Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Superpatch 2.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Mooner
Mam problem z instalacją superpatcha 2.0, mianowicie:
Ściągnąłem patch, rozpakowałem wszystkie pliki. No i klikłem na pierwszy plik "O_SOUND", no ale uruchamia mi się program AFS EXPLORER. Niestety ja umiem korzystać tylko z dkz studio. Po uruchomieniu pliku w dkz studio jest pełno plików "unknow":/ I nei wiem także jak je zainstalować.

Rozszerzenie tych plików z superpatcha 2.0 (jest ich 4) to chyba .afs, no ale ikonka plików przedstawia dkz studio. :/

Mógłby, ktoś mi wytłumaczyć?

Za pomoc dzięki.

P.S. Do instalacji superpatcha 2.0 nie jest potrzebny superpatch w wersji 1.0, tak? (to tak dla pewności biggrin.gif )
lukasso
kliknij prawa myszka na plik
otwórz za pomocą.. i wybierz DKZ
mati
Nie jestem pewien na 100 % ,bo z tego patcha ściągłem tylko o i e_text , ale w tych dwóch przypadkach są już gotowe pliki które podmieniasz za orginalne w folderze C:\Program Files\Pro Evolution Soccer 5\dat smile.gif
Mooner
QUOTE(lukassoronaldo @ Feb 24 2006, 13:41:58) [snapback]54036[/snapback]

kliknij prawa myszka na plik
otwórz za pomocą.. i wybierz DKZ

Ta... jasne... tylko, że tam nie ma czegoś takiego dry.gif

Zresztą mówiłem, że w dkz studio jast pełno plików unknow, i nie wiem jak je zainstalować... :/

Nie jestem pewien na 100 % ,bo z tego patcha ściągłem tylko o i e_text , ale w tych dwóch przypadkach są już gotowe pliki które podmieniasz za orginalne w folderze C:\Program Files\Pro Evolution Soccer 5\dat

No nie... no tak chyba się nie robi... chociaż..... niewiem. Czy ktoś mógłby to potwoerdzic z tego forum?

Chyba, że wie, że to się inaczej robi...

Pozdro
Adi
Ja pierdziele juz mam tego dosyc chce tu zaczac grac ML a tu lipa bo mi sie kitsy przekrecaja wogole sprawdzilem wiekszosc stroi to ogolem mam chyba ze 20 ekip ktore maja miksy zamiast kitsow chodzi tu oczywiscie po wgraniu Superpatch update 2.0 i na to 3.0 co mam zrobic moze źle zainstalowalem jak tak to nie napisze ktos tu dokladna instalacje tych update bo juz niewiem co i jak zrobic zeby bylo wszystko ok POMOCY!!!
Adi
QUOTE(Mooner @ Feb 24 2006, 15:20:21) [snapback]54034[/snapback]

Mam problem z instalacją superpatcha 2.0, mianowicie:
Ściągnąłem patch, rozpakowałem wszystkie pliki. No i klikłem na pierwszy plik "O_SOUND", no ale uruchamia mi się program AFS EXPLORER. Niestety ja umiem korzystać tylko z dkz studio. Po uruchomieniu pliku w dkz studio jest pełno plików "unknow":/ I nei wiem także jak je zainstalować.

Rozszerzenie tych plików z superpatcha 2.0 (jest ich 4) to chyba .afs, no ale ikonka plików przedstawia dkz studio. :/

Mógłby, ktoś mi wytłumaczyć?

Za pomoc dzięki.
P.S. Do instalacji superpatcha 2.0 nie jest potrzebny superpatch w wersji 1.0, tak? (to tak dla pewności biggrin.gif )

mam identyczny problem nie wiem ja zainstalowac te plik prosze o odpowiedz POMOCY !!!
pancer
hehe, mialem przed chwila ten sam problem co wy chlopaki. to jest po prostu za proste zeby na to wpasc. wystarczy zawartosc spatcha 2.0 wypakowac do folderu dat w grze, czyli poprostu kopiuj/wklej te pliki. kuźwa, to jest takie proste a ja na to nie wpadlem. tez kurde przez afsy i dkzety probowalem a to sie okazalo ze to taka proscizna.
_mAsteR_
mam pytanie odnosnie superpatch'a2.0: jesli mam posiadam SP2.0 to moge go edytowac?? tzn. wgrywac nowe buty albo pilki lub stroje?? prosze oszybka odpowiedz
lukasso
nawet jest to wskazane smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.