Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MŚ2006 We2002 Turniej.
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
snake
Witam. Organizuje turniej ala MŚ2006 w Winning Eleven 2002.
Turniej będzie rozgrywany podobnie jak prawdziwe mistrzostwa, każdy będzie miał swoją drużynę.

Niestety w WE2002 nie ma wszystkich zespołów które biorą udziała w MŚ2006,
zamieniłem je na takie które są.

Mecze w grupach będą się odbywały następująco: trzeba będzie rozegrać 3 mecze grupowe [wszyskie] w ciągu 6 dni.

Ostrzegam żeby rozegrac swoje mecze! Bez olewania! Bo bede nagradzał procentami wink.gif

QUOTE('Regulamin')

I. System rozgrywek
1. Uczestnik ligi jest zobowiązany do rozegrania swoich meczy z każdym z pozostałych uczestników, którzy należą do tej samej grupy.

O zajętym przez gracza miejscu decydują kolejno:

1. liczba zdobytych punktów
2. mecze bezpośrednie (uwzględniane w tabeli po zakończeniu rozgrywek)
3. różnica bramek

II. Problemy w czasie meczu
1. W przypadku lagów uniemożliwiających przyzwoite prowadzenie gry, dopuszczalne jest jej przerwanie, o ile żaden z graczy nie zdołał jeszcze zmienić wyniku.

2. Utrata synchronizacji (OOS) występuje, gdy znaczek 'Out of Sync' stale zajmuje prawy górny róg ekranu. Ostrzeżenie przed OOS występuje, gdy znaczek ten intensywnie pojawia sie i znika.

3. W razie utraty synchronizacji należy niezwłocznie przerwać grę (ESC), a następnie uzgodnić z przeciwnikiem warunki rozstrzygnięcia meczu. Najczęściej polega to na ustaleniu liczby minut, jakie trzeba będzie dograć (przykładowo, jeśli mecz został przerwany w 70 minucie, dograć należy 20 minut).

4. W razie ostrzeżenia przed OOS należy zatrzymać grę i wejść do menu formacji. Jeśli synchronizacja powróciła, można kontynuować rozgrywkę.

5. Wszelkie próby oszustw (jak wychodzenie z gry podczas meczu) będą konsekwetnie karane.

III. Terminy rozgrywania meczów
1. Jeśli uczestnik nie jest zdolny do rozegrania meczu w terminie, musi to wcześniej zgłosić opiekunowi danej ligi.

2. W przypadku nie rozegrania meczu w terminie, wynik zostaje zweryfikowany jako walkower (3:0) na niekorzyść gracza, który temu zawinił.

3. Gracz ma obowiązek poinformowania opiekuna ligi o tym, iż nie jest w stanie rozegrać meczu z powodu braku odpowiedzi drugiego gracza na zaproszenie lub tez z innego ważnego powodu. W przypadku zaniedbania złożenia zaproszenia 2 graczowi i nie rozegrania z tego powodu meczu w wyznaczonym terminie, 1 gracz spotkania ukarany zostaje walkowerem na korzyść 2 gracza.

IV. Gra
1. Przed rozpoczęciem meczu należy koniecznie wczytać kartę pamięci i wejść do menu formacji.

2. Zakazana jest zmiana jakichkolwiek ustawień prócz tych, których prawo zmiany ma gospodarz meczu.

3. W lidze uczestnik może grac tylko wyznaczona mu drużyną.

4. Zatrzymać grę można tylko gdy nie płynie jej czas (foul, corner) z zastrzeżeniem punktów IV.5 i IV.6. Przed ponownym uruchomieniem gry należy wejść do menu formacji, by przeciwnik był przygotowany na kontynuowanie gry. Zatrzymywanie gry w trakcie trwania akcji jest zabronione.

5. Zatrzymanie gry w trakcie wykonywania 'cornera' przez przeciwnika w celu innym niż dokonanie zmiany zawodnika jest niedopuszczalne.

6. Zabronione jest zatrzymywanie gry w trakcie wykonywania strzału lub dośrodkowania przez przeciwnika, gdy wyświetlany jest wskaźnik siły strzału lub dośrodkowania.

7. Absolutnie ZABRONIONE jest zagranie typu 1-2 (L1 + krzyżyk/kółko).

8. Opuszczenie meczu przed jego końcem, przy otwartym wyniku powoduje, iż wynik meczu ustala się na wyższy o 3 bramki przeciwko osobie, która mecz opuściła.

V. Pozostałe
1. Niekulturalne zachowanie wobec innych uczestników ligi jest nie tolerowane i będzie surowo karane.

2. Łamanie regulaminu karane będzie kartkami. Żółta kartka to ostrzeżenie. Czerwona zaś oznacza usuniecie z ligi.

3. Problemy dotyczące ligi należy zgłaszać jej opiekunowi, bądź administratorowi.

4. Problemy techniczne należy zgłaszać na forum ligowym.

5. Zabrania się oglądania powtórek strzelonych bramek w trakcie meczu, jeśli przed meczem gracze nie porozumieli się inaczej w tym zakresie.

Rezerwowi:
1. owenik GG: 2140019
2. vax GG: 3836925
3. el Craczek GG: 4850248

Wszelkie pytania prosze kierować na moje GG/tlen/jabber.
Albo pisać w tym temacie, wszystkim życze powodzenia w Mistrzostwach.
Wyniki wysyłamy na IPB Image do mnie.
W formie: Tytuł: MŚ. Treść: nick1 Panstwo 0-0 Panstwo nick2

Tabele i wyniki będą aktualizowane minimum 1 dziennie. Można już grać.
Oczywiście można tutaj pisać opisy meczów.
Powodzenia!
snake
IPB Image

Niemcy - eman GG: 1244607
Grecja - Rivaldinho GG: 4607765
Polska - macq GG: 6720659
Ekwador - pudek357 GG: 2604908

Grupa A________________M___Pkt___Bramki

1. IPB Image Ekwador________3____9___11-1
2. IPB Image Niemcy_________3____4____4-3
3. IPB Image Grecja_________3____4____3-5
4. IPB Image Polska_________3____0____0-9

IPB Image

Anglia - mackal GG: 8458217
Paragwaj - korzeń GG: 4720695
Senegal - Zidane GG: 2427807
Szwecja - snake GG: 2818352

Grupa B________________M___Pkt___Bramki

1. IPB Image Senegal________3____6____4-2
2. IPB Image Paragwaj_______3____4____4-8
3. IPB Image Szwecja________3____4____6-7
4. IPB Image Anglia_________3____2____2-3

QUOTE('Terminarz')

Grupa A_________________________Grupa B
Niemcy 0-0 Grecja___________Anglia 0-0 Pargwaj
Polska 0-3 Ekwador___________Senegal 0-1 Szwecja
Niemcy 4-0 Polska____________Anglia 0-1 Senegal
Ekwador 5-1 Grecja__________Szwecja 3-5 Paragwaj
Ekwador 3-0 Niemcy_____________Szwecja 2-2 Anglia
Grecja 2-0 Polska___________Paragwaj 1-3 Senegal

Termin: 22 II - 28 II
snake
IPB Image

Argentyna - Barti GG: 1502431 Tlen: [email protected]
Wyb. Kości S. - RuDi GG: 1411257
Serbia i Cz. - Luki GG: 2308602
Holandia - mati GG: 5634545

Grupa C________________M___Pkt___Bramki

1. IPB Image Holandia_______3____7___10-5
2. IPB Image Serbia i Cz.___3____4____6-5
3. IPB Image Wybrzeże K. S._3____3____3-8
4. IPB Image Argentyna______4____3____2-3

IPB Image

Meksyk - lukassronaldo GG: 4485209
Iran - Raffels GG: 9396727
Maroko - Justyn GG: 8906907
Portugalia - tom21 GG: 5927503

Grupa D________________M___Pkt___Bramki

1. IPB Image Maroko_________3____6____3-2
2. IPB Image Iran___________3____6____5-3
3. IPB Image Meksyk_________3____3____3-6
4. IPB Image Portugalia_____3____3____4-4

QUOTE('Terminarz')
Grupa C__________________________Grupa D
Argentyna 0-1Wyb. Kości Sł. ____Meksyk 2-1 Iran
Serbia i Cz. 3-3 Holandia_____Maroko 1-0 Portugalia
Argentyna 2-0 Serbia i Cz._____Meksyk - Maroko 1-2
Holandia 5-2 Wyb. Kości Sł.___Portugalia 1-3 Iran
Holandia 2-0 Argentyna_________Portugalia 3-0 Meksyk
WKS 0-3 Serbia i Cz.__________Iran 1-0 Maroko

snake
IPB Image

Włochy - Bushmen GG: 9038848
Kolumbia - Dj Dario GG: 3001596
U.S.A. - Dumian GG: 7394663
Czechy - kemocik GG: 7281975

Grupa E________________M___Pkt___Bramki

1. IPB Image Włochy_________3____9___11-2
2. IPB Image Czechy_________3____6___12-5
3. IPB Image U.S.A._________3____3____5-7
4. IPB Image Kolumbia_______3____0____1-15

IPB Image

Brazylia - Johnes GG: 9519757
Chorwacja - Czarny GG: 9223150
Australia - Kjack GG: 1582530
Japonia - machel GG:1099578

Grupa F________________M___Pkt___Bramki

1. IPB Image Australia______3____9___15-3
2. IPB Image Chorwacja______3____6____9-2
3. IPB Image Japonia________3____3____5-6
4. IPB Image Brazylia_______3____0____2-11

QUOTE('Terminarz')

Grupa E_________________________Grupa F
Włochy 5-0 Kolumbia____________Brazylia 0-6 Chorwacja
USA 1-4 Czechy_______________Australia 5-2 Japonia
Włochy 3-1 USA_________________Brazylia 1-8 Australia
Czechy 7-1 Kolumbia____________Japonia 0-3 Chorwacja
Czechy 1-3 Włochy______________Japonia 3-1 Brazylia
Kolumbia 0-3 USA_______________Chorwacja 0-2 Australia

snake
IPB Image

Francja - szyma2 GG: 6989600
Szwajcaria - dr_idea GG: 7168107
Korea Płd. - michu GG: 4660526
Kamerun - makgregor GG: 2046296

Grupa G________________M___Pkt___Bramki

1. IPB Image Korea Płd._____3____7___16-5
2. IPB Image Francja________3____7___11-5
3. IPB Image Kamerun________3____3____7-10
4. IPB Image Szwajcaria_____3____0____5-16

IPB Image

Hiszpania - Giuly GG: 3118413
Ukraina - kusik GG: 2279236
Tunezja - LeMie GG: 7984163
Nigeria - macho_21 GG: 6174845

Grupa H________________M___Pkt___Bramki

1. IPB Image Tunezja________3____7____9-5
2. IPB Image Hiszpania______3____4____4-4
3. IPB Image Nigeria________3____4____6-5
4. IPB Image Ukraina________3____1____2-7

Grupa G_________________________Grupa H
Francja 5-0 Szwajcaria_________Hiszpania 0-0 Ukraina
Korea Płd. 6-1 Kamerun_______Tunezja 2-2 Nigeria
Francja 3-3 Korea Płd._______Hiszpania 2-4 Tunezja
Kamerun 4-1 Szwajcaria_________Nigeria 4-1 Ukraina
Kamerun 2-3 Francja__________Nigeria 0-2 Hiszpania
Szwajcaria 1-7 Korea Płd.____Ukraina 1-3 Tunezja

mati
mati (Holandia) 5:2 (Wybrzeże K.S.) RuDi

Wynik meczu rozstrzygnął się już w pierwszych 15 minutach po których wygrywałem 2:0, przy stanie 5:0 RuDiemu udało się strzelić dwie bramki. Wynik mógł być wyższy ale zmarnowałem kilka setek smile.gif

Giuly
IPB Image vs. IPB Image

Giuly vs. macho_21 2:0

Pierwsza połowa meczu toczyła się pod dyktando Hiszpani, co zostało udokumentowane golem Xavi'ego. W 2 części meczu przycisnęli Nigeryjczycy, jednak nie potrafili wykorzystać przewagi. Pod koniec meczu po niewykorzystanej sytuacji przez Nigerię kontre Hiszpani wykończył Etxeberria kładąc bramkarza i strzelając do pustej bramki.
Giuly
IPB Image vs. IPB Image

Giuly vs. kusik 0:0

Ten mecz to ciągłe ataki Ukrainy przerwane przez cały mecz może 2,3 kontrami Hiszpani. Jednak Shevchenko i spółka nie potrafili wykorzystać dogodnych sytuacji. Jedyna okazja Hiszpani miała miejsce po rzucie rożnym kiedy to z 5 metrów spudłował Morientes.
Luki_bw
Luki - Rudi
tj. SiC v WKS
3-0
Caly mecz rozgrywal sie pod dyktando zacinania ... huh.gif
macho_21
IPB Image vs IPB Image

macho_21 - kusik 4-1

Po porażce z hiszpania...podeszlem raczej lightowo do meczu z Ukraina(kusik) wlasciwie myslalem ze jestem skazany na porazke...mecz potoczył sie bardzo dobrze dla nigeri...Generalnie pierwsza czesc meczu bardzo wyrownana duzo sytuacji z jednej jak i z drugiej strony. Ale od strzelenia bramki przez Nigerie moja przwaga zaczela rosnac co udokumetowalem kolejnym bramkami.honorowa bramka dla Ukrainy jak najbardziej zasluzona. wynik jak najbardziej odzwierciedla to co dzialo sie na boisku.

pozdro dla kusika tongue.gif
mati
mati (Holandia) 3:3 (Serbia i Cz.) Luki

Cały mecz grałem w przewadze jednego zawodnika, Luki jednak dzielnie się bronił i to tak że bramkę na 3:3 strzeliłem w ostatniej minucie smile.gif
Czarny
IPB Image
Wyniki moich spotkań:

IPB ImageJohnes 0:6 CzarnyIPB Image
0:1 Klasnic
0:2 Prso
0:3 Prso
0:4 Mornar
0:5 Stankovic
0:6 Olic
Mecz pod dyktando Chorwatów. wink.gif

IPB Imagemachel 0:3 CzarnyIPB Image
0:1 Klasnic
0:2 Mornar
0:3 Klasnic
Wyrównany mecz, miałem troche szczęścia(słupek na początku spotkania)
Chorwaci wykazali większy charakter, rozgrywali spokojnie piłkę a po "Kitańcach" widać było
lekkie zdenerwowanie w poczynaniach na boisku co wymusiło pare błędów wink.gif

IPB ImageCzarny 0:2 KjackIPB Image
0:1 Viduka
0:2 Viduka
Bardzo dobry mecz... Niestety ze składu wypadło mi 2 bardzo ważnych pomocników Srna i Babic dry.gif
Gdyby Prso trafił na pustą bramke z 5m na 1:0 ten mecz zapewne by sie inaczej ułożył...
Ale także mi szczęście dopisywało bo już na początku meczu Kewell trafia w słupek smile.gif
Szkoda punktów ale i tak wychodze z 2 miejsca wink.gif

Leo
korzen
QUOTE(Czarny @ Feb 22 2006, 18:44:17) [snapback]53813[/snapback]

Wyruwnany mecz, miałem troche szczęścia(słupek na początku spotkania)
Chorwaci wykazali większy charakter, rozgrywali spokojnie piłkę a po "Kitańcach" widać było
lekkie zdenerwowanie w poczynaniach na boisku co wymusiło pare błędów wink.gif

no oczywiscie ze wyruwnany wink.gif
JTK
IPB Image

IPB Image1-8IPB Image Video

IPB Image2-0IPB Image Video

IPB Image2-5IPB Image Video

Plik video powinien spokojnie odpalic sie w WMP10(na 9 nie sprawdzalem).
Polecam strone www.codecguide.com
Bushmen
IPB Image vs IPB Image
bushmen (Wlochy) 5-0 Dj dario (Kolumbia)

Bramki o kjacka mi tez cos nei chodza tongue.gif kodek sciagnalem ale dalej lipa ;P pzdr
tom21
IPB Image vs IPB Image
tom21 - Justyn 0-1

Falstart Portugalii sad.gif
Skrot z meczu >>> LINK
Czarny
Informacja!

Chciałbym poinformować swojego przyszłego przeciwnika 1/16 finału (mam nadzieje na busza wink.gif pyskacz postaraj się! tongue.gif ) że od tej soboty tj. 25.02 do następnej soboty wieczorem tj. 4.03 nie będzie mnie w domu a co za tym idzie nie będę miał możliwości grania... Mam nadzieje że termin na 1/16 finału będzie do 4..03 jeżeli nie to prosze o przeciwnika i oczywiście snake'a o przedłużenie mi tego terminu o 1 dzień tj. 5.03 smile.gif

Pozdro for ALL wink.gif

Leo cool.gif
macho_21
hej czarny no to super ze wyjezdzasz...Ale mam takie pytanko...A co z tym drugim, jak narazie nie dokonczonym turniejem?? Bo cos mi sie wydaje ze znowu wszyscy sie kurna napalili ja szczerbaty na suchary i znow totalna olewka.Wkurza mnie takie podejscie do sprawy jak cos zaczynacie to robcie to do konca. Acha nie mowie tu o czarnym i snaku tylko o uczestnikach tamtego drugiego turnieju.
Mam nadzieje ze uda sie tamten turniej dokonczyc ale powoli zaczynam w to watpic...

P.S Sorry snake ze pisze o tym w tym temacie ale w tamtym juz nikt nie siedzi...wiec tak jak bym pisał posta dla siebie.

pozdro
Czarny
QUOTE(macho20m @ Feb 23 2006, 11:01:13) [snapback]53890[/snapback]

hej czarny no to super ze wyjezdzasz...Ale mam takie pytanko...A co z tym drugim, jak narazie nie dokonczonym turniejem?? Bo cos mi sie wydaje ze znowu wszyscy sie kurna napalili ja szczerbaty na suchary i znow totalna olewka.Wkurza mnie takie podejscie do sprawy jak cos zaczynacie to robcie to do konca. Acha nie mowie tu o czarnym i snaku tylko o uczestnikach tamtego drugiego turnieju.
Mam nadzieje ze uda sie tamten turniej dokonczyc ale powoli zaczynam w to watpic...

P.S Sorry snake ze pisze o tym w tym temacie ale w tamtym juz nikt nie siedzi...wiec tak jak bym pisał posta dla siebie.

pozdro

Jutro wieczorem zostaną wpisane walkowery tj. 24.02 bo ja w sobote wyjeżdżam i nie będę na Was czekał...
Drabinke się zrobi i wyniki będziecie podawać na forum, nic nie poradze że olewają ale jak będę jeszcze organizować jakiś turniej to zerkne najpierw do I Turnieju dla Nowych i popatrze czy ktoś miał walkowery, czy się starał i grał wszystko na czas... To zaważy o przyjęciu takiego delikwenta do następnych rozgrywek turniejowych.

Leo
pudek357
macq (Polska) 0 - 3 (Ekwador) pudek357

bramki

pudek357 (Ekwador) 5 - 1 (Grecja) rivaldinho

bramki
Rivaldinho
IPB Image Rivaldinho 2:0 macqIPB Image
Bezbramkowo do 70 minuty,potem dobra zmiana szybkiego Lakisa na Charisteasa zaowocowała dwoma bramkami tego oto piłkarza,w końcówce polacy rzucili się do boju ale nawet Franek łowca bramek nie pomógł.

IPB Imageeman 0:0 Rivaldinho IPB Image
Wpadka gospodarzy mŚ z mistrzami europy-grekami.Cały mecz praktycznie ataki niemców,Grecja zagrała 80 minut z jednym napastnikiem,w końcówce trener zdecydował się na potrojenie ataku,gdyby ta zmiana formacji nastąpiła by wcześniej może byśmy byli świadkami sensacji.W drużynie niemców najlepszą okazje zmarnował w 90 minucie Asamoah który trafił w słupek.

IPB Image pudek357 5:1 Rivaldinho IPB Image
Ekwador nie dał dla greków nawet zapłakać,na liste strzelców wpisał się tylko Karagounis.

Klasyfikacja strzelców IPB Image:
Charisteas IPB Image-2 bramki

KaragounisIPB Image-1 bramka
Raffels
Raffels (Iran) 1-2 lukassoronaldo (Meksyk)
Falstart Iranu po beznadziejnej grze.

tom21 (Portugalia) 1-3 Raffels (Iran)
Dobra gra, dobry wynik. tongue.gif

Raffels (Iran) 1-0 Justyn (Maroko)
Dobra gra, skuteczność Rasiaka. tongue.gif
kemocik
kemocik IPB Image 4 - 1 IPB Image Dumian

Na początku dość szybko wyszedłem na prowadzenie 2-0, trochę się wyluzowałem i mimo wielu akcji z mojej strony piłka nie chciała wpaść do bramki amerykańskiej smile.gif. W tym samym czasie Dumian probował pokonać Petra Cecha z dystansu, jednak ten bardzo ładnie wywiązywał się ze swojej roli ;]. Niestety skapitulował - 2-1. Trochę się zdenerwowałem, ale zaraz udało mi się podwyższyć prowadzenie na 3-1, zaraz po tym do pustej bramki strzela Rosicki i jest 4-1 - koniec meczu smile.gif

IPB Image
Moja opinia: mam strasznie słabą skuteczność tongue.gif
Cziter
Cziter 2:0 Mackal
anglia : senegal
senegal mial sporo dobrych dytuacji ale brakowalo wykonczenia tudzież poprawne interwencje robinsona , po kontrze dosrodkowanie w pole gdzie bylo tylko 2 angielskich napastnikow i 1:0, , kolejna część meczu to przewaga senegalu, jednak nadal brakowalo dobrego ostatniego podania, po kontrze anglicy wywalczyli rzut wolny i ... 2:0 . anglicy poprostu mieli swoj dzien wykorzystując 2 z 3 strzalow w swiatlo bramki

Cziter 1:0 The Gotfather
anglia : paragwaj
tom21
tom21 IPB Image 3 - 0 IPB Image lukassoronaldo
Mirror skrotu: http://www.sendspace.com/file/o460o2
2 ladne bramki mecz ogolnie slaby...
QUOTE(Raffels)
tom21 IPB Image 1-3 Raffels IPB Image
Dobra gra, dobry wynik. tongue.gif
Mirror skrotu: http://www.sendspace.com/file/fboiwf
Emocjonujacy mecz do samego konca oraz fatalna skutecznosc w obronie i ataku z mojej strony dry.gif

Skroty znajdziecie w katalogu http://esnips.com/web/WC2006IO
Klipy skompresowane x264. Kodek do pobrania ze strony http://www.x264.nl/
Dlaczego x264 a nie divx? Na x264 lepsza ostrosc obrazu uzyskalem cool.gif kto nie wierzy niech porowna z pierwszym skrotem tongue.gif
macho_21
SHIT,SHIT,SHIT znowu sciagnełem i nie działa!!! ale zakonczmy ten temat...jednym dziala drugim nie.

P.S pobrałem tego kodeka i dalej nic. życie... tongue.gif
JTK
QUOTE(macho20m @ Feb 24 2006, 11:51:49) [snapback]54030[/snapback]

SHIT,SHIT,SHIT znowu sciagnełem i nie działa!!! ale zakonczmy ten temat...jednym dziala drugim nie.

Widzisz roznice miedzy slowami "decoder"<>"encoder" http://www.x264.nl/ rolleyes.gif
tom21
QUOTE(macho20m)
Sproboj z kodekami ffdshow wink.gif (sa na stronie)
Czarny
Rzeczywiście ostrość obrazu i ogólnie wszystko jakby gra leciała na żywo wink.gif
Skończcie kurwa już z tymi kodekami... Wystarczy ściągnąć i zainstalować K-Lite Mega Codec Pack dry.gif
makgregor
Kamerun - Szwajcaria 4 : 1
Prezentujemy z dr idea podobny poziom ale wylosowal gorsza druzyne.
I po ptokach.
Obaj odpadamy z turnieju bo Francja ku mojemu zaskoczeniu zremisowala z Korea Pd 3:3.
Ja przegralem 1:6 z Korea a z Francja 2:3 -ale po wyrownanym meczu.Nie wiem czy to byl ostatni mecz Korei ale jesli odpuscila to unfair wzgledem Szwajcarii bo w przypadku wygranej z Francja moglaby wejsc.
Generalnie wyjsc z 2 miejsca mogl kazdy z naszej 3 ale po co (odpadlby w 1 playoffie).
Ogolnie fajny turniej.

the_barti
IPB Image Luki 0 - 2 Barti IPB Image

Troszkę lagowało, ale ja jestem przyzwyczajony do "zwolnien" (lepiej zwolnienia niż zacinanie smile.gif), mecz nie był nudny, pozdrawiam Lukiego (i nie denerwuj się tak square.gif )

IPB ImageRudi 1 - 0 Barti IPB Image

Lagowało, a ja zmarnowałem decydujący 1na1 w loss time...ale poza tym to mecz git ;p

IPB Imagemati 2 - 0 Barti IPB Image

Szkoda gadać sad.gif cisnął mnie pozycyjnie...
szyma
QUOTE(makgregor @ Feb 24 2006, 15:12:07) [snapback]54047[/snapback]

I po ptokach.
Obaj odpadamy z turnieju bo Francja ku mojemu zaskoczeniu zremisowala z Korea Pd 3:3.
Ja przegralem 1:6 z Korea a z Francja 2:3 -ale po wyrownanym meczu.Nie wiem czy to byl ostatni mecz Korei ale jesli odpuscila to unfair wzgledem Szwajcarii bo w przypadku wygranej z Francja moglaby wejsc.
Generalnie wyjsc z 2 miejsca mogl kazdy z naszej 3 ale po co (odpadlby w 1 playoffie).
Ogolnie fajny turniej.

Nie wiem czy michu odpuscil ale jesli tak to dzieki mu za to ale jakbym wygral z szwajaria a z korea przegral to i tak bym wyszedl i dlatego bede chcial wygrac z kolesiem ktory gra szwajcaria zeby potem nie mowiono ze wyszedlem dzieki michowi tongue.gif ale powiem tak michu jest b.dobry wymiata ciezko ja mam francje i tylko znim zremisowalem choc mecz przebiegal roznie raz to ja mialem przewage a raz on ale pod koniec meczu to juz tylko wybijalem pilke i czekalem na koncowy gwizdek bo korea raz po raz atakowala bramke Bartheza ale udalo sie i zremisowalem pzdr michu smile.gif
michu
QUOTE(makgregor @ Feb 24 2006, 15:12:07) [snapback]54047[/snapback]

I po ptokach.
Ogolnie fajny turniej.

Mecz po prostu mi nie wyszedł, szyma grał dużo lepszą dróżyną, nie wykorzystałem wielu dobrych sytuacji, z tąd taki a nie inny wynik. Makgregor jeśli byś wygrał z szymą to i tak byś przeszedł, możesz mieć pretensje tylko do siebie.

pozdro smile.gif
makgregor
QUOTE(michu @ Feb 24 2006, 20:22:33) [snapback]54106[/snapback]

Mecz po prostu mi nie wyszedł, szyma grał dużo lepszą dróżyną, nie wykorzystałem wielu dobrych sytuacji, z tąd taki a nie inny wynik. Makgregor jeśli byś wygrał z szymą to i tak byś przeszedł, możesz mieć pretensje tylko do siebie.

pozdro smile.gif

Zle zrozumiales mojego posta smile.gif Nie mam do nikogo pretensji o to ze nie wyszedlem (nie wiem skad takie przypuszczenia smile.gif ) - przegralem 2 mecze wiec to jest fizycznie niemozliwe smile.gif
kemocik
IPB Image kemocik 1 - 3 Bushmen IPB Image

Cóż mówić wink.gif - doskonała skuteczność Włochów i postawa ich bramkarza smile.gif
IPB Image
macho_21
hej Snake mamy dzis 27 lutego...jutro konczy sie termin...a nasza grupa(grupa H) ma zalegle mecze z saperem...Powiedzial ze pad mu sie zepsul i bedzie mial go dopiero w sobote...dzis mamy poniedzialek...a on nie odpowiada...Wzuc rezerwowego albo daj walkowera bo ja nie moge czekan na kolesia caly tydzien tez mam swoje zajecia... Wkurwa mnie cos takiego...zwlaszcza ze chlop siedzi calymi dniami na necie...bo ciagle go widze na kanale POLEVO..

pozdro
snake
Nastąpiły takie zmiany i za następujących graczy weszli gracze rezerwowi którzy byli akurat pod ręką.
za sapera wszedł LeMie.
za mackala wszedł Zidane. [za nie odpowiadanie na GG, a ja nie bede czekał na kazdego. Ponieważ nie mam na to czasu, organizuje jeszcze jeden turniej czyli razem 2 + robie nowego patcha co pochłania mase czasu. Do tego dochodzi to żenie mam internetu dostępnego cały dzień. Taką podjąłem decyzje]
za The Godfathera wszedł korzeń.
Mam nadzieje że Cziter z mojej grupy się dzisiaj do mnie odezwie, pisałem do niego pare razy[ ma problemy z netem] Jeśli się nie odezwie mackal wejdzie za niego ponieważ nastąpiła pomyłka i Cziter nie wysłął wyniku z mackalem przez co został wyrzucony].
Pozdrawiam.
korzen
ha ha ha biggrin.gif No to witam od zaraz zaczynam gre wink.gif
korzen
korzen - snake
IPB Image - IPB Image
5 ------------- 3
Dostalem kilka prezentow od snake'a ktore wykorzystalem. Ale mysle ze i tak bylem troszku lepszy smile.gif

-------------------------------

korzen - zidane
IPB Image - IPB Image
1 ------------- 3
Mecz bardzo dobry, Zidane szybko strzelil dwa gole to zadecydowalo. Potem ja strzeliłem troche gniotlem, ale bez efektu. Pod koniec Zidane ustalil wynik meczu. No jednak, w przeciagu calego meczu, moj przeciwnik byl lepszy.

Skrótow nie bedzie, dostałem z polobrotu wink.gif Pzdr.
szyma
szyma2 Francja 5:0 Szwajcaria dr_idea

Był to ostatni mecz w nasze grupie w ktorej bylo wszystko rozstrzygniete wychodzi Francja i Korea a wiec przechodzac do meczu na pocztku chcilem zmienic Trezeguet na D.Cisse ale zostawilem go gdyz mial wysoka forme i jak sie okazalo byla to bardzo trafna decyzja wiec poczatek mecz dosc nudny duzo walki w srodku polai nie wielka przewaga w posiadaniu pilki Szwajcarow lecz chwile puzniej Francuzi przebudzili sie i oto swoj koncert strzelecki rozpoczal David Trezeguet najpierw w 32,41 i 44 minucie i do przerwy 3:0 w drugiej polowie znow przewaga Francuzow i kiedy wydawalo ze mecz zakonczy sie wynikiem 3:0 wtedy swoje bramki strzelil Henry w 83 i 89 minucie i sedzia zakonczyl spotkanie smile.gif
korzen
korzen [paragwaj] 0-0 mackal [anglia]. Gniotłem, mialem kilka setek ale Paragwajczycy, mieli jakis rozjebany celownik ;/ Moj rywal oddal 3 strzaly, Rooneyem, i wszystkie byly bardzo grozne. Cieszę sie ze awansowalem, ale mam nie dosyt co do wyniku....do tego taki pech ze gdy wychodzilem sam na sam, w doskonalej sytulacji .... sciecie....Lost Connection. Pech to pech. Na szczęście awansowalem.
mackal
korzen(Paragwaj)-mackal(Anglia) 0:0

Mecz był bardzo chaotyczny(m.in. spowodowały to straszne lagi),a widoczną przewagę przez niemal cały mecz posiadał korzen(Anglia przyjeła typowo styl defensywny(niepotrzebnie,lecz była do tego zmuszona) i rzadko,kiedy atakowała)Ten remis zdecydował o awansie korzen-ia.Bądź co bądź,to on bardziej zasłużył na ten awans niż ja( w końcu zremisował z ,,Wielką'' Anglią),a ponadto(powtórzę się) grał nieco lepiej w przekroju całego spotkania.
Wielkie gratulacje dla Zidane-a,który dla mnie osobiscie jest jednym z faworytow tego turnieju.
snake
IPB Image Ekwador 3-1 Paragwaj IPB Image
IPB Image Holandia 6-4 Iran IPB Image
IPB Image Senegal 3-1 Niemcy IPB Image
IPB Image Maroko 1-4 Serbia i Cz. IPB Image
IPB Image Włochy 2-3 Chorwacja IPB Image
snake
IPB Image Korea 2-1 Hiszpania IPB Image
IPB Image Australia 3-2 Czechy IPB Image
IPB Image Tunezja 3-2 Francja IPB Image

Mecze rozegrajcie do 4 lutego włącznie!
Bushmen
Mecze rozrajcie do 4 lutego!

hmm 2007 ? smile.gif

wiadomo kiedy bedzie Czarny ;p ?
LeMie
1:16 finału

LeMie(TUNEZJA)-Szyma(FRANCJA)

PIERWSZA POłOWA:

Ręce spocone jak chuj , bo to wkoncu mistrzostwa swiata smile.gif faworytem są oczywiscie Francuzi.
Od początku odbieralem ataki francuzow co chwilke groznie albo Henry albo Trezegeut...no i wkoncu sie nie udalo...wrzutka :Henry GOOOOOL i przegrywam 0-1 sad.gif pozniej troche kontruje ,ni z tąd ni z owąd tongue.gif heh Trzegeut bodajze strzela na 0-2 sad.gif guziki mi sie juz slizgają od potu...marnuje ze 2 okazje i gwizdek do przerwy
0-2 !!

DRUGA POłOWA:
Na drugą połowę wychodze bardzo zdeterminowany z nadzieją odrobienia strat,mam postanowienie ze do 15min musi byc conajmniej 1-2...mecz zaczynam od ataku na bramke smroda Barteza biggrin.gif heh no i jest 6min GOOOOL Santos ...pozniej grozne ataki ze strony żabojadów ale jest 36min i Santos i i i i GOOOOOOL 2-2 smile.gif yeah, mysle sobie jebne na 3-2...ale jak Henry sam na sam wyszedl to juz mialem w majtach biggrin.gif uff nie strzelil...KONIEC

Regulaminowy czas konczy sie wynikiem 2-2....
Dogrywka:
Wychodze z nadzieje ze uda mi sie strzelic na 3-2 , i udało sie koniec biggrin.gif heh

wygrywam 3-2 biggrin.gif jestem w 1:8 mistrzostw swiata %%% biggrin.gif

pozdro Szyma
kemocik
Nie mam neta (skończyła mi się umowa), więc zanim podpiszę nową minie około tydzień (może mniej). Dajcie mi trochę czasu ;p
Czarny
QUOTE(Bushmen @ Mar 1 2006, 16:58:41) [snapback]54721[/snapback]

hmm 2007 ? smile.gif
wiadomo kiedy bedzie Czarny ;p ?

Buszu zagramy w niedziele ok? w sobote wracam ale jest mecz i pewnie browarki sie poleją a niedość że masz przewage bo grasz włochami to jeszcze będę lekko otumaniony tongue.gif także nie miałbym żadnych szans swoja chorwacją smile.gif Jakbyś miał coś słabszego to byśmy zagrali już w sobote tongue.gif Chciałem na Ciebie trafić i sie spełniło smile.gif postaram sie o niespodziankę wink.gif snake moge dostać ten 1 dzień poślizgu do niedzieli włącznie?
mati
1:16

mati(Holandia) 6:4 Raffels(Iran)

Po pierwszej połowie dwa zero dla mnie,w drugiej Raffels doprowdził do dogrywki.
W dogrywce 4:2 dla Holandi smile.gif
korzen
korzen 1-3 pudek
Hm, co by tu napisac. Taktycznie do meczu bylem przygotowany doskonale [Myslalem nad nia przez całe 45min Religi! wink.gif]. Ale widac ze nie taktyka wygrywa. Od poczaku chcialem ustawic się ultradefensywnie, i szukac bramek bo kontrach szybkiego Cuevasa i wysokiego Santa Cruza. Poczatkowe minuty meczu byly dla mnie idealne. Oddalem inicjatywę...ale raz po raz groznie kontrowalem. I wlasnie w 12min, po pieknym rajdzie Cuevasa i jego dosrodowaniu, Santa Cruz z 2 m wpakowal pilke glową do bramki. Potem bylo juz tylko gorzej. Pudek naciskal, a ja nie potrafilem zagrozic Ekwadorskiemu bramkarzowi. Na 1-1 wyrownal po moim glupim blędzie...ale inne bramy, to bylo bezlitosne wykorzystanie moich slabosci. No coz, wynik calkowicie adekwatny do przebiegu gry, no i zasłuzona wygrana Pudka. Jestem pewien ze moj rywal jest w stanie zdobyc Mistrzostwo, chyba ze Kjacek stanie na przeszkodzie. Pzdr. A i pech chcial ze nie nagralem meczu...moze to i lepiej? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.