Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fraps
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
matthew
poniewaz chce nagrac filmik z moimi bramkami z PES5, ale program FRAPS dziala mi zle.(nie wiem czemu) czy znacie moze jakis inny program o tym samym działaniu? z góry thx
mati
Napisz jaśniej co Ci działa źle. Może uda mi się Ci pomóc smile.gif . Alternatywnym programem jest Taksi ( choć moim skromnym zdaniem gorszym).
Link : http://rapidshare.de/files/13717226/taksi-0.5.zip.html
matthew
Kiedy nagrywam Fraps'em bardzo przerywa w czasie nagrania a przy odtwarzaniu jest okropnie. Na pewno nie jest to wina komputera bo mam całkiem niezłego (kupiony 3 miesiące temu)
. Program Taksi (dzieki ze mi powiedziales ze jest taki:)) eliminuje ten problem ale pojawia sie inny. tym razem filmiki sa zbyt
szybkie co daje zly efekt w filmiku bo trwa on krotko (7min.) Czy wiesz jak temu zaradzic?? Visca el Barca!!
tomek828
Moze masz zle ustawione opcje w frapsie ??
zakladka MOVIES ja mam zaznaczone:
half-size
60fps
i odznaczone Record Sound

co do tego drogiego programu - nie pomoge ci bo uzywam frapsa
matthew
Dzieki Tomekronaldo ale niestety nie pomogło:/
korzen
QUOTE(tomekronaldo @ Feb 21 2006, 14:45:46) [snapback]53575[/snapback]

60fps

Zdecydowanie za duzo. Zalecane jest 30fps. Sciagnij moze nowe sterwoniki. Szukaj metoda prob i bledow, czasem najmniejszy detal psuje nagrywanie. Pzdr.
matthew
Thx Korzen. Pomogło:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.