Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Ze Stadionem !
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Bax Boy
Cześć !

Ściągnołem sobie SUPER-Patcha i zauważyłem iź za moje ukochane stadiony Azjatyckie są zastąpione za różne europejskie np : Santiago Bernabeu zastępuje najlepszy stadion Yokohama, postanowiłem ze starego pliku 0_text wyciągnąć wszystkie pliki STR oraz BIN odpowiedzialne ze stadion Yokohama a następnie wgrać je (zastąpić za stadion Santiago w SP) zrobiłem to, importowanie plików przyszło z łatwością. Myślałem, że wszystko jest wporządku jednak gdy włączyłem gre stadion był zepsuty ! Dach kończył się w połowie a na środku trybun było widoczne niebo orazz niektóre elementy były nie na swoim miejscu (Telebim na boisku itp) Co mam zrobić drodzy PESOWCY z tym błędem ? Jak mam zastąpić stadion Santiago Barnabeu za Yokohame (Super patch) Mam nadzieję, że jest tutaj ktoś tak miły oraz przyjazny, iż pomoże mi w tym niefarcie !
Bax Boy
Widze, że lubicie pomagać rolleyes.gif
Gwidon
napisz które pliki podmieniałeś i na które oraz zamieśc screen tego co powstało to na pewno pomoże w rozpoznaniu problemu;]
Bax Boy
O jeden mądry człowiek się odezwał .. Hmm no ja chciałem podmienić stadion Yokohamy (a w zasadzie Da Luz) (plik unknow_09229.str do unknow_09287) za stadion Santiago Bernabeu (wersja z super patcha)

Pliki importowałem DKZ Studio za pomocą edit -> Import -> Import all files wyszło coś takiego :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Bardzo proszę Cię o pomoc Gwidon bo widzę, że znasz sie na rzeczy a mnie bardzo zależy na tym stadionie huh.gif
Gwidon
uzyj plików z oryginalnego 0_text'u z zakresu od unknow 9220 do 9285 (66 plików)

a co do tego stadionu to na wszystkich wersach poza day/fine u Ciebie powinien działać jeżeli to dobrze wgrałeś wink.gif

no ale zobacz tak jak mówie
Bax Boy
Wielkie dzięki człowieku smile.gif Bardzo mi pomogłes biggrin.gif wink.gif

ITWK smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.