Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem !
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Crawler
Witam posiadam Kaspersky Anti-Virus Personal. Wszystko było ok aż do czasu ... Wczoraj wyłączyłem kompa dzisiaj właczam a tu patrze nie uruchamia sie Kaspersky. Ale nic zrestartowalem kompa nadal nic, uruchamiam program ze startu nic z folderu w moim komputerze tez nic no wiec mysle sobie sprouje na innym uzytkowniku, tez nic. utworzylem nowego uzytkownika i tez nic ;D To postanowiłem go przeinstalować ale sie nie da z folderu biote uninstal ale pisze ( Kaspersky jest włączony, wyłącz go i dopiero możesz odinstalować) klikam CTRL+ALT+DLT i odłączam kasperskiego ale sie nie da bo pisze odmowa dostepu. Dodaj/usun programy to samo !!
Zrobiło się jescze coś takiego, że zjada mi bardzo dużo ramu ! Obroty procesora to 100% a normalnie wachają się między 40 a 60. omg... prosze o pomoc !!
mati
Zainwestuj w oryginał , albo ściągnij Avasta ,mam i nie narzekam smile.gif .
Crawler
Orginał? To był orginał. Zamówiony u nich w sklepie. huh.gif Znaczy w sklepie na ich stronie.
mati
Jeżeli zamówiłeś u nich w sklepie i za to zapłaciłeś to skontaktuj się z ich pomocą techniczną, a jeżeli sćiągłeś z tamtąd wersje próbną i kombinowałeś z nią to jak już pisałem polecam Avasta.
Crawler
Mam już avasta. Widzę że zostaję tylko format. sad.gif
Jakoś nie mogę się znimi skontaktowac. Ale dzięki za pomoc rolleyes.gif
Regz
Masz jeszcze takie rozwiązanie:
Wejdź w Start=>Uruchom i wpisz "msconfig" =>[enter]
Tam w zakładce "Uruchamianie" odznacz związany z nim "element startowy".
Przejdź do zakładki "Usługi" i tu też poszukaj odnoszącej się do niego usługi.
Zrestartuj kompa i teraz spróbuj go usunąć w "Dodaj usuń programy"
mati
QUOTE(Lookkas_fan @ Feb 20 2006, 15:54:02) [snapback]53464[/snapback]

Mam już avasta. Widzę że zostaję tylko format. sad.gif
Jakoś nie mogę się znimi skontaktowac. Ale dzięki za pomoc rolleyes.gif

Format Ci chyba nie pomoże, miałem identyczny problem ale właśnie z wersją piracką smile.gif . Po starcie systemu procek działał w 100 %, i pomagało jedynie wyinstalowanie Kasperskiego.
Powodzenia smile.gif
Crawler
Wielkie dzięki Regz ! Duży browar dla Ciebie. Obyło się bez formatowania. Temat do zamknięcia.
Rivaldinho
ja mam taki :problem( jak włączam kompa wyświetla mi sie napis: your computer is infected i sie instaluje spy falcon,potem zaczyna nod32 szalec z trojanami ,wykrywa praktycznie co 2 sekundy innego,przetestowałem z 5 antywirusów i żaden nie pomógł.lipa biggrin.gif
mati
Miałem podobny problem, musiałem zrobić formata niczym nie szło tego usunąć sad.gif Strzel formata smile.gif
Rivaldinho
Odpalam skanery antywirusowe i za każdym razem co innego pokazują. unsure.gif co to za lipa sad.gif

Format pomógł biggrin.gif
wendi
[quote name='Rivaldinho' date='Feb 21 2006, 21:47:44' post='53684']
ja mam taki :problem( jak włączam kompa wyświetla mi sie napis: your computer is infected i sie instaluje spy falcon,potem zaczyna nod32 szalec z trojanami ,wykrywa praktycznie co 2 sekundy innego,przetestowałem z 5 antywirusów i żaden nie pomógł.lipa biggrin.gif
[size=1]mam identyczny problem pomocy!
Rivaldinho
Mistrzu musisz sformatować dysk,ten wirus jest tak przeje.... że tylko format pomaga.A i później nie ściągaj service packa 2 tongue.gif bo ten wirus właśnie przez SP2 wchodzi do kompa. ;]pozdro i gotuj sie do formatowania.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.