norek @ Feb 25 2006, 15:36:31) [snapback]54180[/snapback]

no w porzadku ale do tego trzeba by blyo oddzielny site zrobic gdyz na forum byloby to nie przejzyste i klopotliwe...a na stronie wszystko by bylo widac jak nalezy..tabela itd...

No dobra ... postaram sie to zrobic, jakbys mogl zrobic laya to bylo by suuper, ale moge sam zrobic jak cos, mysle ze nie bedzie zly rolleyes.gif .

norek jak cos to pisz na gg 2710062 ^^
zyga
IPB Image
..::PlaymaN::..
dobry pomysł biggrin.gif jakby co to zgłaszam się do tej ligi smile.gif
=@CiChY@=
Ja tez bym byl chetny do tej ligi
pchela
jak coś to ja smile.gif sie zglaszam
rav
Hm, a kto będzie oceniał sygnaturki?
Jak coś, to ja się zgłaszam (do 'ligi' oczywiście).
Pozdro, gratki za pomysł.
Tomak
Macie moje poparcie ;]
Ewentualnie ja też się zgłaszam ;d
Crawler
Moje też.
I też się zgłaszam jakby co tongue.gif
Ale takie gwazdy tu startują, że nie miałbym najmiejszych szans. I jescze trzeba robić na temat piłkarski smile.gif
I może nie co dwa dni tylko co 3. Nie wszyscy mają czas smile.gif A chcą wziąć udział. Pozdro
zyga
Chetnych nie brakuje a co do oceniania .... to nie wiem jeszcze, cos sie wymysli napewno, wszelkie sugestie mile widziane, pozostaje tylko kwestia postawienia strony, ale do tego jest potrzebny dobry layout, jesli ktos ma czas na narysowanie projektu w photoshopie to bylo by wypas. smile.gif
..::PlaymaN::..
No i będzie ta liga huh.gif ??
kostek
tez bym sie pisał na to...tylko jak juz rav pytał...co z ocenianiem? kto i jak tongue.gif? zeby bylo uczciwie :]
Johnes
Będzie ta liga czy nie?
emo07
Jak są miejsca to ja wchodze
Tylko zajmijcie się tym a nie tylko gadaniem

Pozdro
coley
chyba z ligi nici ale jakby wypaliło to też sie zgłaszam
zyga
Za kilka dni strona bedzie gotowa...
zyga
Lekkie sprostowanie... otoz,

Jak sie przekonalem, same stworzenie stronki i wrzucenie jej to kwestia 3-4 dni, jestem pewien ze nie mialbym z tym najmniejszego problemu. Ale. Jesli mysle tutaj o stronie, ktora mialaby bys popularna, ktra odwiedzalo by wiele osob, to musialoby byc na niej cos z PHP. Mianowicie rejestracja, logowanie, wlasne konto i takie bajerki. Jesli ktos chetny chce sie troche zaangazowac lub pomoc, to zapraszam na gg 2710062, KAZDA, nawet byle jaka pomoc mile widziana. Przypominam, to nie byla by moja strona lecz i wasza, poprostu, NASZA. Mam taki pomysl, dac poprostu forum i wtedy mamy konta, kazdy swoje. Da sie rangi odpowiednie, co weekend bedzie ktos aktualizowac tabele. Potworzy sie topici odpowiednie dzialy itp td. Co wy na to ? Oczywiscie nie byle jakie forum i phpBB CHYBA raczej odpada... Chyba, ze jednak chcecie strone, zamiast forum. To prosze bardzo, jednak to bylby SAM html BEZ php, bez rejestracji itp. A wszystkie aktualizacje, w tabeli, w downloadzie w jakichs tutorialach czy gdzie tam trzeba bedzie robic RECZNIE, co moze okazac sie istna zmora... wiec prosze o jakies sugestie w sprawie tej strony, ktora i tak powstanie, tak czy siak, ale postawie bo widze, ze osob chetnych jest wiele, jak na sam poczatek. Pozdrawiam. tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.